• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek takımı önerilerinizz

Bende kampanyalardan yararlanmak istiyorum ama hep eski modelleri koymuşlar canım ya
Ya çatal bıçagı iyi degil ya tabakları
İçime sinmedi bir türlü
Senin yaptıgın gibi yapacagım sanırım

Asker beklemek ne demek cok iyi bilirim canım
Benimkide 91/2 idi askerligini Şırnakta yaptı o dönem gerçekten çok zordu benim için
Allaha şükür bitti gitti
Sanada hayırlı teskereler
Bernardonun tüm modellerine hayranım
Ama malesef taksitle alacagım için secimimi oradan yapamayacağım
Kredi kartıda kullanmak istemiyorum
Ya schafer ya karaca düsünüyorum:26:

ozaman karaca l canım.. benim yaptığım gibi yaparsın..

tabiki canım her zaman :16: yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana görüşmek üzere :16:
Çok sagol canım:34:
Evet canım ve büyük parçalarıda baştan çıkarmakta fayda var bende içime sinen olsun para versemde zamana yayarak göze batmıyor ama hepsini bir arada almaya kalkarsam göze batar alamam diye aldım şimdiden :17:Benim modelimde bu senelerdir bunu begeniyordum hiç degişmedi zevkim degişmez dedim bundan sonrada alıverdim Jumbo manzini modeli :21:

Eki Görüntüle 652356

Üzerine tıklayınca büyüyor böyle küçük çıktı niyeyse :9:
Evet benimde peşin parayla alacak gücüm yok
Çalışmıyorum ailem yapacak çeyizimi
Taksitle olduğu kadar yapacağız işte
Büyük ve pahalı parcaları aradan çıkarsam iyi olacak gibime geliyor
Alınmış alınmış oluyor nede olsa
Senin modelinde güzelmiş güle güle kullan canım
schafer hakkında ne düsünüyorsun pekii?

canım benim senin yerinde olsam son zamana bırakmazdım şimdiden yavas yavas al taksit yaptıcaksan rahat olur ufak ufak ödersin ben kütahya porselen kare bone yemek takımı aldım mesela cok sade ve şık zaten ödül almış bir takımmış sana da tavsiye ederim
Haklısın canım aradan çıkarmak en mantıklısı zaten set şeklinde alacagım
Tencere vs. aradan çıkmış olacak
kütahya porselen hiçbiryerde göremiyorum ben ya
Hep karaca schafer:26:

ozaman karaca l canım.. benim yaptığım gibi yaparsın..
Canım schafer hakkında ne düşünüyorsun
Bana en yakın schafer satan yer varda:26:

benim düşüncem şu yönde canım, eğer modelleri beğeniyorsan alabilirsin. burda genelde karaca kötü o kötü diye yorumlar okuyorum ama ben şans işi olduğunu düşünüyorum.. daha kullanmadım hazirandan sonra kullanmaya başlıyacam nasipse. sen kendine ve bütçene en uygun olanı yap.

Teşekkür ederim canım hepimiz huzurla kullanalım inşallah :nazar: schafer ve karaca hakkında çok şikayet duydum sorunlar çıkabiliyormuş set halinde alıcaksan hisarıda öneririm bernardoda şuan revaçta ve bir şikayet yok schafer bir eşyam yok malesef ne desem yalan olur şans işi birazda kahvaltı takımımı alıcaktım ordan ama kahvaltı takımı almaktan vazgeçtim :23:model olarak içine sinen hangisiyse onu tercih et bence canım insanın aklı kaldıgı zaman digerlerini begenemiyor çok iyi biliyorum bu durumu :106:

geçen sene aralığa kadar tek iğnem bile yoktu.. annem zorla aldırdı bana .. iyikide almışım diyorum.. erkek arkadaşım vardı ama daha hemen evlenceğimizi düşünmüyordum ozamanlar. askerlik felan aradan çıkınca, ocakta askerden geldi haziranda evleniyoruz en hızlı evlenen gelin olucam. nİŞan ı bile nİsan ayında yapıcaz :=) ailelerimizi tanıştırdık..

