Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e kadın doğal işte çoooook doğal. doğal hayatın içinden kopmuş da gelmiş.
aman arkadaşım ya hepsi iğrenç bugüne kadarkilerin içinde ben bi hasan amcayı bilirim
doğru mudur doğrudur:sm_cool:sositososito
Tesadüfün bu kadarı bende bugün Hünkar beğendi yapmıştım... kaydirigubbakcemile2
Yalnız eti 1.5 saat pişirdim yinede sert oldu-tatlicadiarzu- niye öyle oldu acaba yaaCADIARZU sirkede attım güya çabuk pişirirmiş -tatlicadiarzu-
Kocam 10 üzerinden 9 verdi bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tesadüfün bu kadarı bende bugün Hünkar beğendi yapmıştım... kaydirigubbakcemile2
Yalnız eti 1.5 saat pişirdim yinede sert oldu-tatlicadiarzu- niye öyle oldu acaba yaaCADIARZU sirkede attım güya çabuk pişirirmiş -tatlicadiarzu-
Kocam 10 üzerinden 9 verdi bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar gördünüzmü banu tencerelerinin hepsini duvara (çamaşır askılığına benziyo ama tencereler için özel bi üründür herhal) asmış. Ohh ne güzel valla. fisfisfis
Mutfakta herşeyin elin altında olması mükemmel birşeydir ama bunu dağıtmadan dağınık göstermeden yapabilmek önemli olan. :bbo:
Ay valla hoşuma gitti ne güzel tecereleri asmış yaffCADIARZU
eti istersen düdüklü tencerede haşla önceden...hihoyyyt
Bu arada Banu pastanın kremasını eliyle sıvadı,hoş olmadı...Çok üzgünüm çoook
bir kaç damla limon sıksaydın içine
evet canım biz de eşimle onu konuştuk hoşumuza gitti o tencere askısı bir de ocağın olduğu duvarda bıçaklar asılıydı o da güzel düşünülmüş..
evi de çok sadeydi ben çok beğendim
bir ben seyredemedimm şunu proğramlardaaaanil şu an starda keman çalıyo esra erolun prgramında..ıyyyyy........böğğğ...
kız deme kız öylee yinede ooooooooo bir adanalıııı:bbo:gıck şımarık koca popolu kendini...... bişey sanıyo:dilcikar:
benim favorişm o bayannKapalı bayan bizim tanıdık, o kiloya 4 çocuk doğurdu o, yerli viktorya beckham gibidir, acayip zayıftır ve kocası laz, çok kabadayı bir adamdır nasıl izin vermiş anlamadım...
kaçırmamalıyım onuuukızlar esra ceyhan da naim vardı bugün ve
esraceyhan da yemekteyize bnzer bişeyler yapmaya çalışıoo
5000 ytl vercekmiiş
:sm_cool:sositososito:roflol::roflol:bencede hasan yaaaa karikatür gibi adamdı
faforim hasan bu mudur budur arz ederim hasan gelde su hatunların yüzüne terkos suyu fırlat
Mükerrem hanımın eline kimse su dökemez bence kasıntılık söz konusuysa..
Ve edepsizlik...:dilcikar: