• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yapmayı öğrenmek istemek..

yokk kız çikolata değil kakaolu fındık kreması buu (şokellaa):1:
deli misiinn hemde nası sıvılce yapıyooo
bırde sen cekırdekle desteklıyosuunn
bak ben 3 hafta memleketteydım kuzenlerımle toplasakk 20-30 paket cekırdek yemısızdır ama bı tek ben sıvılcelendım hemde yuzumun en dıkkat ceken yerlerınde kocaman kocamann cıldımde hassas yara oldu dusun halimiiiii!!!! :1::1::1:

bende cok yiyorum o sokelladan :9::9:az yeseyem iyi olacak artik...:62::62::62::62:

yokk kız çikolata değil kakaolu fındık kreması buu (şokellaa):1:
deli misiinn hemde nası sıvılce yapıyooo
bırde sen cekırdekle desteklıyosuunn
bak ben 3 hafta memleketteydım kuzenlerımle toplasakk 20-30 paket cekırdek yemısızdır ama bı tek ben sıvılcelendım hemde yuzumun en dıkkat ceken yerlerınde kocaman kocamann cıldımde hassas yara oldu dusun halimiiiii!!!! :1::1::1:
ya benim çevremdeki herkesde de çıkıyor.. azıcık çekirdek böyle abur cubur yediklerinde ama benim yüzümde değil boynmda veya sırtımda çıkıyor ne garip :1::1:

yok bea evde yok simdi :1:ayri ayri nie oturalimmm :64:

anladım canım yani yeni evlisiniz ayrı ayrı olmazdı :1:
evlilik nasıl peki güzel mi? bende çok heves ediyorum çevremde evlileri görünce..:69::69:

hoşgeldin sende canmm:3:
aynen ya nette uzun kalmayı istemiyorum ama girincede dur şuna da buna da bakıyım derken annem bağırıyor hala orda mısın diye:1::1:
ooo ye bol bol gündüz yiyemiyondur çıkarsa çıksın sivilce :64::64:

ayy benim kocam evde oldugunda ben nete girmem herhalde ya:69::1:
senin kocan ne yapıyor şimdi ayrı ayrı mı oturuyosunuz yoksa canm?:26:

Oşbuldumm kuzu sizde oşgeldiniz bu arada :16:
evet ona bakım buna bakım derken zamanda gecıyo bı bakıyorum saate ohoo ne kaa cok olmus dıyıp gerı donuyom pc e :1:
zaten gunduz yıyemıyorum dıy gece butun yıyeceklere saldırıyorm :1::1:
neysekı kılomda bı artıss yok neysekıııııı :65:
benimde kocam olursa nete gırmem dıye dusunuyorum napım nette kocamın yanında otururum :49:

ya benim çevremdeki herkesde de çıkıyor.. azıcık çekirdek böyle abur cubur yediklerinde ama benim yüzümde değil boynmda veya sırtımda çıkıyor ne garip :1::1:

anladım canım yani yeni evlisiniz ayrı ayrı olmazdı :1:
evlilik nasıl peki güzel mi? bende çok heves ediyorum çevremde evlileri görünce..:69::69:

ne sanslısıınn yuzunde cıkmıyoorr tabı dıger yerlerde cıkması da kotu
heves edıyorsun edıyorumda bakalım evlencegımız ınsan nası olcak cnmm az once bı konu okudum evlılıkten bıraz daha sogudum acıkcası sen onca zaman ılıskı yasa sonra da evlenınce degıssın adam bambaska bırı olsun yazık yazıkk en ıyısı bekarlıkkkk:51:

Oşbuldumm kuzu sizde oşgeldiniz bu arada :16:
evet ona bakım buna bakım derken zamanda gecıyo bı bakıyorum saate ohoo ne kaa cok olmus dıyıp gerı donuyom pc e :1:
zaten gunduz yıyemıyorum dıy gece butun yıyeceklere saldırıyorm :1::1:
neysekı kılomda bı artıss yok neysekıııııı :65:
benimde kocam olursa nete gırmem dıye dusunuyorum napım nette kocamın yanında otururum :49:
hamiş smileyi de pek bi yakışmış oraya..:64::64:
ne sanslısıınn yuzunde cıkmıyoorr tabı dıger yerlerde cıkması da kotu
heves edıyorsun edıyorumda bakalım evlencegımız ınsan nası olcak cnmm az once bı konu okudum evlılıkten bıraz daha sogudum acıkcası sen onca zaman ılıskı yasa sonra da evlenınce degıssın adam bambaska bırı olsun yazık yazıkk en ıyısı bekarlıkkkk:51:

evet kötü ya sırtımda iz kalcak diye korkuyorum..:31:
o konuları okumamaya çalışıyorum.. bende bütün güvenimi kaybediyorum..
ama her erkek aynı değildir ya hayırlı biri gönlümüze göre biri çıkar inşallah..