Kahvaltı takımını ne zaman almayı düsünüyorsun canım
Onu seçmeside ayrı bir dert
Ne zormuş bu işler yahuu
Önümüzdeki ay çeyiz almaya başlayacagım Allah nasip edersee
Yardımlarınızıı bekliyorumm:1:

Kahvaltı takımını ne zaman almayı düsünüyorsun canım
Onu seçmeside ayrı bir dert
Ne zormuş bu işler yahuu
Önümüzdeki ay çeyiz almaya başlayacagım Allah nasip edersee
Yardımlarınızıı bekliyorumm:1:

ben kahvaltı takımı almayı düşünmüyorum ccanım.. napıcam okadar çok tabağı,, günlük yemek takımlarımı da 12 kişilik yaptım kahvaltıyada onları kullanabilirim. fincanla çay içmeyiz .. ben cam bardak kullanmayı seviyorum

Bence ufak tefek şeyleri al. 21 yaşındasın insanın zevki değişiyo bi kaç sene içinde.
Ben karacadan aldım yemek takımımı kare modellerden biri benimkide. Yemek takımları kaliteli karacanın.
Ama kahvaltı takımlarını beğenmiyorum.
O yüzden onu bernardo dan beğendim aldım.
Tencere içinse kalitelisinden al derim. Çabuk değiştirilicek şeyler değiller ömürlükler.
Kahvaltı takımı ve yemek takımını sona bırak derim.
Nevresim takımı, havlu, bornoz, mutfakta kullanılan küçük eşyalar(saklama kapları süzgeçler soyacak vs) gibi şeyleri al bence şimdi yavaş yavaş.
Tavalarını al. Elektronikleri hiç alma derim. Her gün yeni bişey çıkıyor aklın kalır sonra hemde garanti sürelerinden çalmış olursun.
Bankada hesap açıp para yatır bence her ay belli bir miktar.
Beyaz eşyanı alacağın zaman direk nakit alırsın ucuza gelir..

Bence ufak tefek şeyleri al. 21 yaşındasın insanın zevki değişiyo bi kaç sene içinde.
Ben karacadan aldım yemek takımımı kare modellerden biri benimkide. Yemek takımları kaliteli karacanın.
Tencere içinse kalitelisinden al derim. Çabuk değiştirilicek şeyler değiller ömürlükler.
Nevresim takımı, havlu, bornoz, mutfakta kullanılan küçük eşyalar(saklama kapları süzgeçler soyacak vs) gibi şeyleri al bence şimdi yavaş yavaş.
Tavalarını al. Elektronikleri hiç alma derim. Her gün yeni bişey çıkıyor aklın kalır sonra hemde garanti sürelerinden çalmış olursun.

ewt canım ben mesela ütümü ve saç kurutma makinesi aldım elektronik olarak daha yeni aldım onları.. diğerlerini hiç almadım bile beyaz eşyalarla birlikte alıcaz. bu ay sonunda ev eşyalarımızı alıcaz ozaman bütün elektronikleride alıcaz.

ewt canım ben mesela ütümü ve saç kurutma makinesi aldım elektronik olarak daha yeni aldım onları.. diğerlerini hiç almadım bile beyaz eşyalarla birlikte alıcaz. bu ay sonunda ev eşyalarımızı alıcaz ozaman bütün elektronikleride alıcaz.
Benimde alma zamanım geldi aslında. Düğüne 5 ay kaldı.. Ama elde para yok. Babamın işleri kötü gittiği için bi çöp bile alamıyorum şuan.. Sadece misafir yemek takımım, tencere takımım, çbk takımım, kahvaltı takımım var. Birde ufak tefek baharatlık süzgeç falan.. Onun dışında birşey alamadım :( İnşallah biran önce elimize para geçer yoksa çok zorlanıcaz..

Benimde alma zamanım geldi aslında. Düğüne 5 ay kaldı.. Ama elde para yok. Babamın işleri kötü gittiği için bi çöp bile alamıyorum şuan.. Sadece misafir yemek takımım, tencere takımım, çbk takımım, kahvaltı takımım var. Birde ufak tefek baharatlık süzgeç falan.. Onun dışında birşey alamadım :( İnşallah biran önce elimize para geçer yoksa çok zorlanıcaz..

canım olduğu kadar artık kendini ve ailene sıkıntı etme .. ihtiyaclar bitmezki.. güzellik olsunda eşya ne ki... ben kendim çalıştığım için herşeyimi alabilidim , kendim çalışmasam babama bukadar çok şey aldırmazdım ki ...

