Yemekteyiz programı ile moda olan ''Suplalar''

Ben de anneciğime anneler günü hediyesi almıştım 2 tane lame.. Ama 17tl ye almıştım tanesini :1ninca:

Kızlar bana da hedıye geldıler.....ben de begenıyorum...
çay saatı ıcın de uygun.....
ama cok zor oluyor...
bulasık makinesine sıgmıyor...
yani normal servis tabaklarım sıgıyordu.. ama bu suplalar cok buyuk.....
kendi istegimizle kendimize bulasık çıkarıyoruz eller çalışsın...

anam anam anammm :1shok:
şu en sağdaki mor dimi yanlış görmüyommm
allahım gözlerime inanamıyorum ilk defa mor supla gördüm sonunda
nerde satılıyo bu canımmmmmm
canım aslında büyük mağazalrda bulabilirsin ama şuanda fiyatları oldukça çok yüksek ((

oo çok pahalı sen nerden aldın canım esk.den
hiç mor satan biyer gördünmü esk.de yaa
çok istiyorum

Esparktan almıştım ben.. Bernard's home muydu öyle bir yerdi zemin katta.. Esse 'de morunu görmüştüm ama almaya gittiğimde kalmamıştı.. Morunu ben de çeyizim için istiyordum.. Getireceklermiş ama..

Ben bu suplaları alalı nerdeyse 8 sene olacak daha yeni çıktılar piyasaya moda oluverdi yani..

güle güle kullan tatlım yemekteyiz programı olmasaydı yine moda olmazdı

benim masada bunları koyacak yer kalmıyor ki o kadar çok çeşit yapıyorum v kalk otur yapmamak için masaya koyuyorum onları güzel güzel
Ymek takımının servislerine bile zor yer kalıyor açıkcası

paylaşım için teşekkürler
Bunların ismini bilmiyordum ben yeni ögrendim:hulya::hulya:
Gerçekten de çok şık duruyor sofralarda

Benim sofralara masalara gitmez. Pek kullanamam böle şeyler zaten.
Ben mudodan almıştım 2 tane içine mum koymak için :roflol: :roflol: alkisalkisalkis

Bende Tr. deyken Kayserinin sosyete pazarinda 5 yada 7 tl ye satilildigini görmüstüm.Cok ucuzlardi ama alamadim cok agirlardi.Ama oldukca hoslar seviyorum.Paylasim icinde sagol arkadasim

bunlar çok hoşda ah bi de yer kalsa bende bi hevesle aldım ama anva eşimle tek yerken o da her zaman değil koyuyorum
misafir geldiğinde zati akalabalık olyuo masanın üstü tıklım tıklım dolu
olmuyo yani:hulya:

kareye bayıldım benim yemek takımıma benziyor onun grisini nerden bulabilirim acaba??

gri kare tam benlik y. takımımla süper olur valla samsunda nerde bulacam ya bulsamda çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…