• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yapmak masa hazırlamak

Honeybe e

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
32
5
1
30
Merhaba kızlar yemek az bucuk yapiyorum ama hic sevmiyorum herkez guzel guzel masalar hazırlıyo püf noktasi nedir pratik masa hazırlayabilecegim tarifleriniz varmı kendimi beceriksiz hissediyorum

Merhaba kızlar yemek az bucuk yapiyorum ama hic sevmiyorum herkez guzel guzel masalar hazırlıyo püf noktasi nedir pratik masa hazırlayabilecegim tarifleriniz varmı kendimi beceriksiz hissediyorum
Püf noktası aslında yemek yapmayı sevmek. İçten gelince mesela neyin yanına ne yakışır bilebiliyorsun.
Ben ilk zamanlar mesela kırmızı etin yanına ne gider diye araştırıyordum yan yemekleri ve mezeleri ona göre yapıyordum. Masa düzeni ise tamamen eldeki tabak çanağa bağlı. İnstagramdaki sofra fotoğrafları yardımcı oluyor takıldığım yerde :D

Hic beceremiyomki öyle cok farklı tabaklarımda yok cagirmam gereken arkadaslarm var ayri ayri toplu bir sürü ona ne hazrlasam buna ne yapsam kafam karisiyo

Birde simdi masa hazirliyolar ya cayami hazirliyolar o masayi yemegemi bir suru sey nasil yapiyolar kac saat suruyo

Püf noktalari yapanlardan yada yemek tariflerinden öğrenebilirsiniz ...

Pratik tarifler hep favorimdir nette aratırsanız kendinize uygun bir çok tarif bulabilirsiniz eminim 🤗

Masa düzen vs bunlarla ilgili de insan yaptıkça yaptıkça daha da duzeltiyor kendini eminim başarırsınız 🤗

Back