- Konu Sahibi adapolat66
-
hayırlı olsun şimdiden ama niye karaca
nacizane düşüncem o kadar kaliteli markalar varken , ülkemizdeki porselen ve seramik ürünleri diğer ülkelerde ilk sıralarda iken kütahya porselen vs. varken niye çinde üretilen bir markayı tercih ettiğinizi merak ettim.
marka konusunda kararlı iseniz desen olarak 1. ve 2. olarak koyduğunuz resimler şık ve zarif duruyor.
( bu arada kütahya pors. filan dedim ama uzaktan yakından ilgim yok yazdığımı okuyunca kendimi pazarlamacı gibi hissettim:26:. sadece nacizane fikrim)
merhaba...aynen bende yazınızı ılk okuyunca icimden dedim ki kesin Karaca ve Kütahya'nın satışını yapmış bu arkadaş... :) Şöyle söyleyeyim en altta ekledıgım model zaten Kütahyanın...Model olarak Karaca'nınkileri begenıyorum...Karaca yemek takımından ziyade tencere takımı + catal kasık takımları hakkında olumsuz yorum aldım...Kimileri memnun kimileri değil tamamen şans işi diye düşünüyorum aynı beyaz eşyalarda olduğu gibi...İstediğim tarzda dğer markalarda bulamadım malesef ne su takım olsun ne yemek takımı olsun...Dolayısıyla çok düşündüm yaklaşık 3-4 aydır araştırma yapıp sürekli düşünceler içindeyim.Aynı modellerden Kütahyada bulsam bi an bile düşünmeden alırdım...Neyse dediğim gibi zevkime uygun bulamadım kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?