• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek takımı önerilerinizz

tatlımm schafer da cok güzel takımlar ve hatırladıgım kadarı ile setler vardı yemek takımı tencere e catal bıcak üçlü ceyiz setleri vardı cok güzel hoş takımlar var bakabilirsin
Schafere baktım pek hosuma gitmedi modelleri ya:50:
yemek takımı almak için sakın acele etme. ben evlenmeme daha yıllar varken hatta ortada öle bi ihtima bile yokken :) annem indirimden koca set asldı tencere misafit takımı falan filan. misafir takımım çok güzel onda sorun yok ama bn evlenene kadar kare yemek takımları moda oldu benimkiler yuvarlak içimde kaldı o kare olanlar . bence yemek takımını en sona bırak evlenmene birkaç ay kala al. sonra pişman olma. onun dışındaki herşeyi alabilirsin ne nevresimin modası geçer nede süs eşyasının :9:

Haklısın canım bende bunu düşündügüm için acele almak istemiyorum hemen
Bi yanımda diyorki aradan cıkar gitsin
Evlendikten sonrada birsürü tabak modelleri çıkacak
Model cıktıkca tabak takımımı degiştiremem sonuçta
Birde böyle düşünüyorum
Karacanının kare modelleri çok hoş

Canımmm merhaba :)

Seni buralarda görmek ne kadar güzel :)

Benim haziranda düğünüm var, geçtiğimiz haziran ayında almıştım yemek takımı Royal fine china dan aldım ben , eğer sade farklı birşey arıyorsan mutlaka bak derim:34:

Benimki bu $royal_fine_china_296.webp:nazar::32:

Sanırım bu benim yemek takımının çakması olan modelinin resmi :) Benimkisi 68 parça , süt kahve fincanı vs gibi şeyleri yok cnm ;)

Son düzenleme:
Bende yeni bir şeyler almaya başladım tencere+ kahvaltı+ çatal bıçak ve yemek takımını schafer' den alarak kampanyadan yararlandım, büyük parçalar schafer, günlükler bernardo, daha çok eksiğim var tabii, bende senin gibi ya modası geçerde beğenmezsem diyordum ama modayı beklersek her sene değişiyor ki, evlenirsin görürsün bir tane, için gider. :)

Benim için 3 ay da, 5 ay da tam anlamıyla istediğim gibi olamayacak şeylerdi, sıkışacağımdan rahatça alıp ödeyeyim diyerek başladım..

yemek takımı almak için sakın acele etme. ben evlenmeme daha yıllar varken hatta ortada öle bi ihtima bile yokken :) annem indirimden koca set asldı tencere misafit takımı falan filan. misafir takımım çok güzel onda sorun yok ama bn evlenene kadar kare yemek takımları moda oldu benimkiler yuvarlak içimde kaldı o kare olanlar . bence yemek takımını en sona bırak evlenmene birkaç ay kala al. sonra pişman olma. onun dışındaki herşeyi alabilirsin ne nevresimin modası geçer nede süs eşyasının :9:

Allah allah, benim de gözümün önünde hep kare takımlar varken modern çizgili olanlar, ben gidip yuvarlak aldım, geçmişin izlerini taşıyan bir model beğendim.. :27:
Zevkler ve renkler işte.. :1:

Canımmm merhaba :)

Seni buralarda görmek ne kadar güzel :)

Benim haziranda düğünüm var, geçtiğimiz haziran ayında almıştım yemek takımı Royal fine china dan aldım ben , eğer sade farklı birşey arıyorsan mutlaka bak derim:34:

Benimki bu Eki Görüntüle 652894 :nazar::32:

Sanırım bu benim yemek takımının çakması olan modelinin resmi :) Benimkisi 68 parça , süt kahve fincanı vs gibi şeyleri yok cnm ;)
Büşraaaaa Nerelerdesinnn sen canım yaaa:16:
dügün mü dedinn allah mesut etsin
Bende yavaştan çeyiz hazırlıklarına başladımm:1:
Senin setinde güzelmiş bende bu tarz bakıyorum zaten:34:

cnm ben bir kaç ay önce karaca fine bone yemek takımı aldım çok zar,f ve ince porselen henüz kıyıp kullanamadım :31:

resmi :42:

Eki Görüntüle 652943
Canım ben bugün bu modelin bir farklısına baktım kenarları nokta nokta olan catal bıcagı takım
görmüşşündür mutlaka

