Yemekteyiz - Show Tv

ayyy kızlar youtube a naim akman yazın da cıkan vıdeoları ızleyın.abımız! reklam yapmaya cıkmıs bellı.kusum naım:KK70:DDD

vee
karşınız da
naim akmaaaaaaaaaan kaydirigubbakcemile3
kara sevdamsıııın:roflol::roflol:
ya birde yeni sanat güneşi yazmışlar
ayy inanmıyorum kızlar adamm meğersem bir günemiş de bzm haberimz yokmuş

kızlar açın şhov tv'yi izleyin nesrin hanımın tekrarını :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ya hu bunlarınki yemek falan değil birbirlerini yemek güzel yapmış olsalar bile illaki kusur bulacaklar nesrin mıymıntının teki ama bende en doğru yemeği naim yaptı oda çenesi yüzünden gecenin içine etti bence hak etmişti çünkü sürekli eleştirdi durdu birde çok yumuşak birşey ya hu :)
YAPTIKLARI YEMEKLERDE BİRŞEYE BENZESE BARİ ŞİMDİYE KADAR KENDİME HİÇ BİRİNİ RAKİP OLARAK GÖRMEDİM...

bu bir yemek yarışması allah için naim güzel yemek yaptı masası servisi güzeldi haketti

zaten buraya niye çıktıkları bellli..maksat yemek yapmak değilki işin adı bu.. amaç kendilerinin reklamlarını yapıyolar .show.tv de buna hem aracı oluyo hemde para kazanıyo..baştan belliydi zaten ...kaydirigubbakcemile2
gelelim yarışma formataımıza .ben nesrin hanımın yemeklerinide beğenmiştim ama naiminde masası şık ve güzel oldu.eleştiriyede açık olması lazım .. bu arada naimi yemek yaparkan izleyemedim ..yaff o yaprak dolmasını gerçekten naimmi hazırladı...:sm_confused:

Son düzenleme:
aaa gerçekmi zaten oyun oldugu bellide oyuncu olduklarını bilmiyodum hoş sadece bugün biraz baktım kayınvalidedm seviyormuş merak ettim

Bir arkadaşımız yemekteyiz programındakilerin bir ajansa bağlı oyuncu olduklarını söylemiş.Bencede doğrudur.Bu tür program yapanları ve kanalları büyük bir ayıpla kınıyorum.geçtiğimiz yıllardada Asuman Dabak(soyadını yanlış hatırlıyor olabilirim)ın yaptığı programda aynen böyle düzmece idi.Orada damadı ile kavga eden kızın ayrılmasını isteyen anne olan kişi benim yıllar önce görüştüğüm arkadaşımdı.hatta programdaki kızı diye tanıtılanda kendi kızı dahi değildi.Neyse ben bunu izlediğimde anne olan kişinin (Gerçek adı Pınar)bir akrabasına sordum.Program tamamen bir oyun Pınar oraya ...lira karşılığında çıktı.Şimdiiiiiiiii biz TÜRK halkıı enayimiyiz aptalmıyız???Bu tür düzmece ile ekranlara gerçekmiş gibi yansıtılan olayları bize izletmek Çok mu güzel.Bence yemekteyiz programının adı sadece Yemekteyiz olamamlıydı YEMEKTEYİZ SHOW olaydı aslına yakın bir isimde program adı olurdu.gerçek anlamda halktan insanlarla bu tür bir yarışma düzenlenemezmiydi??Böyle basit şeylerle sadece Türk halkı eğlenmiyor malesef.gerçekçi bu şeyler bizlerin daha ilgisini çekiyor.(Buda eğlenmek istediğimizdendir herhalde.)Bu bir show gibi ortaya konup izletilmek amaçlı yapıldı ise;oradaki oyunculara önlerine konan nimetlere herşeyden çok saygılı olmayı,ağzlarına attıkları lokmaların bir pislikmiş gibi çiğnenmeden, suratlar şekilden şekile girmeden eleştiri yapmaları talimatını vermeliydiler.Kısaca bu tür programları yapanları ve bunu kanalında oynatanlara sadece yazıkkkkkkkkk diyorum..

