Yemekteyiz - Show Tv

Allahım ne biçim bir kadın..Hiç lafını bilmez mi insan..Ataerkilim falan diyor ama hiç mi öğrenmemiş nerde ne konuşup konuşmaması gerektiğini..Saygısız..Çok terbiyesiz bir kadın..:1no2: Haftanın gıcığı mükkerrem..

evt cok saygısız bi insan bilerekmi sectiler onu ya yarışmaya
:nazar:

resmen çirkeflik yaptığı cevap alana kadar laf sokacam diye çabalıyor kadın ...nasıl birşey bu yaa "setvis yavaş" 50 kere mi denir yaa...kadın Allahtan muhatap olmadı...

alın şu banu hanımı başımdan:nazar:
yıllarca yurtdısında yasamıs oyuzden oranın lezzetlerını mutfagına taşımışmirmirmirmir
40.baskı:kahve:

ay bu layla gibi bişey cıktı mükerrem hanım yaa :kızgın:
sinir sey
kadın servis kasıgı almaya gitti
ne arıyosanız yarımcı oluyum dedı terbiyesiz :mymeka:

oyy 33 yaşındaymış banu:1shok: tatlı bi kadın ama geçen hafta leyla da ilk gün hoş görünmüştü.sonra çıktı cadılığı.bu da öyle olmasın...

ay bu layla gibi bişey cıktı mükerrem hanım yaa :kızgın:
sinir sey
kadın servis kasıgı almaya gitti
ne arıyosanız yarımcı oluyum dedı terbiyesiz :mymeka:

dimi sannane milletin kaşığından çatallından kızlar yine bu hafta sinirlerim tavan yapcak:mymeka:

bence bu programın formatı biraz değişsin yanii birbirini en çok yiyene puan versinler.... gülüyorum sadece artık.....

bende boşnak kökenliyim merak ediyorum o bey yarın nasıl yapacak fisfisfis
banu hanım izmirli bizim gibi egeli keşke ege yemeklerine ağırlık verseydi...banu hanımın güler yüzlülüğü pozitifliği çok hoşuma gitti.
mıhlama yaptı
başına şal bağlamış olan bayan biraz gerildi çok bilmişlik tasladı geldi bana o hareketini yanlış buldum alçaktan davranabilirdi ya da ben öyle yapardım ..:1closedeyes:
diğer sarışın bayanı hiç ama hiç sevmedim...:1no2:

yrn aksam da bnu yarışmacı için daha beklicez mi dio.mükerrem de ee sizde nasıl bekledik en azından o bizi bekletip sizin gibi yemek yemio dio.banu da cok bozuluo. yaaa ne biçim insanlar bunlar.bu mükerremi daha ilk görüşte sevmemiştim ztn.

haftanın gıcıgı bellı oldu..nerden buluyolar her hafta pes walla...ne gıcık ya ılk gunden koydu ortaya kendını..agızdan yemek cıkarmalar falan.. kaydirigubbakcemile

amaaan bnlar da
16 puan verdiler bu kar cimrilk haksızlık olmaz kadın ne güzel yapmış
allah var kendide güzeldi misafirperverliği de bnce iidi
o mükererm leyla kadar olmassa da belli kıl biri
onun yemeklerinide görcezz

biz öylee çok bilmiş konuşanları gördük mükerrrem hanııım
sonu fos oldular

ben alışveriş yaptığı markete bayıldım valla neresiydi bilen varmı kızlar
birde şu ouch demesi yokmu hatunun oooouuuccchhh kaydirigubbakcemile3

bende merak ettim alışveriş merkezi acaba akmerkez olabilirmi yada yada istinye park cunkü banu levent oturuyormuş balzamik sirkeyede balzamik vinegar diyordu ya market görevliside pardonnn dedi

kızlar banuyu bende çok beğendim ama inşallah yanılmamışımdır

banu güleryüzlü, çıtıpıtı hoş bir hatun evide çok güzel döşenmişti az eşya ile ferah bir mekan sağlanmış salon girişindeki özel döşenmiş taşta çok güzeldi sinirli ve negatif olduğumuzda bu taşa dokunarak enerjimizi pozitif enerjiye ceviriyoruz dedi yoga meditasyon tekniklerine falanda meraklı sanırsam evde mumlar falanda vardı değişik çok yer görüp değişik kültürler tanımış dolu bir tip banu sevdim ben kadını...

X