• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Takımları.....

benimkinin fotosu nette falan yok. paketli olduğu için resmini çekmem zor olur.
beyaz kare tabağın kenarlarında yuvarlak inci renginde desenleri var. çok şık ve sade. porseleni harika gerçekten.
2000 tl ydi ben %50 indirimde aldım.
royal ler de onbine bile takım var

[B2000e % 50 indirimde aldın he?
biz naparız bilmem. çok pahalı yaww. sen jumbolarını bayrampaşadan aldın sanırım?
bu royal yemek takımını ist Da nerden aldın?[/B]

yok ben jumboyu bayrampaşadan almadım ama fabrika satışı orda. ben çok uyguna aldım çeyiz seti olarak çatal kaşık bıçak takımı matrix tencere seti çay seti ve çaydanlığını cezvesini aldım 1300 e falan.
çkb takımı modeli 9200 kare saten. tabaklarımda kare ya.
royal i esseden almıştım. ama eminönünde bakabilirsiniz royal satan dükkanlar var.

zehra fotosunu ekler misin?

derinss evet bone chinalar çok pahalı
ama porseleni hakikaten çok güzel.

biz alışverişi genel olarak bitirdik..
porselen sona kaldı günlük takım ve kahvaltı takımını aldım ama yemek takımı kaldı..
maddi olarak bitçem belirlii.
kemiktozu beni aşıyor,ama alabilenler keyifle kullansınlar inşallah..

ben bone china dışında arcopal yemek takımı aldım günlük 36 prça, mudodan 20 prç 4 kişilik bitakım aldım birde 60 parça var çatal kaşık bıçakları var tabakların deseninde tutma yerleri aynı şekil amerikan servisleri var yine tabakların desende. çok aldım yaa tabak çanak ben :D
ne aç gözlüyüm dimi :) kahvaltı takımımı da bone china aldım ben eminönünden royal kelebekli kenarları çok hoş.

ben bone china dışında arcopal yemek takımı aldım günlük 36 prça, mudodan 20 prç 4 kişilik bitakım aldım birde 60 parça var çatal kaşık bıçakları var tabakların deseninde tutma yerleri aynı şekil amerikan servisleri var yine tabakların desende. çok aldım yaa tabak çanak ben :D
ne aç gözlüyüm dimi :) kahvaltı takımımı da bone china aldım ben eminönünden royal kelebekli kenarları çok hoş.

derinnss haklısın,aslında hepimizin bütçesi belli . ben şu an sadece isteme ve araştırma aşamasındayım. almaya gelince naparım bilmem. çok zormuş çeyiz hazırlamak.

güle güle kullan zehra sende. kelebekli modellere bende takmış bulunmaktayım.
eminönünde bi sürü yer var ya. sen tam olarak nerden aldın canım?mağaza ismi?

orhanlar ithalattan aldım ben kahvaltı takımımı. hatta geçen ctsi oraya gittim kristal bardaklarımı almaya dedim kahvaltı takımları yok burdan almıştık adam hemen atladı kelebekli olandan mı aldınız diye evet dedim , yok satıyor o takım dedi bana.
kristal bardaklarımı da ordan aldım. çok güzel. sürahisi yoktu onu bekliyorum aysonu yine gidicem oraya.

orhanlar ithalattan aldım ben kahvaltı takımımı. hatta geçen ctsi oraya gittim kristal bardaklarımı almaya dedim kahvaltı takımları yok burdan almıştık adam hemen atladı kelebekli olandan mı aldınız diye evet dedim , yok satıyor o takım dedi bana.
kristal bardaklarımı da ordan aldım. çok güzel. sürahisi yoktu onu bekliyorum aysonu yine gidicem oraya.

hımm sağol canım.
bi araştirim netten açık adresini bulurum belkia.s.

çok kolay yeri kız. katlı otoparkın ordan ilerde ilk sağdan gir onun önüne çıkıyosun. zaten o sokakta bi sürü çanak çömlekçi var. bak işte kafana yatandan alırsın.

Back