• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yemek takımının vitrinlerini alsam mı?

ayseyma

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
960
1.038
313
evlenince kirada oturacağım için vitrin falan almak istemiyorum, taşı oraya taşı buraya ama tam da karar veremiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var :)

Ben de almadım...Eşyanın kölesi olamam...lüzumsuz birşey bi de onu sil dur:32::32:

takımının tam fotosunu koyarsan daha iyi olur aslında , tam olarak hangilerini almıcaksın yada aldın görürdük bizde :)

Ben de almadım...Eşyanın kölesi olamam...lüzumsuz birşey bi de onu sil dur:32::32:

hay aklınla bin yaşa emi. bende hiç sevmiyorum ne gerek var lüzumsuz eşyalara anlamıyorum hiç. herkes yemek odası takımı delisi olmuş gibi. Bense hiç sevmem evde gereksiz eşyayı. Masa tamamda yani diğerleri... Sanki satış yapıcaz vitrin süslüyoruz gözüme hiç hoş gelmiyo nedense bir de temizliğide çabası :52: gereksiz uğraş bence.. hele de kiradaysan hiç hiç gerek yok

aklın yolu bir demek ki, onun yerine bilezik alsnlar bana, kötü günler için :)

bende yemek odasını masa ve konsol almayı düşünüyorum sadece... hem önce vitrine para veriyosun bi ton, sonra yok içine koycak bardak çanak takımına para veriyosun bi ton... bence hiiiç gerek yok temizliğide cabası...:34:

sonra bir de taşınırken kırılsn, çizilsn, ona üzül. az eşya en güzeli :)

evlenince kirada oturacağım için vitrin falan almak istemiyorum, taşı oraya taşı buraya ama tam da karar veremiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var :)

Bence hiç düşünme bile.sırf kalabalıktan başka bi işe yaramıyo.evi resmen boguyo.masa ve o aynalı konsol yetiyo zaten.

Ben de vitrinleri almayı düşünmüyorum.
Masa ve konsol yeterli olur diye düşünüyorum ki konsol
bile fazla bana göre.Ama içine yemek takımlarını koyarsınız dediler de
öyle ikna oldum.

konsol gerekli bence, çünkü belki mutfağım büyük olmaz, nereye koyulck o yemek takımları

bencede alma cok gereksız ve cok klasık..temızlıgı ayrı dert..bende almadım sadece yemek masam + sandaleyeler var sonradan duvar cok boş dururyor gıbı geldı buyuzden koçtaştan tatlı bı kıtaplık aldık onu koyduk masanın yakınına cok gusel oldu..
ben yemek takımlarımı tv unıtesının dolaplarına koydum. sadece bardaklar sıgmadı onuda kıtaplıgın altı cekmecelıydı oraya koydum eger unıtenızın dolabı varsa konsola bıle gerek yok duvara raf kıtaplık daha gusel olur bence.

bence de konsol ve yemek masası yeterli. ilk başta insanın hevesi oluyor ama ilerleyen zamanlarda nerden aldım şu zımpırtıları :) der harhalde.

Bende kiraya gideceğim ve aynen senin gibi düşünüyorum
Sadece konsol ve masasını alacagım
Gereksiz ve kullanışsız geri kalan.

ilk başta alayım diyodum güzel duruyor ama bi düşündümm hem para çok giidecek içini doldurmak için de dünya para gidecek ilerde temlemek için çook zorlanacam dedim amaaaan bırak alma gereksiz sonuçta olmazsa olmaz bi eşya değil dedimm vageçtim ....en güzeli yemek masası ve konsol alalımmm .......

Gereksiz bence vitrin, hiç alma derim ben.

Şimdi birkaç portatif rafla gayet güzel dekore ediliyo ev. Süs eşyalarını o raflara koyarsın

bence de artık mantığıma iyice yattı almayacamm..teşekkür ettim..

benim kendi evim olmasına rağmen almadım vitrin takımı.sadece yaşam ünitesi aldım, ne gereği var,çalışan bayanız genelde,kim uğraşacak canım

Back
X