yemek takımında hangi markayi önerirsiniz

zuhalllll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
935
135
123
Sakarya
Kızlar benim inşALLAH olursa sene sonuna doğru düğünüm olcak ama ben daha bi çöp bile almadım şimdi yemek takımıyla başlamak istiyorum yuvarlak takım düşünüyorum ilk kare düşünyodum ama onun kalıcı olduğuna inanmıyorum artık çevremde aynı şeyi sölüyo ama hangi markanınkini alacağımı bilmiyorum hangisni önerirsinz??

Hayırlısı olsun inşallah, Allah tamamına erdirsin. Kütahya Porselen derim ben..

Amin canım saol hayırlısı olur inşALLAH kütahyadan çoğu memnun bende düşünüyorum karacayıda düşünüyorum ama kimi memnun kimi şikayetçi araştırcam iice bakalım

Amin canım saol hayırlısı olur inşALLAH kütahyadan çoğu memnun bende düşünüyorum karacayıda düşünüyorum ama kimi memnun kimi şikayetçi araştırcam iice bakalım

Karacayla ilgili olumsuz çok şey duydum/okudum ama tabakları mı tencereleri mi tam hatırlamıyorum

ben karaca aldım gitti canım ama daha kullanmama çok var :) 3 yıldır aynı modeli begendim için öle yaptım ama kütahyada güzel bernardo da güzel :) modelini hangisini begenirsen bence onu seç derim :) kolay gelsin :)

Ben yemek takımımı Hisar - Bahama aldım..

Kimi memnun Hisar'dan kimi dert yanıyo,
şansıma bakalım nasıl çıkacak..

bende karacayla ilgili olumsuz şeyler duydum kütahyayı düşünüyorum belkide bakcam hangi model hoşuma giderse onu alcam artık

Back
X