• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yapmayı öğrenmek istemek..

Aslında konuyu bir derdim var bölümüne açmayı düşündüm desem yeridir :1:

kızlar ya ben mutfak konusunda sıfırım desem yeridir,çay demlemek felan o kadar biliyorum sadece..
üniversite sona geçtim,mezun olduktan sonra çalışmaya başlayacağım ve bir süre sonrada evlilik görünüyor :nazar:
ancak ben hiç yemek yapamıyorum..
ben nasıl iki kişiyi doyuracam ya? :59:
valla düşünmekten karnıma ağrılar girer oldu :18:

bi yerden başlamak istiyorum,ama nerden başlamalıyım bilmiyorum...
lütfen bana bi yol gösterin,anneme kalsa hiç öğrenemeden kalacam bu gidişle..

canım valla bende senin gibiydim hiç anlamazdım yemek falan anca 2 yumurta kırabilirdim:) ama şu an bayaa iyiyim diyebilirm yemek yapmak kolay aslında ya bi de genelde çoğu yemeğin ortak noktası yağı koy soğanını kavur domates biber işte ne gerekiyosa tuzu baharatı genelde böyle..bi de annemin öğrettiği hangi sebzeler su çeker hangileri su verir işte bunları bilmek lazım...aslında görerek öğrenmek en iyisi annen yaparken bak onu izle ben herşeyi yapıyorum ama mesela bi şu dolma meselesini çözemedim gitti:)

ayy valla afiyetle yedim,diyet yapıyorum bir yandan da zor bu işler arkadaş :52:
hem yapıyorum hem az yiyorum :60:

ooo şimdiden yapmışız şeker pareyi erkenciyiz maşAllah :9:

bende diyetteyim ama işte az yemeye çalışıyorum yinede senin gibi :1:
evet erkenden yaptım yarın annem yemek yapacağı için şimdiden yapayım dedim karışmasın ortalık :1:

canım valla bende senin gibiydim hiç anlamazdım yemek falan anca 2 yumurta kırabilirdim:) ama şu an bayaa iyiyim diyebilirm yemek yapmak kolay aslında ya bi de genelde çoğu yemeğin ortak noktası yağı koy soğanını kavur domates biber işte ne gerekiyosa tuzu baharatı genelde böyle..bi de annemin öğrettiği hangi sebzeler su çeker hangileri su verir işte bunları bilmek lazım...aslında görerek öğrenmek en iyisi annen yaparken bak onu izle ben herşeyi yapıyorum ama mesela bi şu dolma meselesini çözemedim gitti:)

acep dolma biber oymak yeterli mi ki :60:
onu biliyomda:60:
bende başladım işte,hem bakıyorum hem yapıyorum :1:
pek azimliyim bu sefer :10:
yıllardır yapıyomuş kadında bikere bile incelememişim ki :82:
anca yemişim :60:

aaaa sen ne diyeti yapıyon kız :1:
bende tezgahı sadece ben kullanayım istiyom yoksa yapamıyom :1:
bööööleeee sere serpe olacam :60:

diyetimin adı yok ama diyet işte :27:
bende öyleyim ben bişey yapınca müdahaleden ve mutfak da birinin olmasından hiç hoşlanmam onun için şimdiden yaptım iyi de oldu :64:

bu arada azmine hayran kaldım canım,24 sayfayı okumuşsun maşAllah yaa :nazar:
tabi baktın nişanlandın tutuştun di miiiiiiiiiii :60:

he falla öyle oldu :27:

su çeken su veren sebzeler konusunda biri bizi aydınlatabilir mi acaba :3:önemli geldi bana :55:

işte buda benim şekerparem sıcak sıcak yeni çıktı fırından yarın fırsat bulamayabilirim şimdiden paylaşayım dedim:1:
bu tepsiden iki tane yaptım umarım yeterli olur ve beğenilir :26:

$Görüntü003.webp

işte buda benim şekerparem sıcak sıcak yeni çıktı fırından yarın fırsat bulamayabilirim şimdiden paylaşayım dedim:1:

Eki Görüntüle 236244

kız ne güzel olmuş bunlarrrr :nazar:
antep fıstığı mı üzerindekideeee hmmmmmm :56:
ama baya yapmışınız çok mu kalabalık gelecekler yoksam :1:

:1::1::1:
yemekleri beğensinler de beni beğenmeselerde olur :27::60:

senide beğensinler yahuuu :9:
hem hamaratsın hem güzelll :12:
bende gördüm sankim :60:

Eki Görüntüle 236244

eline emeğine sağlık canım çok hoş görünüyorrr :56:

düğün ne zaman kız yakın mı bari :1:

henüz gün belirlenmedi ama beyaz eşya alındı mobilya bakıldı ama ya hazırlanması gereken çok şey varrr çeyis meyis :53::6:

buda servis haliiiiii :56:

$DSC06030.webp

aşırı kolay bi tatlı dediğim gibi :60:
görende çok zor çok harika bişi yaptımda koyup duruyom zanneder :60:

uzun zamandır canım tatlı istiyoda :1:
ilaç gibi geldi :56:

yalancı tavuk göğsü canım işte buuu :56:
biraz görünüşü farklı o kadar :1:

inanılmazzzzz olmuş yaaaaa:56:
tadı nasıl acaba :97: baktınız mı kız nasıl :1:

evet baktık tadına canm güzeldi ama damla sakızının tadını çok az alabildik..
beğendi bizimkiler :8:
senin tarifteki sanki pasta gibi tavuk göğsüne benzetememiştim o yüzden sordum adını canm..:1::1:

buda servis haliiiiii :56:

Eki Görüntüle 236253

aşırı kolay bi tatlı dediğim gibi :60:
görende çok zor çok harika bişi yaptımda koyup duruyom zanneder :60:

uzun zamandır canım tatlı istiyoda :1:
ilaç gibi geldi :56:

ımmmmmmmmmmm nefis görünüyor :56: aklıma birden vermek istediğim kilolarım geldi ama, nedense hep tatlı görünce kilolar doluşuyor aklıma :1:

evet baktık tadına canm güzeldi ama damla sakızının tadını çok az alabildik..
beğendi bizimkiler :8:
senin tarifteki sanki pasta gibi tavuk göğsüne benzetememiştim o yüzden sordum adını canm..:1::1:

ayyyyyyy afiyet bal şeker olsun :56:
valla görüntü mükemmeldi :68:
o kalpleri nasıl yaptın ki :26:

benimki bi garip tavuk göğsü,yalancı dedim bende zaten :1:
nette baktımda bulamadım tam resmini
yaparda koyarım bigün inşAllah :1:

bu arada hoşgeldin,giremiyosun sanmıştım ben :21:

kız ne güzel olmuş bunlarrrr :nazar:
antep fıstığı mı üzerindekideeee hmmmmmm :56:
ama baya yapmışınız çok mu kalabalık gelecekler yoksam :1:

senide beğensinler yahuuu :9:
hem hamaratsın hem güzelll :12:
bende gördüm sankim :60:

:60::60:
senin kadar olmasa da ehh işte güzel sayılırım bende kendi çapımda herhalde :61:
yok üzerindeki badem :) evet kalabalık geliyorlar 25 kişi olur sanırım bizim sülale biraz kalabalık da :1:

forever yok bu gece :26:
onun aileside kızıyo benimkiler gibim galiba:50:

geldi o da :1:
benimkilerde kızıyor :18: ama ben gündüz pek girmiyorum girsemde az kalıyorum bilgisayarın başında bide sahuru hazırladığım için pek sorun olmuyor :61: uyumamak için netteyim diyorum tabii tabii diyolar :60:

Back
X