• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yemek takımının vitrinlerini alsam mı?

Kalabalıktan başka bişey değil. Bende sadece masa ve konsol alıcam.
Gümüşlükmüş vitrinmiş hiç uğraşamam.
Tozlanacak silinecek sürekli hiç gerek yok. Eski de kaldı onlar..

evlenince kirada oturacağım için vitrin falan almak istemiyorum, taşı oraya taşı buraya ama tam da karar veremiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var :)

hayırlı olsun.
kırada da olsan, ev sahibide olsan vitrin çok lüzumsuz birşey cidden. eğer ayrı satılıyorsa, hiç boşyere para veripte alma derim.
Fakat set olarak belli bir fiyat biçmişlerse ve sen bunu çıkartsan dahi fiyattan düşmüyorlarsa ozaman al derim. yapacak birşey yok.
Fakat cidden hiç bir işe yaramıyor yaa :(

köşede kalabalık yapıyor...

Bende vitrini gereksiz görenlerdenim . Fakat evim kira 2+1 ve o 1 oda biraz kullanışsız. oturma odası yapsam bir tane koltuk anca olur. Uzunlamasına olduğu için oda daralıyor. Bende orayı yemek odası olarak düşündüm.

Masa + konsol olsaydı çok boş kalacaktı. o yüzden 2 li vitrinini de aldım. Bir tarafı raflı gümüşlük. Diğer tarafı kapaklı olduğu için kitaplık olarak da kullanabilirim diye düşündüm.

Evimin durumuna göre seçtim kira da olsa yeni gelinim. Güzel olacak inşallah.

bencede alma cok gereksız ve cok klasık..temızlıgı ayrı dert..bende almadım sadece yemek masam + sandaleyeler var sonradan duvar cok boş dururyor gıbı geldı buyuzden koçtaştan tatlı bı kıtaplık aldık onu koyduk masanın yakınına cok gusel oldu..
ben yemek takımlarımı tv unıtesının dolaplarına koydum. sadece bardaklar sıgmadı onuda kıtaplıgın altı cekmecelıydı oraya koydum eger unıtenızın dolabı varsa konsola bıle gerek yok duvara raf kıtaplık daha gusel olur bence.

aynen ben de sadece yemek masası sandalye almayı düşünüyorum. konsol yerine de tv ünitesini kullandım mı gereksiz her şeye elveda diyebilirimmm :)

SONUÇ: Almadım vitrin falan oh ne rahatlık varmış annemin vitrinlerini silmekle geçmiş ömrüm :1:

ben konsolunuda vitrinini de aldım vitrin diğerleri kadar büyük değildi benimkinin takımı görüntü olrak tamamladığı için aldım yerininz varsa ve yemek odanıza yakışıyorsa alın derim. ama ben aldığım bu yemek takımı dışında başka bir takım beğenseydim almazdım vitrinini çünkü aklımda sadece konsol almak vardı bunun vitrinine vuruldum :)

ben konsolunuda vitrinini de aldım vitrin diğerleri kadar büyük değildi benimkinin takımı görüntü olrak tamamladığı için aldım yerininz varsa ve yemek odanıza yakışıyorsa alın derim. ama ben aldığım bu yemek takımı dışında başka bir takım beğenseydim almazdım vitrinini çünkü aklımda sadece konsol almak vardı bunun vitrinine vuruldum :)
güle güle kullanın o halde :3:

Back
X