Yemekteyiz - Show Tv

yeni yarışmacılar çok cinse benziyor..valla helal olsun bizlere..yemekteyiz programınıda kavga programına dönüştürdük ya...

Merhaba,

Bu bölümde diziler hakkında fikrimiz veya eleştirilerimizi paylaşıyoruz.

Eğer ki başka yerden fikir aldı isek altına mutlaka "alıntı" olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Ki burda önemli olan da kendi fikirlerimizi paylaşmak aslında.

Aksi halde konu uzuyor, diziden uzaklaşıp yazışmalar başka şekle dönüşüyor.

Bu yanlıştır. Lütfen daha dikkatli olalım.

Sevgileryerimseniben

ilk gördügümde düzmece oldugunu anlamistim valla ben bu ucuz numaralari artik yutmuyorum
hele gecen hafta cikan ak sacli bir adam vardi saka gibi resmen ben düzmeceyim buradaki rolum kavga cikartmak diye bagiriyordu

vay be....................:1shok:

show tvnin dediği doğru o zaman YEMEKTEYİZ.................cokacimcoook

ilk gördügümde düzmece oldugunu anlamistim valla ben bu ucuz numaralari artik yutmuyorum
hele gecen hafta cikan ak sacli bir adam vardi saka gibi resmen ben düzmeceyim buradaki rolum kavga cikartmak diye bagiriyordu

walla talım ben son 2 haftadır ızlemıorum bu kalıtesız yarısmayı herkes rol yapıo artık bu programa ınanıp ızleyen warmı bılmıorum

bayanlar ınternette gordunuzmu bılmıyorum yemekteyız yarısmasıyla ılgılı bır haber vardı yarısmanın duzmece oldugunu yazmıs gazeteler falan yarısmacıların ajanslara baglı oldugu cıkmıs ortaya hatta fotolarıda var ben cok sasırdım dogrusu

evt bu bencede duzmece ama o katılmak ıcın atılan msjlara yazık gunah ya ınsanları kandırıyorlar neden halktan bır kısı yok yanı hepsı oyuncu sarkıcı turkucu
ben artık yemek kulturum genıslesın dıye ızlıyorum kısıler benı ılgılendırmıyor

arkadasım sana katılıyorum cok dogruyazmıssın ben bahsettıgın programıda defalarca pretosto etmıstım zamannında insanları kandırmaya nehakları var reyting ugruna herseyıo yapıyolar ben cok severek ızlıyodum proglamı ama duyunca cok kızdım dogrusu

Bu son programda bir daha izlememe kararı aldım. haksızlık yapıldı. nika 10 verdidiye nail kazandı.

biraz sonra alişanla çağlanın programına çıkcaklarmış hmde 5 kişi
kızlar bnce yarışma normal insanlar la devam edeck gbi
o en başta yarışma tutulsun die
azda olsa kamera bilgisi olan kısacası oynamayı bilenleri oynattılar
ve millete göstermek için
bakın sizde beğensenizde bu şekil yorum yapın olayıyıdıı bnce bu

perşembe günükü tanıtımlarda kavgalara baktım dedim nesrin hanım birinci ama naim aldı.yemek olarak bakılırsa haketti..sarma yapmak zor değil ama bir erkeğin cesaret edip yapması bence bir başarı..sofrası ve yemek çeşitliği olarak güzeldi ama karakteri hakkında yorum yapmayacağım.mert gerçekten çok efendiydi onun almasını bende isterdim..

bugun yenı yarısmacıları da gorucez ..
bakalım kım sıvrılecek bu sefer :icecream:

seni sayıylamı bana verdiler diye bir laf var ya işte naim(kendine devemlı sanatçıyım diyen o kadar kolay mı ya), bir öncekinde hasan (kendini artist zanneden,uzun saçlı),ondan öncekinde de adını hatırlayamadım ama iri yapılı şatafatlı bir kadındı romandı galiba, osmanlo deyip duruyodu) bu üçü gerçekten seçilmişlerdi her gördüğümde tüylerim diken diken oluyoduklava:

kızlar naimin evi çok güzel ve zengindi ne iş yapar bu herif şarkı mı söylüyor da nerde?

...

şuan yeni kişileri izliyorum bu kadın 1. evsahibi acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…