• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yapmayı öğrenmek istemek..

bugün birde güllaç yaptım annem yetmez diye yaptırdı :1:
işte benim güllaç yalnız yaptıktan hemen sonra çektim resmini narları sonradan koydum ama idare edin artık nar varmış gibi davranın :1:

$Görüntü007.webp

bugün birde güllaç yaptım annem yetmez diye yaptırdı :1:
işte benim güllaç yalnız yaptıktan hemen sonra çektim resmini narları sonradan koydum ama idare edin artık nar varmış gibi davranın :1:

Eki Görüntüle 236654

güzel görünüyor canm narlarıda varmış gibi ekleyince..:1:
ayrıca hoşgeldinn..:71:

keşke 15 20 olsa 40 kişi vardı çocuklarla birlikte :1:

ayy baya bi yorulmuşsndur şimdi 40 kişi baya kalabalıkmış..
geçmiş olsun:1:

güllac guzel gorunuyor...ellerine saglik...:56:pcden boyasaydin kirmiziyla nar cizseydin yaa:52::52:
saka yapiosun 40 mi :53::53::53::53:

teşekkür ederim :)
cidden hiç abartmıyorum hala kafamın içinde derinden de olsa çocuk sesleri var :1:
ama şükür atlattık ya iyi oldu oruç başlayalı bir hafta oldu tam bitti gitti işte şimdi biz gidicez davetlere :64::64:

Son düzenleme:
güzel görünüyor canm narlarıda varmış gibi ekleyince..:1:
ayrıca hoşgeldinn..:71:

ayy baya bi yorulmuşsndur şimdi 40 kişi baya kalabalıkmış..
geçmiş olsun:1:

hoşbulduk canım teşekkür ederim :70:
evet çok kalabalıktı :61:
aslında narlı olarak da çekicektim servis tabağında ama sonradan o karışıklıkta aklımın ucundan dahi geçmedi :60:

ilk mutfak deneyimim yaş pastaydı ondan beri yaptığım pasta ara kremasını her tatlıya katıyorum bir şekilde etimek de nasibini alıyor, yaşasın pasta kreması !!

Kıskanıyorlar :63:
Bugün teyzem aradı lafı dolandırdı dolandırdı sende fırında sütlaç tarifi var mı anlat da yapayım yaptıkların çok güzel oluyor dedi, tarif var ama henüz denemedim yapayım da ona göre sağa sola dağıtacağım :1:
Şekil mekil hak getire kurabiyelerde çok uğraşırım şeker hamuruyla yaptıklarımda ama miktar arttıkça daralıp yamuk yumuk yapıyorum ne yapalım :1:

yasasin pasta kremasiiiii:65::65::65::65:

keşke bizimde öyle olsa ya ama annem her güne bi kişiyi düşünüyor..
yandık ki ne yandık..:18::52:

sorma canım geçen senelere kadar bizimde öyleydi her gün olmasada her hafta birilerini ağırlardık bu senede böyle yapayım dedi annem :1: misafir ağırlamak çok güzel bişey ama yoruluyosun ya onun için bir seferde bitmesi daha güzel :27:

teşekkür ederim :)
cidden hiç abartmıyorum hala kafamın içinde derinden de olsa çocuk sesleri var :1:
ama şükür atlattık ya iyi oldu oruç başlayalı bir hafta oldu tam bitti gitti işte şimdi biz gidicez davetlere :64::64:

bütün akrabalari elden cikardiniz yani iyi iyi sira sizdeeee:62::62::62::62:

sorma canım geçen senelere kadar bizimde öyleydi her gün olmasada her hafta birilerini ağırlardık bu senede böyle yapayım dedi annem :1: misafir ağırlamak çok güzel bişey ama yoruluyosun ya onun için bir seferde bitmesi daha güzel :27:

evet çok güzl bişey ama onun telaşı hiç bitmiyor..
ne yemek yapcam tatlı ne olcak çay ıvır zıvır derken.. yorgunluktan ayakarımız ağrıyor bazen..
annen iyi düşünmüş canm sonuna kadar destekiyorum..:64::64:

neyse kızlar ben çıkıyorum...
bu gece gaydirigubbakda gelmedi..:50:
sahuru hazırlayım yavaş yavaş :1:
hepinize hayırlı sahurlar..iyi geceler kızlaarrr..:54::54:

söyleyecegm tabiki ama ayıp olur şöyle böyle demezse iyi..
aklına gircem ama bir günde çekelim o yemek derdini, yorgunlugunu falan..:1:

evet kesinlikle :1: zaten çok kişi olunca da herkes bir şey yapıyor en önemlisi bulaşıklar hemen bitiyor :60: ben hiç bulaşıklara karışmadım teyzemler hallettiler yarısını makineye yarısını elde derken bitti :64:

Back
X