• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jumbo yemek takımı kullananlar yardımcı olabilirmisiniz?

kızlarrr fikirlerinize ihtiyacım varrr, şimdi

Hisardan, yemek takımı + çelik tencere +teflon tencere takımları + caydanlık ve seti ( cay bardağı filan)+çatal bıçak takımı+ düdüklü tencere+ noblelife dan kahvaltı seti = 2.200 ? nasıl sizce ?

Buarada çatal kaşıl takımı Hisar Optima değil, Optimalar 2. sınıfmış.

:49:

çok iyi valla kahvaltı takımı felanda varmış içinde

bu arada fisher düdüklü varmış içinde kızlar kocaman bi kullanma klavuzu var ben onu nasıl anlıycammmmm zaten yemek yapmayıda bilmiyorum....:52:
Allah aşkına bu düdüklüyü kullanan varsa bi anlatsın bana yaaa

canm bende geçen gn aldım umbodan yemek tkımı aynne bernarodan çktım jumboya grdm aldım ve 675 liraya aldım... indrmdeydi... bernardoda karesini beğenmştim 2.500 dü aynısı sadece yuvarlağı jumboda 675 di.... bu arada bnde knyadayım :)

Ben hepsini jumbodan aldım. Tabak hariç. Çok memnun kaldım ve çok şık kullanışlı. Tavsiye ederim. Kesinlikle pişman olmazsınız.

jumboyla hısar bır numara bana göre eskı markalar.Gözün kapalı jumbo alabılırsın canım.Porselenlerde çatal bıçakta kalıtelı.Şık duruyor sofrada ve farkedılıyor kalıtesı diğer markalara göre.Hiç düşünme derim.Rakıp fırmalar bırbırlerını kötülüyorlar normaldır.Eskı insanlara sorarsan onlar sana izah ederler.jumbo bır numara....:79:

bana satıcı jumbonun tabakları da çin malı demişti ama haberin olsun

Back
X