Sarışın bayan bakışı bile değişikti..Psikopat gibi hatun...Çamurlar efendim pörsümüş marullar ve bunları söylerken oldukça kızgın bir ifade..
Diğer bayansa özellikle mıhalamada konuşan bayan daha iyice..Ama yöresel yemekleride iyi yapmayan çok insan var ve illaki aynı şekilde yapmak gerekmiyor tuzu başındada atarsın sonundada gibi..
.Allahım yarabbim hiç mi hoşgörü yok...Ama Sadece bu yarışmada böyle diye avutup duruyorum kendimi..
Bugünkü bayanın tarzı muhteşemdi konuşması,bakımı..Ama şu bir gerçek İzmirliyim dedi yanılmıyorsam bir İzmirli yemeklere öyle tereyağı koymaz açıkçası....Bilakis zeytinyağı kullanıyoruz...Yurt dışı karadeniz yöresel yemekleri hepsi karışıktı sanırım o yüzden azıcık değişime uğramıştı..
Ben bu yarışmada israfa çok kızıyorum..Bayanında hatası tüpü açık unutması..milföy hamurlarını çöpe atmasıydı.. Sayesinde bir çok pratik bilgide öğrendik ..Ahhh ahh şu kavgalar olmasa çok cici biryarışma olacakda..Napalım en azından başındaki alışveriş,yemek yapımı,anlatım oldukça keyifli