• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek takımı önerilerinizz

failed

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
6.792
1
71
Selam kızlar
Annemle bu aralar çeyiz hazırlıklarına başlamak istiyoruz
Bugün ilk olarak iki tane çift kişilik yorgan aldık ve çeyizimin ilk parçası alındı
Şimdi yemek takımınıda alalım diyoruz
Henüz 21 yaşındayım,evlenmeme 2 -3 sene var
Çok mu erken almış oluruz yeni çıkan modellerde aklım kalır mı şüpheliyim
Yardımlarınıza ihtiyacım var
Marka model önerisinde bulunursanız da çok sevinirimm

Selam kızlar
Annemle bu aralar çeyiz hazırlıklarına başlamak istiyoruz
Bugün ilk olarak iki tane çift kişilik yorgan aldık ve çeyizimin ilk parçası alındı
Şimdi yemek takımınıda alalım diyoruz
Henüz 21 yaşındayım,evlenmeme 2 -3 sene var
Çok mu erken almış oluruz yeni çıkan modellerde aklım kalır mı şüpheliyim
Yardımlarınıza ihtiyacım var
Marka model önerisinde bulunursanız da çok sevinirimm

bence yemek takımını en son al canım.. tencerelerini al, günlük olan çatalbıçaklarını ak tabklarını al nevrsimlerini al. yemek takımını en son al derim.

Hmm,Öylemi diyorsunn
Bende hevesimin geçeceginden korkuyorumm...

Eğer zevkinizin değişmeyeceginden eminseniz sade bir model tercih edicekseniz alabilirsiniz sade modellerin havasıda degişmiyor zevkiniz degişse bile çok pişman olucagınızı sanmıyorum benimde daha çok var ama yemek takımımı aldım birkaç aya digerlerinide alıcam ödeyip çıkarmak aradan daha mantıklı alınıcak tamamlanıcak okadar şey varki huzurla kullanın :16:

canım bende 21 yasındayım sevgilim askerde ve gelip kendini toplaması vs derken 2.5 yıl var 2015 yazı diye düşünüyoruz gel görki zaman uzun gelsede alacak okadar çok şey varki ben nerdeyse kabasını bitirdim diyebilirim birtek seramik tencerelerim ve gunluk yemek takımım kaldı onun dısında hemen hepsini aldım benımkı karacanın white modeli hiç desen yok üstünde pek sevmiyorum ben tabakta eseni masa örtülerim ve yemeklerimle süslemek istiyorum birde diyelimki bir tabağı kırıldı yana yakıla aramak istemiyorum desensiz olduğu için bulamadığımda uydurabilirim tabi bide yemek daha şık oluyor istediğim renkle kombinleyebilirim soframı kahvaltı takımımda benziyor oda karaca inci modeli sende böyle birseyler dusunursen al canım kesınlıkle yaslanana kadar kullanabılecegım tek moel dıyebılırım sıkıldıgımda ufak parcalar ekleyebıleceğim renkli tabaklarla süsleyebileceğim bir takımım oldu çeyizimin en nadide parçaları :16: :16:
1. resim yemek takımım / 2. resim kahvaltı takımım

Eklentiler

• $misafir yemek takýmým.webp
    $misafir yemek takýmým.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 297
  • $47_parca_kahvalti_son.webp
    $47_parca_kahvalti_son.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 248
Eğer zevkinizin değişmeyeceginden eminseniz sade bir model tercih edicekseniz alabilirsiniz sade modellerin havasıda degişmiyor zevkiniz degişse bile çok pişman olucagınızı sanmıyorum benimde daha çok var ama yemek takımımı aldım birkaç aya digerlerinide alıcam ödeyip çıkarmak aradan daha mantıklı alınıcak tamamlanıcak okadar şey varki huzurla kullanın :16:

