• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yapmayı öğrenmek istemek..

ayyy Allah yardımcın olsun valla
iyi çalış sıkı çalış ki kuzenler gibi sende üniversiteli ol:34:

gizeeemmmm 38 beden olduuuuuuuuuuuuuuummmm bu aradaaaaaa:64::64::64::62::62::62::66::66::66::66::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol bitanemmm eveett çok çalışıp kazanacagım o üniversiteyi bende :51:
nee nee neeee 38 miiiiii :53:
benim duam kabul oldu tamamdııırrr ama seninki olmadı ben haylaaa aynıyım :14:

aaa eklesene kız :1:
ben genelde kk da oluyorum ama kimseler olmayınca topiğe gelmiyorum :59:
siz baktınız ben çevrimiçiyim atın bi özel mesaj kaynatalım kızlaaarr yaaaa :1::1:

tamam yaparsam yemek ekliycem bir dahakine :34:

Canım ben artık fazla olamıycam buralarda dershanem başladı derss modee yaniii :68:

Oşşşgelldiinnnnnnn :92:

hoşbuldum canım :71:
evet bende aynı durumdan muzdaribim benimde dersanem başlıycak vee ders moduna geçicem 6-7 ay dişimi sıkmam lazım :26:

sağol bitanemmm eveett çok çalışıp kazanacagım o üniversiteyi bende :51:
nee nee neeee 38 miiiiii :53:
benim duam kabul oldu tamamdııırrr ama seninki olmadı ben haylaaa aynıyım :14:

aayyy senle konuştuktan 2 gün sonra fln gidip aldım ilk 38 bedenimiiii :64:
nasıl bir mutluluktur anlatamam :64:
ama şöle bişi var ki üstüm 34 olmuş bu seferdeeeee:59:
aayyy bi hoşum ben yaaa:1:

sende olursun kız du hele:1:

evet bende aynı durumdan muzdaribim benimde dersanem başlıycak vee ders moduna geçicem 6-7 ay dişimi sıkmam lazım :26:

sen öğretmenlik istiyodun di mi kız?
hadi bakalım inşAllah :97:

bende yemek yapıyorum ama foto hiç çekmedim
annem bu ramazan elim ayağım oldun dedi geçen :82:

sen öğretmenlik istiyodun di mi kız?
hadi bakalım inşAllah :97:

bende yemek yapıyorum ama foto hiç çekmedim
annem bu ramazan elim ayağım oldun dedi geçen :82:

sevindim anneler bu lafı zor söyler ona göre:64:
evet canım öğretmenlik istiyorum hayırlısıyla olur inşallah :34:
bende şimdi gidip poğaça yapıcam ekleyebilirsem eklerim fotoyu :56:

yeni çıkardım poğaçalarımı şekli biraz bozuk olabilir ama inşallah tadı güzeldir :26:
servis tabağına koyup da çekseydim keşke ama sıcaktı neyse olsun :1:

$Görüntü007.webp

dersane de yaa öf cok sıkıldım 2 günde yanıma kimse gelmiyoo tek oturuyorumm gerçi sınıfta boş yerler var ama.allahtan ilkokul arkimle aynı sınıftayız yoksa iyice yalnızlıktan ölecem :26::26: zaten sinir sinir tipler var :26: sen hangi dershaneye gidiyorsun tatlımmmm

gör gör mübarek insanım işte bi duayla hemen seni 38 beden yaptımm :64::64:
bizim kaderimiz bu eliiffciiimmm üstümüz her zaman daha ince olucakk :1:
liiiitfeenn dua et bana basenlerim gitsiinn ay kıyafet bulamıyom kendime öff :18:

Son düzenleme:
yeni çıkardım poğaçalarımı şekli biraz bozuk olabilir ama inşallah tadı güzeldir :26:

Eki Görüntüle 245791

Güzel görünüyor canım ellerine sağlıkk:70:
Görünüşü iyi iyi o kaa kötü değil,eee tadı nası olmuş?
Neyli yaptın sen poğaçaları cnm?

dersane de yaa öf cok sıkıldım 2 günde yanıma kimse gelmiyoo tek oturuyorumm gerçi sınıfta boş yerler var ama.allahtan ilkokul arkimle aynı sınıftayız yoksa iyice yalnızlıktan ölecem :26::26: zaten sinir sinir tipler var :26: sen hangi dershaneye gidiyorsun tatlımmmm

liiiitfeenn dua et bana basenlerim gitsiinn ay kıyafet bulamıyom kendime öff :18:

kültür dersanesine gidiyorum canım :61:

Güzel görünüyor canım ellerine sağlıkk:70:
Görünüşü iyi iyi o kaa kötü değil,eee tadı nası olmuş?
Neyli yaptın sen poğaçaları cnm?