Bir arkadaşımız yemekteyiz programındakilerin bir ajansa bağlı oyuncu olduklarını söylemiş.Bencede doğrudur.Bu tür program yapanları ve kanalları büyük bir ayıpla kınıyorum.geçtiğimiz yıllardada Asuman Dabak(soyadını yanlış hatırlıyor olabilirim)ın yaptığı programda aynen böyle düzmece idi.Orada damadı ile kavga eden kızın ayrılmasını isteyen anne olan kişi benim yıllar önce görüştüğüm arkadaşımdı.hatta programdaki kızı diye tanıtılanda kendi kızı dahi değildi.Neyse ben bunu izlediğimde anne olan kişinin (Gerçek adı Pınar)bir akrabasına sordum.Program tamamen bir oyun Pınar oraya ...lira karşılığında çıktı.Şimdiiiiiiiii biz TÜRK halkıı enayimiyiz aptalmıyız???Bu tür düzmece ile ekranlara gerçekmiş gibi yansıtılan olayları bize izletmek Çok mu güzel.Bence yemekteyiz programının adı sadece Yemekteyiz olamamlıydı YEMEKTEYİZ SHOW olaydı aslına yakın bir isimde program adı olurdu.gerçek anlamda halktan insanlarla bu tür bir yarışma düzenlenemezmiydi??Böyle basit şeylerle sadece Türk halkı eğlenmiyor malesef.gerçekçi bu şeyler bizlerin daha ilgisini çekiyor.(Buda eğlenmek istediğimizdendir herhalde.)Bu bir show gibi ortaya konup izletilmek amaçlı yapıldı ise;oradaki oyunculara önlerine konan nimetlere herşeyden çok saygılı olmayı,ağzlarına attıkları lokmaların bir pislikmiş gibi çiğnenmeden, suratlar şekilden şekile girmeden eleştiri yapmaları talimatını vermeliydiler.Kısaca bu tür programları yapanları ve bunu kanalında oynatanlara sadece yazıkkkkkkkkk diyorum..

ozmn neden millete 8 kontör karşılığı mesaj atıırıyolar
bunlar bzi resmn enayi yerini koyuyolar
öleyse kınıyoruum
zaten anlamıştıım bn neden dersenz şuan istanbulda karakış olmasa da buralara göre hava soğuk o ümit beyin yarıştığı haftayı hatrlıyomusnz kızlar o rada bi bayan vardı ilk konuklarını alan bayan dışarda ip askılı bi elbise ile dolaşmıştı bnde şaşırdım istanbul bu kadar sıcak olamaz demiştim
tahmnim çıktı üzüldüüm

şimdi baktım bir siteden evet doğru
hani burcu köse gıda teknikeriydi
tiyatrocu,el mankeni yazıyor.
daha bir sürü var
artık Türk halkını kandırmaktan para kazanmaktan yorulmadılar
benden bu kadar artık bu programı İZLEMİYORUM....

bende şu geçen haftaki yarışmacılardan sanırım adı sahra hanımdı onu görünce bunların oyuncu olduğunu anlamıştım.çünkü kadının yüzü hiçte yabancı gelmemişti bana.iyi hoşta program yayınlanırken altta yazı geçiyor katılmak isteyenler mesaj atsın falan diye.belkide halk alışsın nasıl bi yarışma olduğuna diye ilk bölümler böyle olmuş olabilir.yok böyle devam edecekse gerçekten yazıklar olsun.her dönmde bişey buluyorlar.önce banu alkan ve aşkı,sonra ahu tuğba ve meriç erkan şimdide bu...

şaşırdım :bbo:her ekipte bi oyuncu var.ortamı geren onlar zatenkötükedihüso.bu haftaki kim acaba ajansın sitesinden bakarız artık:enbuyukkk:

Bence kötü bir program; konuşma tarzları, eleştirileri, tavırları hiç hoş değil... 10.ooo ytl için değmez..kötükedihüso :eek:klava:

arkadaşlar baktım hepside oyuncu.bakalım bu hafta hangi oyuncuları getirecekler.benden bu kadar kurguya katkıda bulunamıyacağım.arama motoruna oyuncu adres yazın cıkıyo zaten.

X