Yemekteyiz - Show Tv

KIRITIK FILAN AMA BENCE NAİM ÇOK ŞIK BİR MASA HAZIRLADI VE GERCEKTEN ÖDÜLÜ O HAKETTİ İNANMIYORUM YA KENDIMDEN UTANDIM DOLMA SARDI fisfisfis
NESRINDE COK DENGESIZ CIKTI TERBIYESIZ :roflol:
HAZMEDEMEDI NAIMIN YEMEKLERINI VE MASASINI ASLINDA COK BEGENDILER AMA MAHSUS BEGENMEMEZLIKTEN GELDILER sositososito

EŞKİ DEĞİL O ABLACIM EKŞİ :roflol:

O SARI ÇAKMA BARBİDE NİKAMIDIR VERONİCAMIDIR NEYSE NAİMİN AĞZININ İÇİNE DÜŞÜCEKTİİ:mymeka:​

eşki değil ekşiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya inanmıyorum nika nasılda 10 puan verdi şaştım kaldım..nesrine üzüldüm.
kızlar nail o deri pufun üzerine nasıl uzandı ama ,boylu boyunca selvi boylum benimmmmm:roflol:

evet yaaaa pozumu da veririm havamı da atarııım :roflol: bakın işte tam böyle uzanıp film izliyoruum ciciiim sırnaşık şey

Sonradan görme nesrin hanım birinci olamadığı için çok memnun oldum,ona buna burun kıvırmakla olmuyor bu işler önce insan olmayı öğrensin.

yarışma artık iyice bozdu
tabi kavga ediceklerki raeytingler atsın dimi ama..
yoksa olmaz..
bu haftaya gelince
hiç birinin tam olarak hak ettiğinden emin değilim..
naim çok bilmiş ukala..
ama bekar bir erkek olarak sofra düzenine ve şıklığına
birde bütün yarışmacıların seçtiği menünün yanında onun bu kadar zor yapılan bi menüyü seçmiş
ve yapmış olması nedeniyle onun hakeetiğini düşünüyorum yinede

naim kazandı canım..
nika 10 puan verince o kazandı yoksa diğer kadın kazanıcaktı..
hani naimden önceki gün ev sahibeliği yapan..
adını hatırlayamadım

evet fınal bellı oldu maalesef naım kazandıı.ama tabı yalaka nıkanın sayesınde..mert naımden bın kat daha delıkanlı naım habıre laf soktu oyle oldugu haldee bıle mert gayet olgundu dıye dusunuyorm.keske mert kazansaydıı

ben de kimin kazandığını görememiştim kızLar sağoLunn Şeniz
ya naimin sofrası iidi ama bu akşam hazırLaması faLan şıktı..
pek hakim değiLdim bu hafta gıcıkLık dereceLerine emme ne biLimm sositososito

bence merttin hakkıydı en zor yemekleri o yaptı evet belki pisti ama yarışma yemek yarışması olduguna göre seçtigi deniz ürünleri çok kolay yemekler degildi hakkını yediler

evet fınal bellı oldu maalesef naım kazandıı.ama tabı yalaka nıkanın sayesınde..mert naımden bın kat daha delıkanlı naım habıre laf soktu oyle oldugu haldee bıle mert gayet olgundu dıye dusunuyorm.keske mert kazansaydıı

Aslında sadec Nika sayesinde olmadı bence.
1. olmasında Nesrin hanım'ın da payı büyük.
Çünkü hem Nika'yı çok kızdırdığı için Nika belki 5 verecekse Nesrin hanım'a inat 10 verdi.
Hem de yine aynı şekilde Nesrin hanım,bu akşam öfkesine hakim olamayıp,haklıyken haksız duruma düştüğü için Mert ve Burcu'yu da kendinden uzaklaştırdı.
Buna karşılık Naim'de durumdan yararlandı ve Burcu ve Mert'e kibarlık göstererek oylarını arttırdı.

mertte çok güzel menü hazırlamıştı oda olabiilirdi birinci...

bence merttin hakkıydı en zor yemekleri o yaptı evet belki pisti ama yarışma yemek yarışması olduguna göre seçtigi deniz ürünleri çok kolay yemekler degildi hakkını yediler

Evet,ama keşke Nesrin hanım'ın deyimiyle böcekli yemekler hazırlamasaydı..
Ahtapot ve karides,herkesin zevkine uymayınca problem oldu.

ya ben o nika ve naime gıcık oluyordum
ama naim yemek konusunda oldukca basarılıdı benı sasırttı dolmalar barbunyalar kebaplar süper bir menu sundu bence haketti .
Ama ben Merti cok sevmiştim keşke parayı o alsaydı

X