Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde alma zamanım geldi aslında. Düğüne 5 ay kaldı.. Ama elde para yok. Babamın işleri kötü gittiği için bi çöp bile alamıyorum şuan.. Sadece misafir yemek takımım, tencere takımım, çbk takımım, kahvaltı takımım var. Birde ufak tefek baharatlık süzgeç falan.. Onun dışında birşey alamadımİnşallah biran önce elimize para geçer yoksa çok zorlanıcaz..
Canım gelinligin çok hoş
Bende şatafatlı incikli boncuklu parlak gelinliklerden hoşlanmıyorum
Sadelikten yanayım
Gelinlik dedigin bence sade ve asil olmalı
Seninkini bu yüzden begendimm![]()
ewt canım bende snein gibiyim taşlı ve saten gelinlikleri beğenmem. sadeliği severim. ilk bu modeli denedim ve çok beğendim.. üzerime göre dikilicem
Allah yardımcınız olsun canım
İnşallah biran evvel halledersin çeyiz işini
Bu işler zor para olmadan olmuyor malümm![]()
Diktirmekte kararlımısın canım
Hazırda bulabilirsin aslında bu tarz modellerden
Ben diktirmeye pek sıcak bakmıyorum
Çevremden biliyorum kim diktirsiyde sonu hüsran oldu içine sinmedi o yüzden korkuyorum bende
Tabi dikim evine güveniyorsan için rahat olsun![]()
Yok ağustosta. Bayramdan sonraki hafta hemen
ewt öyle ama yinede olduğu kadar artık canım.. allah mutluluk versinde eşya felan yalan
canım bu gelinlik henna gelinliğin modeli kendi tasarımları ve ben gittim orda denedim ve hazırda gelinlik yok.. henna gelinlikte diktiricem zaten. mesela orda denemelik gelinlikler var sadece onları denetiyorlar.. en büyük bedenler var genelde 38 beden gelinlik dikilir dediler bana.. orda 44 denedim. beğeniyorsun modeli ve üzerine göre dikicekler..
Hmm,öyleysee sorun yok canımm
ewt canım sende gelinlik bakmaya çıktığında görürsün.. kiralık bile olsa yenisi dikiliyor dedi kadın. benim 2 düğün olucak satın alınacak gelinlik..
Kızlarr birşey soracagım size
Bilirsiniz sanırım evmanya yı
Ben ordan şu nevresim takımına baktım
Eki Görüntüle 652462
Sizce kalitesi nasıldır??
Baysal İstanbul Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı
Fiyatıda:46,90
Kızlarr ben şimdi annemle dışarı çıkıyorumm
Bizim yakınlarda karaca satan yer varmı bakacagım
Belkide yemek takımımı alır gelirim belli mi olurr
Görüşürüzzz
Çok sagol canım