hamiş smileyi de pek bi yakışmış oraya..:64::64:

evet kötü ya sırtımda iz kalcak diye korkuyorum..:31:
o konuları okumamaya çalışıyorum.. bende bütün güvenimi kaybediyorum..
ama her erkek aynı değildir ya hayırlı biri gönlümüze göre biri çıkar inşallah..

tabıkı butun erkeklerı ele almamak lazım zaten epsı farklıı bı karaktere sahıp
ama ınss bızım ıcın en hayırlıı ınsan gelır bulur bızıı
evlı,mutlu,bebıslııı oluruz bızde ınsss :16:

tabıkı butun erkeklerı ele almamak lazım zaten epsı farklıı bı karaktere sahıp
ama ınss bızım ıcın en hayırlıı ınsan gelır bulur bızıı
evlı,mutlu,bebıslııı oluruz bızde ınsss :16:

ayy inşallah ya amin amin..:16::16:
şu ana kadar erkek arkadaşımla gayet iyiyiz bakalım inş. bundan sonrada sorun olmaz..:31:

ayy inşallah ya amin amin..:16::16:
şu ana kadar erkek arkadaşımla gayet iyiyiz bakalım inş. bundan sonrada sorun olmaz..:31:

senın ılıskınde vardı dımı canım ınss mutlu mesut sorunsuz bır sekılde devam eder ılıskınız :6:
bana da falcım 2 ay ıcınde evleneceğın ınsanla tanıscan ılıskıye baslıycan dedı ama 2 ay doldu hatta 2,5 ay oldu hala yok ortada bırseyy :97:

senın ılıskınde vardı dımı canım ınss mutlu mesut sorunsuz bır sekılde devam eder ılıskınız :6:
bana da falcım 2 ay ıcınde evleneceğın ınsanla tanıscan ılıskıye baslıycan dedı ama 2 ay doldu hatta 2,5 ay oldu hala yok ortada bırseyy :97:
canm dogrusu fala inanmıyorum ya ben.. ilişkim yok ama var olma yolunda :1:
geldim geldim bende :3:
nabersiniz :1:

evlilik konuları konuşulmuş bakıyorum da hayırdır :9::nazar:

hoşgeldn canm:3:
evet az cok giriyoruz artk o konulara da :1:
gel sende katıl..

canm dogrusu fala inanmıyorum ya ben.. ilişkim yok ama var olma yolunda :1:

hoşgeldn canm:3:
evet az cok giriyoruz artk o konulara da :1:
gel sende katıl..
ben çok inanırım cnmm hatta falcı olabilsem keske ama onlar secılmıs ınsan ne yazıkkı bı takım varlıklar gelıyor ya malum :))
hoşbuldum bende iyiyim :)
evet biraz sapmışsınız konu dışına ama neyse hayırlı galiba hayırlı :1:

hayırlıdırr yanı cnm benım acımdan daha hayır yok ama suleyha acısından var bakk :1::1:

canlarım ben kacıyorumm daha sonra gene gelebılırım belkııı ıyı geceler hayıırlı sahurlar diliyorumm :16:

ben çok inanırım cnmm hatta falcı olabilsem keske ama onlar secılmıs ınsan ne yazıkkı bı takım varlıklar gelıyor ya malum :))

hayırlıdırr yanı cnm benım acımdan daha hayır yok ama suleyha acısından var bakk :1::1:

canlarım ben kacıyorumm daha sonra gene gelebılırım belkııı ıyı geceler hayıırlı sahurlar diliyorumm :16:

iyi geceler canım hayırlı sahurlar görüşmek üzere kendine iyi bak :16::16:

evlenmiycem galiba :1::1:
hayırlısı ya hiç belli olmaz şuan için düşünmüyorum ama zamanın ne göstereceğini bilemem:34:
hiç belli olmaz canm :1: bakarsın hepimzden önce sen gidersin..:1:

yok canım ya seçilmiş olduklarına inanmıyorum grçekten.. insanların hislerine göre yorum yapıyorlar bence
ya benimkisi tam belli değil ama şimdilik güzel:nazar::1:
ayrıca iyi geceler canm hayırlı sahurlar:3::3::54:

hiç belli olmaz canm :1: bakarsın hepimzden önce sen gidersin..:1:

yok canım ya seçilmiş olduklarına inanmıyorum grçekten.. insanların hislerine göre yorum yapıyorlar bence
ya benimkisi tam belli değil ama şimdilik güzel:nazar::1:
ayrıca iyi geceler canm hayırlı sahurlar:3::3::54:

:1::1: hiç sanmıyorum ya neyse artık kısmett :90: gaydırıgubbak nerde yani elif demek istedim pardon:1: :1:

Back
X