Yemekteyiz - Show Tv

bu yeni yarışmacılar halktan biriii varmı tanıyan :jeyyar:
o sarı kadın çok fena heryemği bilioo gbi gözüküooo
ama ii puan aldu bugünkü kadın
hele o masa da makyaj yapan kıza ne dersin kendini beğenmiş
haspam birde güzel olsa barii

Ay kızlar ."her hafta en güzel ve en bakımlı olana takıyorlar kafayı"
buada kastedilen güzel Nil oluyor-tatlicadiarzu-

ilk hafta olaysız geçti diyebilirim puanlama da fena değildi neydi o öyle ben birinci olacağım diye herkese birler ikiler
sarışın bayanın da ben gurmeyim diye konuşmasını beğenmedim öyle her önüne gelen gurmeyim dese işimiz var yani olsa olsa damak zevki gelişmiştir bu konuda kendimi biraz daha iyi buluyorum diyebilirsin ama gurmeee :1shok: dünya da bile sayılı kişiler gurme sıfatını alabiliyorken?????

bende egenmedım buhaftakı yarısmacıları helede sılıkon dudaklıyı neden bu yarısmaya katılanlar hep ben enıyısıyım dıyor acaba ınsan bıraz mutevazi olur

sarışın kadın çok iddalı ama birinci olacam diyenleride gördük.
bunlar pek sessiz
ayrıca bugünki kadına yüksek verdiler puanı ama bu birinci olur sonradan düşük puan verirler birbirlerine...o silikonlu kız yani dudakları silikon gibi gözüken o bence bişey yapamayacak yemek olarak eminim -tatlicadiarzu-

çok kendini beğenmiş o kız
masada iki dak.bir aynasına bakmadan yapamadı
rujunu tazek-liyomuş gitmesin diye
git güzellik yarışmasına katıl bari

beence yarışma baştan -alıştırılmak için- düzmece kişilerle yapılmış olabilir amabir ümit bey, serkan, şeyda hanım..yalan değildi yani..
televizyoncular az buçuk insanları tanırlar
seçmeler birebir,yüzyüze yapılıyor
nerde ajdar kılıklı,aydın kılıklı,uzaylı musatafa kılıklı tip var
nerde uç insan var bir araya koyup cıngar çıkartıyorlar işte..

evt kazulet cim sana katiliyorum,gecen haftaya kadar dort goz bes kulak izliyordum,esim dediki sen bunlari gercekmi saniyorsun onlarin hepsi senaryo evt bende biliyorum gercek olmadigini ,mesela su pembeli gaci allahim bi felaket sinsi sinsi,,,dudaklar yokmu silokonlu kendini gostermeye cikmis ama yinede izliyorum yaaaa

arkadaşlar ben yemekten çok dikkatimi çeken evlere her pisliği taşıyan ayakkabılarla girmeleri. kişi ayakkabıyı çıkarayım mı diye sorduğunda ev sahibi sanki görgüsüzlük zannederek lütfen lütfen çıkarmayın demeleri beni illet ediyor:mymeka:Çok üzgünüm çoook.. kişileri olaya katmıyorum bile hasan beyin evi rezildi. bulaşık süngerini bırakın deterjanı bile yoktu. ajanslar bile bu kişileri muatap almaz. bunlar resmen seçmece....kötükedihüso

bu haftaki yarısmacılar pek bi sessiz ya..oyle sıyrılacak öne cıkacak bir tip cıkmaz bunların arasından..ah ah nerde hasan bey , naim..bu arada sarısın bayandan hıc hoslanmadım..birinci benım dedı ya hala ogrenemedı boyle konusanların sonunun kotu oldugunu..

naim nikanın tam bi yalakası idi nika sayesinde birinci, oldu naim o haftanın birncisi o aysel hanımdı

ay kıslar bende o pembelıye gıcık oldum sankı cok güzelmıs gıbı dıyo kı ben cok dıkkat cekcıyım ondan bana laf söledıler dıyo 1:1closedeyes::mymeka:shok

evet aysel hanım hakedıyodu ama o da son gece baya bı sacmaladı..cok tepkı gosterdı herseye kendısını ıfade edemedı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…