ya aslında basta öyle dusundum .beyaz alayım her seye uyar diye. . ama sonra ben zaten masaörtüsü fln değilde runner tarzı yapacagım için spor olsun istedim..Çok güzellerama ikisi de bu tarz olmasın birini daha sade zarif alamaz mısınız fikir sorduğunuz için söylüyorum siz bilirsiniz yine de
hmm daha sade olsa ii olur dıyosun gunlk içinMisafir için olan çok sık ama günlükten çabuk sıkılınır gbı bı havasa var ☺
düz ve sade .. Anladım.. Şu ikea yemek tk gibi mi?Misafir için olanı güzel ama günlük için olan çok renkli daha düz bişey tercih edersen daha kullanışlı olur :)
Bence öyle daha hos olur bu yaprak deseni simdilerde çok moda ama cabuk gecer gbihmm daha sade olsa ii olur dıyosun gunlk için
İnanın desenli tabaklar daha çok yıpranıyor makinede, rengi soluyor desenindüz ve sade .. Anladım.. Şu ikea yemek tk gibi mi?
bir de mat istemedim atar yada cizilir diye.. Makineye atayım yıkansın uğraşmayayım. .
anladım duz beyaz da olabilir aslında o zaman ya da su yeni çıkan varya ustunde damlalar var gibi .. gunluk yemek tkBence öyle daha hos olur bu yaprak deseni simdilerde çok moda ama cabuk gecer gbi
İnanın desenli tabaklar daha çok yıpranıyor makinede, rengi soluyor desenin
İkisi de ayrı ayrı güzel ona bir şey diyemem ama ikisi aynı tarz olmasın diye dedimya aslında basta öyle dusundum .beyaz alayım her seye uyar diye. . ama sonra ben zaten masaörtüsü fln değilde runner tarzı yapacagım için spor olsun istedim..
Bence gayet hoşEki Görüntüle 2289508 gunluk için bu nasıl
hsklısın aslında peki gunluk için bu nasıl ?İkisi de ayrı ayrı güzel ona bir şey diyemem ama ikisi aynı tarz olmasın diye dedim
çok teşekkür ederim canımBence gayet hoş
Rica ederim :)çok teşekkür ederim canım
Ay daha dün çeyiz için aldım kahverengi olanlarını o kadar güzeller ki anlatamam ama ben diğer takimi karacanın inci serisinden almıştım tamamen beyaz ve hafif desenli birini sade ve şık almalısın hakkında hayırlısı olsunn kuzumEki Görüntüle 2289499 merhaba canlar
kahverengi bu yemek takımı 6 kişilik (32 parça salata tabagı var içinde) 6+6 toplam 12 kişiliğe tamamlayayım diyorum.. (Misafirler için)
yeşil olanda 32 parça 6 kişilik onu da gunluk düşünüyorum..
sizce nasıllar ? Porland marka..
kahverengi olanları gunluk mu aldın canım :) güle gule kullan çok sevındım..Ay daha dün çeyiz için aldım kahverengi olanlarını o kadar güzeller ki anlatamam ama ben diğer takimi karacanın inci serisinden almıştım tamamen beyaz ve hafif desenli birini sade ve şık almalısın hakkında hayırlısı olsunn kuzum
Bunlar porselen mihsklısın aslında peki gunluk için bu nasıl ?Eki Görüntüle 2289515
evet neden ?Bunlar porselen mi