En sona bırakmayı bende istiyorum ama öyle ucuz ürünler olmadıgı icin biran önce aradan cıkarmayı düsünüyorum aslında

canım bende 21 yasındayım sevgilim askerde ve gelip kendini toplaması vs derken 2.5 yıl var 2015 yazı diye düşünüyoruz gel görki zaman uzun gelsede alacak okadar çok şey varki ben nerdeyse kabasını bitirdim diyebilirim birtek seramik tencerelerim ve gunluk yemek takımım kaldı onun dısında hemen hepsini aldım benımkı karacanın white modeli hiç desen yok üstünde pek sevmiyorum ben tabakta eseni masa örtülerim ve yemeklerimle süslemek istiyorum birde diyelimki bir tabağı kırıldı yana yakıla aramak istemiyorum desensiz olduğu için bulamadığımda uydurabilirim tabi bide yemek daha şık oluyor istediğim renkle kombinleyebilirim soframı kahvaltı takımımda benziyor oda karaca inci modeli sende böyle birseyler dusunursen al canım kesınlıkle yaslanana kadar kullanabılecegım tek moel dıyebılırım sıkıldıgımda ufak parcalar ekleyebıleceğim renkli tabaklarla süsleyebileceğim bir takımım oldu çeyizimin en nadide parçaları :16: :16:
1. resim yemek takımım / 2. resim kahvaltı takımım

En iyisini yapmışşın canım ya bunların modası hiç geçmez aslında
Ama ben biraz hareket olsun istiyorum öyle cıvıl cıvıl desenler degilde şöyle sade bi deseni olsun istiyorum
O tarz birşey bakacağım bende
Kahvaltı setin harika duruyor böyle birşeyi kahvaltım için düşünebilirimm
Yardımların için çok teşekkür ederim
Allah askerini ve tüm askerlerimi korusun
Aynı senenin gelini olacağız sanırım:nazar::34::34:

Canım sen bunu kampanyalı şekildemi aldınn
Hani oluyorya tenceresi catal bıçagı hepsi içinde

canım ben çeyiz kampanyasından aldım fakat bu ürün ve çatal bıçağı o paketin içinde olan ürünler arasında değildi. ben o ürünleri beğenmedim ekstra bunların ücretini üstüne ödedim .. ama yine 500 küsür indirimden faydalandım..

En iyisini yapmışşın canım ya bunların modası hiç geçmez aslında
Ama ben biraz hareket olsun istiyorum öyle cıvıl cıvıl desenler degilde şöyle sade bi deseni olsun istiyorum
O tarz birşey bakacağım bende
Kahvaltı setin harika duruyor böyle birşeyi kahvaltım için düşünebilirimm
Yardımların için çok teşekkür ederim
Allah askerini ve tüm askerlerimi korusun
Aynı senenin gelini olacağız sanırım:nazar::34::34:

canım anca yazabildim kusura bakma :16: çok teşekkur ederım askerlerimize Allah yardımcı olsun benimki astsubay hastanede yeri rahat en azından Rabbim zor yerlerde yapanları sevdıklerıne bağışlasın tabi benimkinide bana daha 2 ay oldu gideli ama deli gibi özledim şimdiden 21 martta ben gideceğim yanına sürpriz yapcamm :16:

bu arada madem haraket istiyorsun bernardoda beğendiğim bi model vardı benim resmini ekliyorum soft bi moel bide karacanın fiyonk modelide çok hoş belki fikir olur sana:16:

canım ben çeyiz kampanyasından aldım fakat bu ürün ve çatal bıçağı o paketin içinde olan ürünler arasında değildi. ben o ürünleri beğenmedim ekstra bunların ücretini üstüne ödedim .. ama yine 500 küsür indirimden faydalandım..

bana sorarsan yemek takımını bernardo dan al..

