Yemekteyiz - Show Tv

hatırlıyormsunuz bide şiman bir kadın vardı tekstilci roman kendişni bişi sanıyordu tam bir görgüsüz ve eğitimsiz

ay ewet cnm yaa cok ukala o pembelı bıde adanalıymıss sacmalıyodu süewjkı

hatırlıyormsunuz bide şiman bir kadın vardı tekstilci roman kendişni bişi sanıyordu tam bir görgüsüz ve eğitimsiz

sanırım bırkac hafta oncekı yarısmacı dımı bahsettıgınız..yedıgı yemegın tadını soba borusuna benzeten kadın... sırnaşık şey

yarısmanın unutulmaz karekterlerınden bırıydı..giydigi kıyafetler yaptıgı yemekler akıllara zarardı zaten..

öğün aralarında soba borusunu yalayan, brokili ve paçavra böreğini sevmediği için komple kurulduğunu düşünen osmanlı mutfağının kuyruk yağından ibaret olduğunu düşünen figen kod adlı roman abladan mı bahsediyorsunuz gece gece kabus görün daa iyii :roflol:

bu haftaki yarışmacılar biraz daha görgülü gibi.. ikide bir gurmeyim diye öten teyze bu haftanın sivrisi. daha ilk gün isimleri öğrenemedim ama kel abimiz kemancı kıza asılacak mı bakışları pek baygındı :)

dün gece yeni yarışmanın tekrarını izledim
çrkinlik abidesi,kendini bişey zanneden ve ayrıca güzelmiş gini makyaj malzemelerini iki dakişkada çıkaran bir kadın vardı..
aman yarabbi:KK43:
demek allah böylelerine güzellik verse birde..düşünemiyyorum hallerini..
yaşlı bir hanım vardı, gurmeyim gurmeyim,ben çok bilirim edalarında konuştu devamlı ama..
o kız dışında herkes kendini biliyor sanırım
bu sefer yarışma gibi olucak
inşallah
herkes efendi bence ve iyi bir sohbet gelişti
ayrıca dün yemek haızrlayan hanımda çok tatlıydı,bayıldım ben..

dün gece yeni yarışmanın tekrarını izledim
çrkinlik abidesi,kendini bişey zanneden ve ayrıca güzelmiş gini makyaj malzemelerini iki dakişkada çıkaran bir kadın vardı..
aman yarabbi:KK43:
demek allah böylelerine güzellik verse birde..düşünemiyyorum hallerini..
yaşlı bir hanım vardı, gurmeyim gurmeyim,ben çok bilirim edalarında konuştu devamlı ama..
o kız dışında herkes kendini biliyor sanırım
bu sefer yarışma gibi olucak
inşallah
herkes efendi bence ve iyi bir sohbet gelişti
ayrıca dün yemek haızrlayan hanımda çok tatlıydı,bayıldım ben..

okadıdının dudakları kesinlikle silokonndu-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı.öyle bir dudak olamaz yaaa.
yemek yiyemedi ruj sürmekten...:jeyyar::jeyyar:-tatlicadiarzu-
çok sinir bir kadındı.birde şu gurme varyaaa sormayın gitsin.bakacaz ne yemek yapacak hanfendii?cokacimcoookcokacimcoook

insanlar biraz daha kibar sanırım bu defa. belkide ilk bölüm olduğu için kimse dişini göstermedi. ama şiş dudak hanımefendi bu bölümün nika sı. nika güzeldi bari bu ne öyle allahımm korkunç. ben de aynı şeyi düşündüm, bi de güzel olsaymış ne yaparmış acaba bu surata bu kadar ayna açıyorsa. takma kirpiklerini göstermek için sürekli aşağı bakıyordu bir de. antepli hatun kişi yaman görünüyo. kibar ama hakkını yememek lazım. ev sahibi bayan şekerdi, sevecendi. davet yemeği bunlar olamaz dediler ama halt etmişler valla ne yani çırağan da yemek yarışması değil bu kardeşim evinde ağırlıyorsun insanları ve imkanlarını kullanıyorsun. millet ne bekliyor anlamıyorum. en azından biraz daha düzeyli muhabbetler olacak gibi. o şiş dudak da naim in yarışmasında olmalıydı. süper ikili olurlardı.

dün akşam yemek yapan bayan benimde hoşuma gitti
çok sıcak kanlıydı
bir laf dediya ben yemek için yaşıyanlardanım diye
şaşırdım.
yemekleri güzeldi bence
o masa başında makyaj yapan arkadaşı bende çok merak etmeye başladım
acaba neler pişirecek.

offff evet ya kızlar silikon dudak birde yorum yaparken demez mi: hep güzellerle uğraşoyolar bende güzel olduğum için en fazla benimle uğraşacaklar eminim' dedi ya inanamıyorum fasulye kendini nimetten sayıyor hesabı hiç güzel göemesek belki bizi kandırırdı Çok üzgünüm çoook
birde Aysun Kayacı gibi dudaklarını göstermek için nasıl duracağını şaşırdı:roflol:

gece kızımla otururken tekrarını izledim nile gıcık oldum bide güzelim diyor ya neresi güzel anlamadım hakikaten çok çirkin hele dudagı zaten konuşunda iyice iptal

Akşam bu haftaki yarışmacılarla tanıştık nihayet..

Akşamki ev sahibesi
Sevda hanım,iyi,hoş bir insandı..
Heyecanını konuşarak bastırmaya çalıştı..

Nil, ben bu kızı bir dizi den hatılar gibiyim ama daha çıkaramadım..
Dudaklarıda silikon hakketen...
Çok yapmacık..

Canan,
Kesin ben kazanıcam dedi tanıtımlarda görcez bakalım..
nassını satayım herkes gurme zaten,
ikide bir ben gurmeyim,gurmeyim.
Bende gurmeyim o zaman..

Ahmet,
bu çocukcaz da 9 aylık hamile eşini bırak yarışmaya katıl sen.
duygu sömürüsü yapıyor ,bebeği olucak ya.
parayada ihtiyacı var..
acıtasyonla birinci olma çalışıyor...

Bir erkege göre gerçekten o küçük mutfagı dagıtmadan derli toplu çalıştı yemekleri hazırladı.aferiiinnn
canan hanım birinci olamaz çünkü ben biliyorum diyor herşeye...
Bu yarışmacılar puanlamada çok adil şuana kadar emin olun

gerçekten çok adeletli bi puan sistemi yürttler şimdiye kadar
hatta acaba burayı takip eden yemekteyiz programı yöneticlerden biri varmı die düşündüm bi an için
çünkü bura halkın sesi daha doğrusu kadınların sesi
nese çok güzel bi yarışma oldu bugün yemekleri cidden çok güzeldi bi erkeğe göre vee çok derli toplu yaptı masa da önceki yarışmalar bakarak gergin bi ortam yok daha samimi bi ortam vardı

hakettği puanı da aldıı çok merak ediyorum yarını da

Bu haftalık iyi gidiyor yarışma değil mi?Kırıcı sözler yok,düşük puanlar yok...Gerginlik yoktu yani.Bu akşam ki yarışmacı da gayet iyiydi.Bravo yani o mutfağı dağıtmadan hazırlanmasına...Sofra düzeni de çok güzeldi ayrıca...

X