• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz programı ile moda olan ''Suplalar''

camsuplacu4.jpg

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy
bunların hepsi güzelmiş gümüş rengi olanlara bayıldım, aslında kırmızıda güzel ama yemek takımıma uymaz,

niltol internet üzerinden satışları var ve fiyatlarıda çok uygun diğer yerlere nazaran

Ay süper bunlar ya,çokta şık duruyor sofralarda.Gümüş rengi banada uyar yerimseniben

bunlardan bende çok istiyorum ama tanesi çok pahalı 15-20 lira arasında satılıyorlar.12 tane almayı düşünürsen bi yemek takımı fiyatına geliyor neredeyse.ben yemek takımımı bile henüz almadığım için şimdilik düşünmüyorum :1no2:

çok şıklar vallahi bayıldım. iyide biz evlerimizde böyle ziyafetler vermiyoruz. yani ben vermedim.

paylaşımların için teşekkürler canım bide bunları nerden bulabiliriz züccaciyecilerde bulamadım henüz

canım suplaları ykm , mudo tarzında ev gereçleri satan bazı mağazalardan suanda aklıma gelmiyor :çok üzgünüm:ayrıca internette bazı sitelerde satışları bulunmaktadır benneyaptımki

canım suplaları ykm , mudo tarzında ev gereçleri satan bazı mağazalardan suanda aklıma gelmiyor :çok üzgünüm:ayrıca internette bazı sitelerde satışları bulunmaktadır benneyaptımki

hangi sitelerde satılıyo acep recep-tatlicadiarzu-

kızlar benimde var artık suplam, annem almış sağolsun.... :hooray::hooray::hooray:
kızlar sabah çektim resimleri saat 7:00'de bırak bulanık ve karanlık kusura bakmayın

grnt015k.jpg

grnt016g.jpg

buda yemek takımımla uyumu ama düzenleyemedim tam sabah sabah

grnt014u.jpg

Back