Haberkulesi.com » Yemekteyiz Yarismasi Yalan Çikti çok bahsetmişsiniz buyrun kızlar bir göz atın.
bu program artık yayından kaldırılmalı bence. bugün artık izlememye karar verdim. haberlerde doğalgazını yakamayıp sobasını kuran ama ona da kömür alamayıp odun tahta falan yakan hatta elektrikli soba kullanıp iyice donan insanları gördüm. toplum olarak kötüye doğru gittiğimiz şu günlerde show tv nin reyting kaygısı güderek böylesi seviyesiz insanların katıldığı ve bol israfın yapıldığı bir programı artık izlemeyelim. bukadar söylenen söz, bu kadar eleştiri umurlarında bile değil. bir nebze olsun kendilerini düzeltmediler. belli kurallar koymadılar. ağızlarından çıkanı kulakları duymayan saygısız seviyesiz ne kadar çok insan varsa insanların karşısına onları çıkartıp izletiyorlar. biz türk kadınları bu muyuz yani? türk erkekleri bu mu? artan ekmekleri kavurup sarımsaklı yoğurtla yemek yapmaya çalışan türk kadını değil mi? peki bu show tv ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? neden böyle seviyesiz kültürsüz terbiyesiz insanlala program yapıyorlar? birbirlerine doğru düzgü davranıp saygıyla yaklaşan, 'ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama pek sevmem. ama gene de emeğinize saygımdan biraz yemeğe çalıştım' derse yarışmacı biz daha mı az izleyecez yani? biz bu muyuz? saygıdan terbiyeden ve nezaketten hoşlanmayan insanlar mıyız? bu programın yapımcıları bize mi hakaret ediyor yani? show tv bu rezalete bir son vermeli veya en azından bu programa bir çeki düzen vermeli. hemde acilen.