- Konu Sahibi gaydirigubbak
Fincan kek
Lavaş böreği
Sadrazam lokumu
Limonata
Mahlepli kurabiye
Un kurabiyesi
Zebra kek
Beze
Eki Görüntüle 235570 Eki Görüntüle 235567 Eki Görüntüle 235564 Eki Görüntüle 235568 Eki Görüntüle 235565 Eki Görüntüle 235569 Eki Görüntüle 235566
Vallahi ne yalan söyleyeyim hepsi çok güzel oluyor
Fincan kek çikolata sosu ve vanilyalı dondurmayla muhteşem oluyor
Lavaş böreğini de Erzurum'dan lavaş geldiğinde yapmıştım kaşarla kahvaltıda güzeldi
Sadrazam lokumu çok hafif oluyor
Limonatayı naneli de yapıyorum ve yaptığım günden beri her gün dolapta oluyor iftarda da çok güzel ferahlatıyor özellikle naneli
Mahlepli kurabiyeyi yapmanızı şiddetle tavsiye ederim tadına bakıp da beğenmeyen olmadı hiç teyzemlere gittiğimde mutfakta malzemeleri bana el sallıyor her sefer
Un kurabiyesini çok severim ama ilk sefer çok güzel oldu sonradan aynı tadı alamadım un kurabiyesi çalışmalarım devam ediyor
Zebra kek de görüntüsü hoşuma gidiyor onun dışında bir özelliği yok
Beze için de sağlam mikser olması lazım kesinlikle bizim emektar bir kez daha beze yapmaya dayanamaz çok ısındı yaparken
Benden şimdilik bu kadar istediğinizin tarifini veririm, yapılışını da anlatırım.
Yemeklerin fotoğrafı yok onları da çekerim bundan sonra
Eki Görüntüle 235564 Eki Görüntüle 235565 Eki Görüntüle 235566 Eki Görüntüle 235567 Eki Görüntüle 235568 Eki Görüntüle 235569 Eki Görüntüle 235570
fıncanda kek nasıl yapıldı? tarıfı alabılır mıyım? ayrıca hepsi cok guzel gorunuyor :))