Yemekteyiz - Show Tv

ya bu banu çok şeker hatun..
bir de o gözleri yokmu aynı çinliler gibi çekik çekik
hoş hatun
ya insanlar bu yarışmadan sonrada topluma karışacak..biraz söylediklerine yaptıklarına dikkat etseler..ben yemeğe tuaf yakıştırmalrı burada görüyorum..hayatımda yenmeyecek bir yemeğe bile çamur gibi , kusmuk gibi vs benzetmeler yapmadım..akılam bile gelmez..hoş değil der yemem..aslında yememeyi bile bir kenar bırakın ne kadar kötü olursa olsun yemeğe çalışırım çünkü atmak istemem..yazık ya..
buğün banunun milföyleri attığını görünce biraz kızdım ona:KK43:( sonra pasta kremasınıda attı .((

aç karınlarını doyuruyorlar.dahada bi dünya laf ediyolar.izlerken sinirleniyorum ama bişeler beni sevkediyo izlemeye tutamıyom kendimi allah allah :))

Tesadüfün bu kadarı bende bugün Hünkar beğendi yapmıştım... kaydirigubbakcemile2

Yalnız eti 1.5 saat pişirdim yinede sert oldu-tatlicadiarzu- niye öyle oldu acaba yaaCADIARZU sirkede attım güya çabuk pişirirmiş -tatlicadiarzu-

Kocam 10 üzerinden 9 verdi bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

e kadın doğal işte çoooook doğal. doğal hayatın içinden kopmuş da gelmiş.
aman arkadaşım ya hepsi iğrenç bugüne kadarkilerin içinde ben bi hasan amcayı bilirim
doğru mudur doğrudur:sm_cool:sositososito

canım sonunda saygılarımla demeyi unutmuşsun
malum hasan beyin meşhur sözü :roflol::roflol:

Tesadüfün bu kadarı bende bugün Hünkar beğendi yapmıştım... kaydirigubbakcemile2

Yalnız eti 1.5 saat pişirdim yinede sert oldu-tatlicadiarzu- niye öyle oldu acaba yaaCADIARZU sirkede attım güya çabuk pişirirmiş -tatlicadiarzu-

Kocam 10 üzerinden 9 verdi bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eti istersen düdüklü tencerede haşla önceden...hihoyyyt

Bu arada Banu pastanın kremasını eliyle sıvadı,hoş olmadı...Çok üzgünüm çoook

bir kaç damla limon sıksaydın içine

Kızlar gördünüzmü banu tencerelerinin hepsini duvara (çamaşır askılığına benziyo ama tencereler için özel bi üründür herhal) asmış. Ohh ne güzel valla. fisfisfis
Mutfakta herşeyin elin altında olması mükemmel birşeydir ama bunu dağıtmadan dağınık göstermeden yapabilmek önemli olan. :bbo:
Ay valla hoşuma gitti ne güzel tecereleri asmış yaffCADIARZU

evet canım biz de eşimle onu konuştuk hoşumuza gitti o tencere askısı bir de ocağın olduğu duvarda bıçaklar asılıydı o da güzel düşünülmüş..
evi de çok sadeydi ben çok beğendim

evet canım biz de eşimle onu konuştuk hoşumuza gitti o tencere askısı bir de ocağın olduğu duvarda bıçaklar asılıydı o da güzel düşünülmüş..
evi de çok sadeydi ben çok beğendim

Kesinlikle.. okadar yarışmacı geldi geçti hepsini izledim...

Banunun mutfağını ve evin dizeynını çok beğendim, hiç birşey abartılmamış. Evde kalabalık yok..a.s

yaa pasta çok güzel gözüküyordu , tasarımıda güzeldi.....milföy ile pandispanya nasıl oluyor yiyen var mıı ?? çok severim çilekli pastayı....

Bugünkilerden kapalı bayanııı çok beğendimmm oda tabikii hafta içinde değişmezsee ama ev sahibiii deee dilli çıkacak gibi geldii
kendinde yapılanlarınn öcünü alacakkk ,alsında valla
mükerrremm hanım çok saygısız benceee demekki bu mükerremler hepp aynıı bizde de vardaaa(GÖRÜMCEM)
İsimlerini bilmiyorum ama gözlüksüz adam ilk başta hoşuma gitmemişti ,ama sonra yorumları güzeldii bakalım neler olacak

nil şu an starda keman çalıyo esra erolun prgramında..ıyyyyy........böğğğ...
bir ben seyredemedimm şunu proğramlardaaaa

:bbo:gıck şımarık koca popolu kendini...... bişey sanıyo:dilcikar:
kız deme kız öylee yinede ooooooooo bir adanalıııı

Kapalı bayan bizim tanıdık, o kiloya 4 çocuk doğurdu o, yerli viktorya beckham gibidir, acayip zayıftır ve kocası laz, çok kabadayı bir adamdır nasıl izin vermiş anlamadım...
benim favorişm o bayann

kızlar esra ceyhan da naim vardı bugün ve
esraceyhan da yemekteyize bnzer bişeyler yapmaya çalışıoo
5000 ytl vercekmiiş
kaçırmamalıyım onuuu

ayyyy bu aksam banu nun yaptığı pastaya bayıldım kızlar.
ne kadar kolayy nekadar güsel bi pastaydı o öylee
hele yanlarını mılfoyle süslemesi harikaydıı.
anam mıllet neler biliyo öyleee pesss doğrusu
en kısa zamanda önce kocişime sonrada
yılbasında mısafır ağırlamayı dusunuyorum
onlara yapıcam bu pastayı
ama çilek yerıne ne koysam
nerden bulucam ben sımcık çileğii:eek::eek:

Mükerrem hanımın eline kimse su dökemez bence kasıntılık söz konusuysa..

Ve edepsizlik...:dilcikar:

aaa marullara çamur var gibi dedii edepsız karıı
begenmedıysen yeme hem emege saygı duymak lazım dımı ama:mymeka::mymeka:
hem bencee bu kadının foyası cıkacak fınal aksamı
sahra hanım gibi olur bencee.
oda kımseyı begenmedı,laf söyledi kalp kırdıı
evınde masanın,tabakların ve yemkerın ıcınde kıllar cıktıı
ohhhh çok iyi olduuu:icecream::icecream:

X