• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Takımları.....

SELAM CANIMM BENEDE GÖRÜCÜ USULÜ DAHA İYİ PAT DİYE YAPIP EVLENİYORLAR BEN 6 YIL OLDU PARMAĞA YÜZÜĞÜ TAKAMADIMM:kızgın::kızgın::kızgın:

ya o kadar uzatmakta iyi değil tabi ama iki üç ayda evlenenleri biraz garipsiyorum.
hiç bir geçmişin yaşanmışlığın olmayan biriyle evleniyorsun aynı evi paylaşmaya çalışıyorsun.
kolay işmi aile kavramını ortaya çıkarmak. ben analaşamadığım biriyle ve özellikle her konuyda uyuşmadığım bir insanla asla evlenemem
P.S. : bu uyumdan kastım ; fikir , ten, ortak noktalar, ve herşeyden önemlisi saygı ve sevgi.

birini öyle iki ayda sevebilirmisiniz pat diye.
bence kendinizi kandırırsınız :1no2:

bence de uzamasın suyu çıkar.bana kalsa evde bi yüzük bi nikah hopp bitti.hem artık görücü usulü de değişti.beğenen biri geliyor sen istersen uzuun uzuuun tanıyosun.:hulya:

aynen öyle oluyo eskidendi görücü usulü düşün yani gerdek gecesi görüyolarmış birbirlerini:roflol::roflol::roflol:

ya o kadar uzatmakta iyi değil tabi ama iki üç ayda evlenenleri biraz garipsiyorum.
hiç bir geçmişin yaşanmışlığın olmayan biriyle evleniyorsun aynı evi paylaşmaya çalışıyorsun.
kolay işmi aile kavramını ortaya çıkarmak. ben analaşamadığım biriyle ve özellikle her konuyda uyuşmadığım bir insanla asla evlenemem
P.S. : bu uyumdan kastım ; fikir , ten, ortak noktalar, ve herşeyden önemlisi saygı ve sevgi.

birini öyle iki ayda sevebilirmisiniz pat diye.
bence kendinizi kandırırsınız :1no2:
ya canım biz okuldan dolayı filan uzattık sonra ,iş sıkıntısı şükür hallettik ama dediğn gibi 2 ay atnıdığın bir insanla aynı evde nasıl yaşarsınki çok zor ama genelde böyle evleneler diyorki bir yıl birbibirmiz tanırız sonra çocuk olur böle gider diyolar acayip bir rahatlık var insanlarda

boşanmak için evlenmeyeceğimden hiç o riske giremem. ne o öle bi yıl tanırız birbirimizi anlaşırsak çocukyaparız. pazarlıktan öte bişi diil bu :)

boşanmak için evlenmeyeceğimden hiç o riske giremem. ne o öle bi yıl tanırız birbirimizi anlaşırsak çocukyaparız. pazarlıktan öte bişi diil bu :)

benim iki ark var onlar evlendi bana böyle dediler çok şaşırdım,bende dedimki tanıdıktan sonra huyunu suyunun beğenmedin ne yapacaksınız dedim bişekilde gider diyolar bunların uzun ilişkiden sonra kuyruk acıları var ondan böyle düşünüyorlar

benim iki ark var onlar evlendi bana böyle dediler çok şaşırdım,bende dedimki tanıdıktan sonra huyunu suyunun beğenmedin ne yapacaksınız dedim bişekilde gider diyolar bunların uzun ilişkiden sonra kuyruk acıları var ondan böyle düşünüyorlar

anlaşılanbunların ağzı yanmış.
aman yaaa evlilik bu. evlenecem diye de kendimi ateşe atamam valla.

aynen öle boşver biz bulmuşuzz zatennn oda onların sorunu zemuszemuszemuszemus

he canım öle tabi.
benim acelem yok valla.
ama sıkıldım artık gez toz al et getir götür,
evli gibiyiz zaten. haftanın dört günü görüşüyoruz ama işte artık olsun bitsin diye bakıyorum.
kışı da atlattıkmı tamamdır hihoyyythihoyyyt

he canım öle tabi.
benim acelem yok valla.
ama sıkıldım artık gez toz al et getir götür,
evli gibiyiz zaten. haftanın dört günü görüşüyoruz ama işte artık olsun bitsin diye bakıyorum.
kışı da atlattıkmı tamamdır hihoyyythihoyyyt

ya artık ilişki devir atlamak istiyor başka boyuta geçmek istiyor sıkıyor istiyorsun farklılaşsın :dance::dance:size az kalmış bize 1 yıl var daha ama en azından bişiler yaklaştıkça heyecan basıyor ya en güzeli o heyecannzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Ay sorma valla bızde 2008 aralıkta nıŞanlanmıŞtık. Zaman nasıl geÇtı anlamadım varya. Bır yıl oluyo artık dÜŞÜn.
Mayısta bı gelsınde kurtulalım. Adam bıktı artık benı getır gÖtÜr eve :)
benzın e para dayanmıyor valla.

Ay sorma valla bİzde 2008 aralıkta nİŞanlanmıŞtık. Zaman nasıl geÇtİ anlamadım varya. Bİr yıl oluyo artık dÜŞÜn.
Mayısta bİ gelsİnde kurtulalım. Adam bıktı artık benİ getİr gÖtÜr eve :)
benzİn e para dayanmıyor valla.
seninle derin derin dertleşmeliyiz bizde aynı durumdayız nişan yok ama git gel dışarda buluş bi ton para her çıkmamız ben çıktım cnm kesin görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back