• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek takımı önerilerinizz

Canım gelinligin çok hoş
Bende şatafatlı incikli boncuklu parlak gelinliklerden hoşlanmıyorum
Sadelikten yanayım
Gelinlik dedigin bence sade ve asil olmalı
Seninkini bu yüzden begendimm:nazar::nazar:

Benimde alma zamanım geldi aslında. Düğüne 5 ay kaldı.. Ama elde para yok. Babamın işleri kötü gittiği için bi çöp bile alamıyorum şuan.. Sadece misafir yemek takımım, tencere takımım, çbk takımım, kahvaltı takımım var. Birde ufak tefek baharatlık süzgeç falan.. Onun dışında birşey alamadım :( İnşallah biran önce elimize para geçer yoksa çok zorlanıcaz..

Allah yardımcınız olsun canım
İnşallah biran evvel halledersin çeyiz işini
Bu işler zor para olmadan olmuyor malümm:31::31:

Canım gelinligin çok hoş
Bende şatafatlı incikli boncuklu parlak gelinliklerden hoşlanmıyorum
Sadelikten yanayım
Gelinlik dedigin bence sade ve asil olmalı
Seninkini bu yüzden begendimm:nazar::nazar:

ewt canım bende snein gibiyim taşlı ve saten gelinlikleri beğenmem. sadeliği severim. ilk bu modeli denedim ve çok beğendim.. üzerime göre dikilicem

ewt canım bende snein gibiyim taşlı ve saten gelinlikleri beğenmem. sadeliği severim. ilk bu modeli denedim ve çok beğendim.. üzerime göre dikilicem

Diktirmekte kararlımısın canım
Hazırda bulabilirsin aslında bu tarz modellerden
Ben diktirmeye pek sıcak bakmıyorum
Çevremden biliyorum kim diktirsiyde sonu hüsran oldu içine sinmedi o yüzden korkuyorum bende
Tabi dikim evine güveniyorsan için rahat olsun:34::34:

Diktirmekte kararlımısın canım
Hazırda bulabilirsin aslında bu tarz modellerden
Ben diktirmeye pek sıcak bakmıyorum
Çevremden biliyorum kim diktirsiyde sonu hüsran oldu içine sinmedi o yüzden korkuyorum bende
Tabi dikim evine güveniyorsan için rahat olsun:34::34:

canım bu gelinlik henna gelinliğin modeli kendi tasarımları ve ben gittim orda denedim ve hazırda gelinlik yok.. henna gelinlikte diktiricem zaten. mesela orda denemelik gelinlikler var sadece onları denetiyorlar.. en büyük bedenler var genelde 38 beden gelinlik dikilir dediler bana.. orda 44 denedim. beğeniyorsun modeli ve üzerine göre dikicekler..

ewt öyle ama yinede olduğu kadar artık canım.. allah mutluluk versinde eşya felan yalan

Aynen canım önemli olan mutluluk evlendikten sonrada beraber ödenebilir
Mesela benim yengem yemek takımını aldı türkiyeden simdi taksitle ödüyor:34:

canım bu gelinlik henna gelinliğin modeli kendi tasarımları ve ben gittim orda denedim ve hazırda gelinlik yok.. henna gelinlikte diktiricem zaten. mesela orda denemelik gelinlikler var sadece onları denetiyorlar.. en büyük bedenler var genelde 38 beden gelinlik dikilir dediler bana.. orda 44 denedim. beğeniyorsun modeli ve üzerine göre dikicekler..

Hmm,öyleysee sorun yok canımm:34::34:

Kızlarr birşey soracagım size
Bilirsiniz sanırım evmanya yı
Ben ordan şu nevresim takımına baktım
$istanbul.webp
Sizce kalitesi nasıldır??
Baysal İstanbul Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı
Fiyatıda:46,90

Son düzenleme:
ewt canım sende gelinlik bakmaya çıktığında görürsün.. kiralık bile olsa yenisi dikiliyor dedi kadın. benim 2 düğün olucak satın alınacak gelinlik..

Nereden nereye gelin gideceksin canım
2 dügünde zor olurrr:51:

Kızlarr birşey soracagım size
Bilirsiniz sanırım evmanya yı
Ben ordan şu nevresim takımına baktım
Eki Görüntüle 652462
Sizce kalitesi nasıldır??
Baysal İstanbul Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı
Fiyatıda:46,90

bende bu istanbullu nevresimleri çok beğeniyorum ama nevresim limitim doldu artık.. çok beğendim .. hani kalitesi nasıldır bilmiyorum canım.. ama istersen karaca home dada var istanbullu nevresim bir bak

Kızlarr ben şimdi annemle dışarı çıkıyorumm
Bizim yakınlarda karaca satan yer varmı bakacagım
Belkide yemek takımımı alır gelirim belli mi olurr:1::1::1:
Görüşürüzzz

bence daha çok erken canım her yıl yeni şeyler çıkıyo sonradan keşke almasaydım demektense bazı şeyleri en azından sona bırak bence acelen yok ki:23:

Karaca satan yer varmış kızlar baktık geldikkk
Karar vermek ne zor yahu:26::26:
Alsam mı almasam mı
Alsam hangi modele karar verecegimm
Kafamda delii sorularrrr:27::27::27:

Çok sagol canım:34:

Canım schafer hakkında ne düşünüyorsun
Bana en yakın schafer satan yer varda:26:

tatlımm schafer da cok güzel takımlar ve hatırladıgım kadarı ile setler vardı yemek takımı tencere e catal bıcak üçlü ceyiz setleri vardı cok güzel hoş takımlar var bakabilirsin

yemek takımı almak için sakın acele etme. ben evlenmeme daha yıllar varken hatta ortada öle bi ihtima bile yokken :) annem indirimden koca set asldı tencere misafit takımı falan filan. misafir takımım çok güzel onda sorun yok ama bn evlenene kadar kare yemek takımları moda oldu benimkiler yuvarlak içimde kaldı o kare olanlar . bence yemek takımını en sona bırak evlenmene birkaç ay kala al. sonra pişman olma. onun dışındaki herşeyi alabilirsin ne nevresimin modası geçer nede süs eşyasının :9:

Back
X