Yemekteyiz - Show Tv

sevdaya da çok şirin çok tatlı dedik ama dedikoducu çıktı :) adamın arkasından nasıl da vıdı vıdı yaptı öyle :)

farkettiniz mi kızlar bugünki yarışmacı ile dünki çocuk aynı yerden alışveriş ettiler...

:KK70::KK70::KK70:

bunlar kavga etmez dedik sakinler dedik patlak verdiler bu gece
ayy ne sinir oldum nil'e adamın yüzüne karşı kıkır kıkır güldü:mymeka:

gurmeye de bak bee
bnce hiç güzel bi masa değildi yemkeleride o kadar şahane değildi bn gurmeyim dien birisi içiin
ama bugün ahmet ve nil bni gıcık ettiler
amaa o tatlı ile fıstığıı gördüm yaa :1shok:
off beee neydi öleee öldüm öldüm tv başında
bu arada nil yarın merakla bekliyorum sanki olumlu eşlştrler almış gbi duruoo

bu arada gurme ikinci oldu şimdlk 22 puan aldıı

adını hatırlayamadım kadının ılk gunku yarısmacı...ne gıcık o ya oyle o acı bu acı dedı ev sahıbını de gerdı butun kavga onun yuzunden cıktı sustu oturdu sonrada...

en uyuz kişisi nildi valla.ahmete bakıp gıcık gıcık gülüyordu..ilkeri beğendim adam çok seviyeli bi insan..kazanmasını isterim oda olmazsa ahmetin kazanmasını.ama sanırsam ahmet alır birinciliği..

ben de istiyorum
haftaya antepten bir arkadaş gelcek
baklavayı görünce eşime ara çabuk getirsin bize de dedim
şişti walla bir tarafım

ilker çok beyfendi birisi
ahmet sanki özellikle nille tartışma çıkarttı
ortamı gerdi nerde dünkü ahmet
sevda çok hanım birisi
nilide sevdim dudağı silikon milikon ama şeker birisi bence
gurme olan ismini hatırlayamadım oda anaç ve bence yemek konusunda gerçekten bilgili ama yöresel yemeklere daha ağırlık veriyor yaptığı yemekler bence güzeldi fakat daha orjinal değişik şeyler yapabilirdi birde bilgili ama bu kadarda ben daha iyi bilirim tarzı hiç hoş olmuyor
ahmet gerçekten geceyi mahvetti

bugünkü yarışmacı kendini gurma ilan ediyodu ama hiçte özel bir masa değildi bana göre..vee herkese akşam yemeğinden sonra yenilen tatlının yanıdan dondurma olmaması gerekir,dondurma bir tatlı değildiri savunurken,kendisininde tatlısını yanına dordurma koyması ilginç oldu...
şahsen ben 2,5 senelik evliyim ve evlendikten itibaren yemek yapmaya başladım,ama çok iddialı söylüyorum hepsine 1000 basarım :))

bu arada kızlar nilin dudağı dikkatinizi çektimi bilmm özellkle o yorum aldıklarında sanki dudağın üst sağ tarafı düşmüş sarkık gbi duruyordusengözlerimebaksanab
acaba slikonumu eskidi ne:roflol:
değişme vakti gelmişa.s

kızlar nil in mesleği nedir ben sanırım oraları kaçırdım yarın onun evindeler ve keman çalıyor şarkı soyluyor???

bu arada kızlar nilin dudağı dikkatinizi çektimi bilmm özellkle o yorum aldıklarında sanki dudağın üst sağ tarafı düşmüş sarkık gbi duruyordusengözlerimebaksanab
acaba slikonumu eskidi ne:roflol:
değişme vakti gelmişa.s

EWT TATLIM NİLİN SURATINDADA Bİ ANORLAMALLIKLER WAR:nazar: resmen kendını gostermeye cıkmıs tv ye:nazar: zaten top sakallı adamda dedı ya sen sarkıcımısın amacın ne falan dedı:nazar:

kızlar bugunku yarısmacının yaptıgı yemeklere bayıldım yaaa:nazar: dolmalar guvecler hele o antep tatlısı neydı ole yaaaaayyyyy içim gitti walla

Kemancı Kız Nil adını hiç duydunuzmu?

Bende duymamıştım ancak geçtiğimzi günlerde arkadaşlarımla birlikte sahne aldığı mekanda dinleme imkanı buldum. Sahnedeki duruşu sahnesi hele birde dünya klasiklerini gece kulübünde seslendirmesi çok ilginçti.

Hiç kimse gece kulübüne gidipte dünya klasiklerinden eserler dinlemez herhalde. Ancak Nil bu kavramı insanların beyninden silerek farklı bir tat oluşturmaya çalışmış ve başarılı olmuş.

Yıldız Tilbe'den önce sahneye çıkan Nil Karataşoğlu bir çok ünlü isme de vokal yapmış. Ajda Pekkan, Fatih Ürek ve Ege ile çalışan Nil şu anda Hakan Aysev ve Emel Müftüoğlu ile çalışıyor.

Tüm İstanbul hem eğlenip hem de dünya klasiklerinden eserler dinleyebilir..

alıntı

bunları gorunce yıne gıcık oluyorum neden boyle bızlerden kımse yokta hep bıryerlerde cıkmıs ısmını duyurmus unlu tanıdıkları olan bu camııadan .nsanlar bunlar msjlara yazık ya ..

bu cnm Nil'in meslegi :)

canım teşekkür ederim ilk defa duydum ama kızın yüzü hiç yabancı gelmemişti dediğin gibi niye bizlerden birisi o yarısmada çıkmıyorda ajans çalışanları sanatcılar vs. sanırım yarışmanın formatında var...

her ne kadar yapmacık tipler çıksada bunu kişilerin kendi istekleri ile yaptığını düşünüyorum.
yani millet biyerlerini göstermeye merakıl olmuş
biz napalım
kız yıllardır sahneye çıkyormuş
ik defa duyduk
bu bir kazanımdır..
sevinsin zavallı
yıllarca başkalarının ününden,kimliğinden yok olmuş
dudadkları dolmuş,yüzü bol botokslanmış teyze işte!
itici kadın!

ilker çok beyfendi birisi
ahmet sanki özellikle nille tartışma çıkarttı
ortamı gerdi nerde dünkü ahmet
sevda çok hanım birisi
nilide sevdim dudağı silikon milikon ama şeker birisi bence
gurme olan ismini hatırlayamadım oda anaç ve bence yemek konusunda gerçekten bilgili ama yöresel yemeklere daha ağırlık veriyor yaptığı yemekler bence güzeldi fakat daha orjinal değişik şeyler yapabilirdi birde bilgili ama bu kadarda ben daha iyi bilirim tarzı hiç hoş olmuyor
ahmet gerçekten geceyi mahvetti

kesinlikle katılıyorum canım ya...
kadının gecesini mahvettiler biraz bilmiş bir tip ama böyle bir şeyi hakeden biri de dildi.
bana da kasıtlı gibi geldi.inşallah ilker bey kazanırhihoyyyt
bu arada catterflym'ın sayesinde de nilin havasının sebebini de öğrenmiş oldukşakkıdı

X