Son düzenleme:
canım olduğu kadar artık kendini ve ailene sıkıntı etme .. ihtiyaclar bitmezki.. güzellik olsunda eşya ne ki... ben kendim çalıştığım için herşeyimi alabilidim , kendim çalışmasam babama bukadar çok şey aldırmazdım ki ...
Öyle tabi. Bişey demiyorum bende zaten ama alınması şart şeylerde var işte. Beyaz eşyayı biz alıcaz.. İş bulabilseydim kendim alırdım bende ama bulamadım işte..Olmadı evlenince gideceğim şehirde işim hazır sayılır. Burdan herşeyi taksitle alıcam evlendikten sonra ben ödiycem taksitleri.. Nişanlıma da dedim o da tamam dedi.. Bi şekilde halledicez artık..

Öyle tabi. Bişey demiyorum bende zaten ama alınması şart şeylerde var işte. Beyaz eşyayı biz alıcaz.. İş bulabilseydim kendim alırdım bende ama bulamadım işte..Olmadı evlenince gideceğim şehirde işim hazır sayılır. Burdan herşeyi taksitle alıcam evlendikten sonra ben ödiycem taksitleri.. Nişanlıma da dedim o da tamam dedi.. Bi şekilde halledicez artık..

canım beyaz eşyaları da gideceğin şehirden al .. bende şehir değiştirecem bütün büyük eşyalar ordan alıcaz..

Teşekkür ederim canım hepimiz huzurla kullanalım inşallah :nazar: schafer ve karaca hakkında çok şikayet duydum sorunlar çıkabiliyormuş set halinde alıcaksan hisarıda öneririm bernardoda şuan revaçta ve bir şikayet yok schafer bir eşyam yok malesef ne desem yalan olur şans işi birazda kahvaltı takımımı alıcaktım ordan ama kahvaltı takımı almaktan vazgeçtim :23:model olarak içine sinen hangisiyse onu tercih et bence canım insanın aklı kaldıgı zaman digerlerini begenemiyor çok iyi biliyorum bu durumu :106:
Kafam iyice karıştı canım nereden başlayacağımı bilemiyorum
Çevremdekiler alma modası geçer diyor
Ben aradan cıkarmak istiyorum biran önce
Ne yapsam bilemedim

geçen sene aralığa kadar tek iğnem bile yoktu.. annem zorla aldırdı bana .. iyikide almışım diyorum.. erkek arkadaşım vardı ama daha hemen evlenceğimizi düşünmüyordum ozamanlar. askerlik felan aradan çıkınca, ocakta askerden geldi haziranda evleniyoruz en hızlı evlenen gelin olucam. nİŞan ı bile nİsan ayında yapıcaz :=) ailelerimizi tanıştırdık..

ben kahvaltı takımı almayı düşünmüyorum ccanım.. napıcam okadar çok tabağı,, günlük yemek takımlarımı da 12 kişilik yaptım kahvaltıyada onları kullanabilirim. fincanla çay içmeyiz .. ben cam bardak kullanmayı seviyorum
Hayırlı olsun canım çok sevindim sizin adınıza
Benimde 3 seneyi aştı artık bu yaza olmadı öbür yaza nişanım var Allah kısmet ederse
Bi yerden başlamak lazım artık
Dedigin gibi kırık iğnem bile yok:27:

Bernardonun kahvaltı setleri çok hoşuma gidiyor benim hele bi pembeli bir modeli var aşık oldum ona resmen
Fiyatları makul onu oradan peşinde alabilirim paramı biriktirip
Kahvaltı setim için bernardoyu düşünüyorum

Canım benim abim fransada elektronik eşyalar orda daha uygun
Ütümü mesela abimden isteyecegim kazanlı olanlardan
Kaliteleride iyi oluyor
Küçük ev aletlerimi böyle aradan çıkartabilirim:1:

canım beyaz eşyaları da gideceğin şehirden al .. bende şehir değiştirecem bütün büyük eşyalar ordan alıcaz..
Ben ankaradayım burda tanıdıktan alacağız daha ucuza.. Gideceğimiz şehre göndericek onlar.Orada ki şubelerinden..

Bernardonun kahvaltı setleri çok hoşuma gidiyor benim hele bi pembeli bir modeli var aşık oldum ona resmen
Fiyatları makul onu oradan peşinde alabilirim paramı biriktirip
Kahvaltı setim için bernardoyu düşünüyorum
Ben 170 e aldım bernardodan (Çaydanlık yok içinde) İndirim zamanında tesadüfen %70 indirim vardı 2 günlüğüne görür görmez aldım..
İndirim zamanlarını bekle sende..

Back
X