Yemekteyiz - Show Tv

duydunumuz mu bayanlarrrrrrrrrr!!!:1shok::1shok:
mısır unu taaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerden gelıomus:1shok:
ay ne kadar ilginçç di miiiiii:1shok:eek:rdakılerde bızde dahil mısır ununun nerden geldıgını merak edıoduk zaten söyledi mınnettarımma.s. :roflol::roflol::roflol:
iyiki karadnz gelini heee:nazar: gösterıs meraklısı resmen sırnaşık şey

Kadına servis yaparken çok yavaşsınız dedi..Bence çok ayıp..Ne kadar yavaş servis ederse etsin bunu söylemesi hoş değil..Mükerrem hanım çok görgüsüz...Garson muamelesi yapıyor...

ee izmir kızları güzel olur Allah var. hoş hatun. ama diğer şeylerine bişi diyemeyecem.. :)))).. Allah sahbine bağışlasın ne diyelim.

Yedikleri nimete berbat demiyorlarmı gıcık oluyorum,sonradan görme Mükerrem Hanım:KK43:

Gerçekten bu programda "NEZAKET " eksikliği var yaa.. normalde hanig sofrada "iğrenç " deriz nimete, kime "sus" deriz... ev sahibine servisle iligli kim sayıyor aklına geleni...ancak zeka problemi olanlarda böyle bir terbiyesizliğie anlayış gösterilir aksi halde bu "terbiyesizlik"....
:eek:klava:

o sarı kadın varya aynı bir zamanlar semra kaynan vardı aynı o benziyoda sinir hıh

o salih ne y se onada siniroldum

Allahım ne biçim bir kadın..Hiç lafını bilmez mi insan..Ataerkilim falan diyor ama hiç mi öğrenmemiş nerde ne konuşup konuşmaması gerektiğini..Saygısız..Çok terbiyesiz bir kadın..:1no2: Haftanın gıcığı mükkerrem..

offf yaaa bu nedir yaa. yeni bir kaç replik edinsinler artık.. Yok damak tadıma uygun değil, ben Osmanlı mutfağı severim, hijyen benim için önemlidir.
amma özgünsünüz yaa. aştınız kendinizi..

X