Eki Görüntüle 652253 bu takım bernardonun çok beğeniyorum şuan..
Bende kampanyalardan yararlanmak istiyorum ama hep eski modelleri koymuşlar canım ya
Ya çatal bıçagı iyi degil ya tabakları
İçime sinmedi bir türlü
Senin yaptıgın gibi yapacagım sanırım

canım anca yazabildim kusura bakma :16: çok teşekkur ederım askerlerimize Allah yardımcı olsun benimki astsubay hastanede yeri rahat en azından Rabbim zor yerlerde yapanları sevdıklerıne bağışlasın tabi benimkinide bana daha 2 ay oldu gideli ama deli gibi özledim şimdiden 21 martta ben gideceğim yanına sürpriz yapcamm :16:

bu arada madem haraket istiyorsun bernardoda beğendiğim bi model vardı benim resmini ekliyorum soft bi moel bide karacanın fiyonk modelide çok hoş belki fikir olur sana:16:
Asker beklemek ne demek cok iyi bilirim canım
Benimkide 91/2 idi askerligini Şırnakta yaptı o dönem gerçekten çok zordu benim için
Allaha şükür bitti gitti
Sanada hayırlı teskereler
Bernardonun tüm modellerine hayranım
Ama malesef taksitle alacagım için secimimi oradan yapamayacağım
Kredi kartıda kullanmak istemiyorum
Ya schafer ya karaca düsünüyorum:26:

Bende kampanyalardan yararlanmak istiyorum ama hep eski modelleri koymuşlar canım ya
Ya çatal bıçagı iyi degil ya tabakları
İçime sinmedi bir türlü
Senin yaptıgın gibi yapacagım sanırım

Asker beklemek ne demek cok iyi bilirim canım
Benimkide 91/2 idi askerligini Şırnakta yaptı o dönem gerçekten çok zordu benim için
Allaha şükür bitti gitti
Sanada hayırlı teskereler
Bernardonun tüm modellerine hayranım
Ama malesef taksitle alacagım için secimimi oradan yapamayacağım
Kredi kartıda kullanmak istemiyorum
Ya schafer ya karaca düsünüyorum:26:

ikisininde güzel modelleri var ama sana bi tavsiye yakından incele şekilleri yaldızlı olanlar hemen çıkıyor elde bile yıkasan hatta tırnağınla ittir çaktırmadan bak çıkıyorsa alma sakın yengem aldı karacadan su takımı ve yemek takımı 1 kere kullandı desenleri cıktı bile hemde 1500 tl para vermişti 2 sene önce :50:

ikisininde güzel modelleri var ama sana bi tavsiye yakından incele şekilleri yaldızlı olanlar hemen çıkıyor elde bile yıkasan hatta tırnağınla ittir çaktırmadan bak çıkıyorsa alma sakın yengem aldı karacadan su takımı ve yemek takımı 1 kere kullandı desenleri cıktı bile hemde 1500 tl para vermişti 2 sene önce :50:

İşte şu baskıların silinme korkusu yetiyor zaten
Canım ben simdi çıkıyorum çok sagol yardımların için
Başka zamanda konuşabilir miyizz
Arkadas olarak ekliyorum senii:34:

İşte şu baskıların silinme korkusu yetiyor zaten
Canım ben simdi çıkıyorum çok sagol yardımların için
Başka zamanda konuşabilir miyizz
Arkadas olarak ekliyorum senii:34:

tabiki canım her zaman :16: yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana görüşmek üzere :16:

En sona bırakmayı bende istiyorum ama öyle ucuz ürünler olmadıgı icin biran önce aradan cıkarmayı düsünüyorum aslında

Evet canım ve büyük parçalarıda baştan çıkarmakta fayda var bende içime sinen olsun para versemde zamana yayarak göze batmıyor ama hepsini bir arada almaya kalkarsam göze batar alamam diye aldım şimdiden :17:Benim modelimde bu senelerdir bunu begeniyordum hiç degişmedi zevkim degişmez dedim bundan sonrada alıverdim Jumbo manzini modeli :21:

$MANZINI.webp

Üzerine tıklayınca büyüyor böyle küçük çıktı niyeyse :9:

Son düzenleme:
canım benim senin yerinde olsam son zamana bırakmazdım şimdiden yavas yavas al taksit yaptıcaksan rahat olur ufak ufak ödersin ben kütahya porselen kare bone yemek takımı aldım mesela cok sade ve şık zaten ödül almış bir takımmış sana da tavsiye ederim

Back
X