Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar yarışmacıalrın hepsi oyuncuymuş.Hepsinin ajans resimlerinin olduğu linki verdim ama kurallara aykırı diye silinmiş.
cincan zaten hepsi çok ii oynuyo canım rolünü........
Bir arkadaşımız yemekteyiz programındakilerin bir ajansa bağlı oyuncu olduklarını söylemiş.Bencede doğrudur.Bu tür program yapanları ve kanalları büyük bir ayıpla kınıyorum.geçtiğimiz yıllardada Asuman Dabak(soyadını yanlış hatırlıyor olabilirim)ın yaptığı programda aynen böyle düzmece idi.Orada damadı ile kavga eden kızın ayrılmasını isteyen anne olan kişi benim yıllar önce görüştüğüm arkadaşımdı.hatta programdaki kızı diye tanıtılanda kendi kızı dahi değildi.Neyse ben bunu izlediğimde anne olan kişinin (Gerçek adı Pınar)bir akrabasına sordum.Program tamamen bir oyun Pınar oraya ...lira karşılığında çıktı.Şimdiiiiiiiii biz TÜRK halkıı enayimiyiz aptalmıyız???Bu tür düzmece ile ekranlara gerçekmiş gibi yansıtılan olayları bize izletmek Çok mu güzel.Bence yemekteyiz programının adı sadece Yemekteyiz olamamlıydı YEMEKTEYİZ SHOW olaydı aslına yakın bir isimde program adı olurdu.gerçek anlamda halktan insanlarla bu tür bir yarışma düzenlenemezmiydi??Böyle basit şeylerle sadece Türk halkı eğlenmiyor malesef.gerçekçi bu şeyler bizlerin daha ilgisini çekiyor.(Buda eğlenmek istediğimizdendir herhalde.)Bu bir show gibi ortaya konup izletilmek amaçlı yapıldı ise;oradaki oyunculara önlerine konan nimetlere herşeyden çok saygılı olmayı,ağzlarına attıkları lokmaların bir pislikmiş gibi çiğnenmeden, suratlar şekilden şekile girmeden eleştiri yapmaları talimatını vermeliydiler.Kısaca bu tür programları yapanları ve bunu kanalında oynatanlara sadece yazıkkkkkkkkk diyorum..