Bende yeni bir şeyler almaya başladım tencere+ kahvaltı+ çatal bıçak ve yemek takımını schafer' den alarak kampanyadan yararlandım, büyük parçalar schafer, günlükler bernardo, daha çok eksiğim var tabii, bende senin gibi ya modası geçerde beğenmezsem diyordum ama modayı beklersek her sene değişiyor ki, evlenirsin görürsün bir tane, için gider. :)

Benim için 3 ay da, 5 ay da tam anlamıyla istediğim gibi olamayacak şeylerdi, sıkışacağımdan rahatça alıp ödeyeyim diyerek başladım..
İşte bende sen gibi düsünüyorum bir yandanda
Evlendigim zamanda birsürü model cıkacak diyorum
En iyisi alayım cıksın aradan
Daha alınacak birsürüü şey varrrr:19::19::19:

Kızlarrrr bu modeli almayıı düşünüyorummmm
Sizce nasıllllll???
$484169_407884995952358_1883912992_n.webp$68920_407884299285761_1197191230_n.webp$397984_427097834031074_1408480576_n.webp

İşte bende sen gibi düsünüyorum bir yandanda
Evlendigim zamanda birsürü model cıkacak diyorum
En iyisi alayım cıksın aradan
Daha alınacak birsürüü şey varrrr:19::19::19:

Yani canım, öyle hemen halledilebilecek şeyler değil maalesef, amaaaan bunlarla mı yaşlanacağım diye avutuyorum kendimi.. :27:
İstersen düğün saatinden 1 saat önce al, yine geçecek modası, bunun daha küçük ev aletleri, beyaz eşyası, halısı, perdesi ve bir çok ıvırı zıvırı var, olunca da iyisi, beğendiğim olsun istiyor insan, hepsine birden yetişmekte ayrı bir mesele..

Ayrıca gösterdiğin takım çok hoş.. :34:

Bence alirsan kütahya yada karacadan al ben malesef yurtdisinda yasadigim icin begendigim hatda fiyatida mükemmel olan tabak takimini alipda buraya getirmedim :(

Teşekkürler canım,Almayı düşünüyorum ne olacak bakalım
Yani canım, öyle hemen halledilebilecek şeyler değil maalesef, amaaaan bunlarla mı yaşlanacağım diye avutuyorum kendimi.. :27:
İstersen düğün saatinden 1 saat önce al, yine geçecek modası, bunun daha küçük ev aletleri, beyaz eşyası, halısı, perdesi ve bir çok ıvırı zıvırı var, olunca da iyisi, beğendiğim olsun istiyor insan, hepsine birden yetişmekte ayrı bir mesele..

Ayrıca gösterdiğin takım çok hoş.. :34:
Öyle canım haklısın...
Bu tabakları alırsam modasının geçeçegini düsünmüyorum sade ve hoş geldi gözüme
Düşünüyorum bakalım hayırlısı

Bence alirsan kütahya yada karacadan al ben malesef yurtdisinda yasadigim icin begendigim hatda fiyatida mükemmel olan tabak takimini alipda buraya getirmedim :(

Neden getiremedin canım,abimde fransada yaşıyor eşi ile türkiyeden aldılar yemek takımını

Fazla yük hakkim yoktu ve istedigim yemek takimi 30kiloydu ama arabayla izine gidersek allahin iziniyle alcam :)

Büşraaaaa Nerelerdesinnn sen canım yaaa:16:
dügün mü dedinn allah mesut etsin
Bende yavaştan çeyiz hazırlıklarına başladımm:1:
Senin setinde güzelmiş bende bu tarz bakıyorum zaten:34:

Canım teşekkür ederim, darısı senin başına :)
Düğün hazırlıkları inanılmaz yoğun , bir de ev aldık ev ile uğraşıyoruz eksikleri ancak bitirebildik , çeyiz de al al bitmiyor :)

Bence düğünden 1.5 yıl önce herseyı almaya başlamalısın , yoksa zamanla yenı seyler cıktıkca üzülürsün.. Ama nevresim takımı havlu , mutfak ıvır zıvırı gibi modası gecmeyen seylerı almanı tavsıye ederım... Çünkü aldıkça hem insan mutlu oluyo hem de bunların hepsi maddi açıdan zorluyo insanı yavaş yavaş aldıkça hem araştırıyosun ve içine sineni alıyosun hem de indırımlerden faydalanabiliyosun :34:

Sen nasılsın konuşmayalı , herşey yolunda mı :)

Son düzenleme:
canım bende 3 sene once karacadan kampanyası ıle aldım yıne kampanya var ben oyle bır desen aldımkı sureklı aynı desenı calısıyor ve modası gecmıyor sanada tavsıye ederım $karaca-yemek-takimlari-2.webp

Back
X