Yemek takımı için fikirleriniz (resimli)

kamelya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
174
1
46
Adana

Bernardo pembeli,Bernardo Ninfa we daha açık renk olan Royal Bone China yemek takımı arasnda numara wermeniz gerekirse kaç werirdiniz sırasıyla? :) Benim ki Ninfa çok sewerek aldım ama renki öyle bi renk ki güzel durmuyor sofra da pek... Royal ile değiştirmeyi düşünüyorum bi de bu pembe takımı almayı... Grili olan da pasta seti onu almaya gerek war mı bilemedim ama onuda çok beğendim... Çeyiz içn olacak kısmetse hepsi

yerinde olsam yemek ve yiyeceklerin temas edeceği kısımların(yani tabakların iç kısımlarının) desenli olmasını tercih etmezdim yani bence 1 ve 3ü ele.sondaki çok hoş ancak o yaldızlı kısımlar makinada zarar görür mü bilemedim.

modeller ve tasarımlar her şeyiyle harika gerçekten ama kalite olarak porland ve kütahya kadar değil...günlük yemek takımımı bernardodan aldım pişman oldum...iade almıyorlar...bone chine dedikleri ürünler o kadar ince ki bir teki kırılsa takım bozuluyor...ayrıca resimlerindeki takımlar 3000' den aşağı değil..değmez bence...gördüğüm duyduğum okuduğum herkese diyorum diyeceğim de bernardo dan almayın...ayrıca internet sitelerinden yapılan alışverişlere de karşıyım ürünler göründükleri gibi gelemeyebiliyor, fikir edinmek için bakınıyorum sadece,yerinde görüp almak gibisi yok bence

kızlar 1. model Biev de war we aynısını elime alıp baktım ki Biev ve Bernardo kardeş firmalar araştıran bilir.1. modeli 12 kişilk olarak yaklaşık 600 e aldım hem sabah kahwaltılık ( pembe kahwaltı serwisleriyle) hem akşam için çok kullnırım diye aldım Trendyol dan....

Ninfa yemek takımım.İlk msjımda ki 2 .resimde olanla değiştirmekte kararsızım

Eklentiler

• $IMG_1880.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 297
Son düzenleme:
pembeleri dediğim gibi kahwaltı takımı almayıp onun niyetine hem kahwaltı hem akşam kullanmak için yaklaşık 600 e ki o kdr bile değil Trendyol dan aldım

bu da günlük 1600 lük yemek takımı alınca Ninfa (açık renkli olan) 500 lük hediye çekiyle alttakini aldım bir de 200 lük fark werdim çünkü takım 700 dü ama şimdi 500 olmuş...Yalnız o zaman da günlüğün 200 lük hediye çeki wardı onunlada masa örtüsü aldım 2 tane masada serili olanlar... 12 de günlüğe uyması için su bardağı hediye istedim werdiler..Runner da hediye ettiler..Biraz karışık oldu ama durum bu...Ninfa (rengi açık olan yemek takımı) onu da değiştirip değiştirmemek arasında kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…