teşekkür ederim canım :71:
beğendiler :52::52: güzeldi valla ilk yapmama rağmen :1:
ayy saysam :60: biraz komik olacak ama beyaz peynirli, zeytinli, tel peynirli ve tulum peynirli yaptım karışık yani :1: aslında sadece beyaz peynirli yapıcaktım iki tane yaptım peynir bitti bu sefer tel peynirli yapayım dedim 3 tane falan yaptım o da bitti sonra tuluma geçtim Allah'tan o çok vardı da o da bitmedi araya da zeytinli sıkıştırdım :78:

Son düzenleme:
sevindim anneler bu lafı zor söyler ona göre:64:
evet canım öğretmenlik istiyorum hayırlısıyla olur inşallah :34:
bende şimdi gidip poğaça yapıcam ekleyebilirsem eklerim fotoyu :56:

annem dedi ya uçtum zaten bendeeeee:64:
dedim elif kızım doğru yoldasın sen valla:1:

Eki Görüntüle 245791

ooooooo:46::46:
poğaçalar zor dememiş miydiniz siz,maşAllah yaa bunu yaptıysan oooooo:46::46::46:

kız sende bulamıyosan ben öleyim :1:
aahhhh aaaahhhh ama haklısın 38 beden oldum ama diğer arkadaşlarım gibi değilim çünkü vücüdum çok kıvrımlı:37:
gerçi erkekler böööle sevio diyolar ama :78::78::60::60:

ayy saysam :60: biraz komik olacak ama beyaz peynirli, zeytinli, tel peynirli ve tulum peynirli yaptım karışık yani :1: aslında sadece beyaz peynirli yapıcaktım iki tane yaptım peynir bitti bu sefer tel peynirli yapayım dedim 3 tane falan yaptım o da bitti sonra tuluma geçtim Allah'tan o çok vardı da o da bitmedi araya da zeytinli sıkıştırdım :78:

ben zeytinli severim,ondan aliiimmmm:56:

Ciddi msiin bende kültürdeyim sen hangi şubesindesiiinnnn :61:
hımm olsun olsun canım karışık olmuş işte herkes zevkine göre yemiştir :60:

aahhhh aaaahhhh ama haklısın 38 beden oldum ama diğer arkadaşlarım gibi değilim çünkü vücüdum çok kıvrımlı:37:

illa ki bol almak gerekiyoor ama bende dar seviyorum napayım :(
aayyyy dimi ya erkekler öyle kıvrımlı kıvrımlı kalçalı kızları seviyor :21: (çokta umurumda ya :1:)
yarında dar ipli giymeyi düşünüyordum ama snra kalçalar fora olcak diye tereddüt ettim ama senin bu lafından sonra gazı aldımm vee giyiyooruumm :21::21::21:

annem dedi ya uçtum zaten bendeeeee:64:
dedim elif kızım doğru yoldasın sen valla:1:

ooooooo:46::46:
poğaçalar zor dememiş miydiniz siz,maşAllah yaa bunu yaptıysan oooooo:46::46::46:

ben zeytinli severim,ondan aliiimmmm:56:

teşekkür ederim canım :71: valla en çok da zeytinli sevildi zaten :1:

Ciddi msiin bende kültürdeyim sen hangi şubesindesiiinnnn :61:
hımm olsun olsun canım karışık olmuş işte herkes zevkine göre yemiştir :60:

daha belli değil canım iki şube arasında gidip geliyorum :44:

canım işine yarar mı bilmem daha önce de birisi yazdıysa afola ama 2 basit tarif de ben vereyim. gerçi bu evreleri geçmişsin sanki ama:) önce tatlı tarifini yazayım: 1 litre sütü 11 çorba kaşığı irmik ve 9 çorba kaşığı şekerle kaynat. göz göz olmaya başlayınca borcamı ıslat. içine dök. ılınınca buzdolabında beklet. servis yaparken de üstüne tarçın, ceviz falan ekebilirsin. prenses tatlısı adı da:)
diğer tarif de 4 yumurta, 4 çorba kaşığı yoğurt, 1 çaybardağı sıvı yağı çırp. içine küçük küçük doğranmış domates, biber, salam/sucuk/burger hangisini bulursan ekle. 2,5 çay kaşığı tuz at. iyice çırp. sonra 3 su bardağı un ve 1 paket kabartma tozu ekleyip yağlı tepsiye dök. 170 derecede üstü kızarana kadar pişir. bu da domates biberli, sucuklu kek. umarım beğenirsin. ben de bugün yaptım ikisini de:) normalde aldığı kadar un falan deniyo ama bilemeyince insan ne kadar alacağını anlamıyo ki:) ben de sırf senin için ölçtüm iyice:)

Back
X