• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yapmayı öğrenmek istemek..

sen şenşkrak bişisin ne şutu ne golü?
naptın kız o kadar?:1:

Evet Öyleyim..:63:
Herkesle Çok İyi Anlaşırım..:27:
Kayınvalidemle Bile :60:

Ama İşte Zorla Patlatıyorlar :27:

Pardon, Sanane..:60:

Cümlem Yüzünden Ban Yedim Canım..

Konu Sahibesine Cevap Yazdım..
Hiç Alakasız Biri Çıktı Ortaya..

Bende Pardon, Sanane..
Yazdım..

Hepsi Bu..:37:
Neyse Sağlık, Mağlık Olsun..
Canım Sağolsun..:36:

Selamm süheylaa sonunda senide tanıyabildiikkk :38:
Bende topike gelen giden var mı diye bakıp çıkıyorum
seninde yorum attığını görünce forum takipte geliyim dedim :)
kıızz kilo almak mı istiyosuunn delirdin mii biz burda kilo vermeye çalışıyoruuzz sen ne diyosuun duymamış olayıımm :1::1:
ama almak istiyorum az da olsa zayıfım ya :31:
:71:
bugün yaptın mı birşeyler canım :1: ben yapmadım ama sahura börek yapmayı düşünüyorum ne yapsam karar veremedim :44:
yok canm dün sadece sütlaç yapabidim başka bişey yapmadım.. ya bilgisayarım servsten gelnce yaptıklarımı koymaya devam etcem..
kız süheyla gel bakem gel :1:
benim erkek arkadaşımda gonyalıııı :69:

bu arada ben sana kilo alma tavsiyesi verebilirim seve seve :1:
benim aklımdan geçenleri yesen ooooo alır başını gidersin :1::1:

ya konya merkezden mi? oy oy bize gelin gelcen artık:64::64:
tavsiyelern ne canm onları yiyim.. azcık kilo alıyım..:1:

ama almak istiyorum az da olsa zayıfım ya :31:

yok canm dün sadece sütlaç yapabidim başka bişey yapmadım.. ya bilgisayarım servsten gelnce yaptıklarımı koymaya devam etcem..

ya konya merkezden mi? oy oy bize gelin gelcen artık:64::64:
tavsiyelern ne canm onları yiyim.. azcık kilo alıyım..:1:

bekliyoruz canım :1:

Hayırlııı günnleeerrrr kızçeleerrrr:16:
Gece gece ne kaa çok maabet etmişiniz öyle beaa sayfa sayfaa oku oku bitmediii:1:
Ben gece gelemiyorum ne yazık ki o yuzden geri kalıyorum maabetlerden :(
eee ne yapıyorsunuz, nasılsınız bakalım ?

bekliyoruz canım :1:
geldim geldim canım siz nereerdesiniz??

Hayırlııı günnleeerrrr kızçeleerrrr:16:
Gece gece ne kaa çok maabet etmişiniz öyle beaa sayfa sayfaa oku oku bitmediii:1:
Ben gece gelemiyorum ne yazık ki o yuzden geri kalıyorum maabetlerden :(
eee ne yapıyorsunuz, nasılsınız bakalım ?

hayırlı akşamlar canımm:1:
bende yeni gelebildim akşamları giremiyosun sende demek bizim gibi..
arada ben girmeye çalışıyorum annemden gizli saklı:1:

geldim geldim canım siz nereerdesiniz??

hayırlı akşamlar canımm:1:
bende yeni gelebildim akşamları giremiyosun sende demek bizim gibi..
arada ben girmeye çalışıyorum annemden gizli saklı:1:

Sonunda gelebildiniz kızlar bakıyom bakıyom kimsecikler yookk
Evet malesef, ablam yaz tatili olduğu için evde haliyle aynı odada kalıyoruz o yuzden pc i açamıyorum geceleri rahatsız olmasın diye ama tabi anne faktoru de var yanii haklı kadın ama gün geçsin diye nette takılıyorum sonra bırde aksamları durunca fazla gorunuyor gozune :1::1: ayy zaten bende istemıom o kaa çok durmak bas agrısı, mıde bulantısı yapıyo bende :26:
bu arada aldım karsımaa nutellaamıııı kasık kasık yıyorum sıvılcelere davetıye hazırlıyorum bineviiiii :50::1::1::1:

Evet malesef, ablam yaz tatili olduğu için evde haliyle aynı odada kalıyoruz o yuzden pc i açamıyorum geceleri rahatsız olmasın diye ama tabi anne faktoru de var yanii haklı kadın ama gün geçsin diye nette takılıyorum sonra bırde aksamları durunca fazla gorunuyor gozune :1::1: ayy zaten bende istemıom o kaa çok durmak bas agrısı, mıde bulantısı yapıyo bende :26:
bu arada aldım karsımaa nutellaamıııı kasık kasık yıyorum sıvılcelere davetıye hazırlıyorum bineviiiii :50::1::1::1:

cikolata sivilcemi yapiooooo:53::53::53::53:bende diorumm bu sivilceler neden cikti hem cekirdek hem cikolata yersen boyle olur:53::53::53::53:ayyyyy:52:

hoşgeldin sende canmm:3:
aynen ya nette uzun kalmayı istemiyorum ama girincede dur şuna da buna da bakıyım derken annem bağırıyor hala orda mısın diye:1::1:
ooo ye bol bol gündüz yiyemiyondur çıkarsa çıksın sivilce :64::64:
kiziyor:1::1::1::1:ama bende evde sklyorum yapcek bisi olmayinca kkdayim:27:

ayy benim kocam evde oldugunda ben nete girmem herhalde ya:69::1:
senin kocan ne yapıyor şimdi ayrı ayrı mı oturuyosunuz yoksa canm?:26:

cikolata sivilcemi yapiooooo:53::53::53::53:bende diorumm bu sivilceler neden cikti hem cekirdek hem cikolata yersen boyle olur:53::53::53::53:ayyyyy:52:

yokk kız çikolata değil kakaolu fındık kreması buu (şokellaa):1:
deli misiinn hemde nası sıvılce yapıyooo
bırde sen cekırdekle desteklıyosuunn
bak ben 3 hafta memleketteydım kuzenlerımle toplasakk 20-30 paket cekırdek yemısızdır ama bı tek ben sıvılcelendım hemde yuzumun en dıkkat ceken yerlerınde kocaman kocamann cıldımde hassas yara oldu dusun halimiiiii!!!! :1::1::1:

hoşgeldin sende canmm:3:
aynen ya nette uzun kalmayı istemiyorum ama girincede dur şuna da buna da bakıyım derken annem bağırıyor hala orda mısın diye:1::1:
ooo ye bol bol gündüz yiyemiyondur çıkarsa çıksın sivilce :64::64:

ayy benim kocam evde oldugunda ben nete girmem herhalde ya:69::1:
senin kocan ne yapıyor şimdi ayrı ayrı mı oturuyosunuz yoksa canm?:26:

yok bea evde yok simdi :1:ayri ayri nie oturalimmm :64:

Back
X