• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo paris antique yemek takımı

ssinem85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
258
0
46
Adana
arkadslar mrhaba dun bernardo mağzasından paris antique yemek takımı we kasık takımını aldım 3200 liraya..800 tl de cek kampanyasından faydalandım cek werdıler..arkadaslar bu yemek takımını alan kullanan almayı dusunen warsa lütfen cewap yazabılırmı

benim çok hoşuma gidiyor umarım bir sorun yaşamazsın ama ben almadım ,zaman var diye..

arkadslar mrhaba dun bernardo mağzasından paris antique yemek takımı we kasık takımını aldım 3200 liraya..800 tl de cek kampanyasından faydalandım cek werdıler..arkadaslar bu yemek takımını alan kullanan almayı dusunen warsa lütfen cewap yazabılırmı

güzel takım ama çok para vermişsiniz.normal takımlardan neredeyse 8 tane alınabilirmiş o fiyata.. inşallah kenarı köşesi iyi dayanır bulaşık makinesinde dikkat ister kullanması..

ewt takım normalde 2500 lıra 700 tl de catal kasıkları tutuodu 800 tl de cek werdıler şansıma bakın bugunde kampanyaya girmiş 2700 lıraya düşmüş çatal bıcakla.:(

bernardonun ürünleri çok kaliteli çok güzel ve de diğerlerinden farkını fiyatlara da yansıtıyor. güle güle kullan canım ben de kıyamıyorum o kadar para vermeye. kendi takımlarımı emsandan alıcam galiba ama günlükleri mutlaka bernardodan düşünüyorum :) yengem de kullanıyor 6 7 yıl oldu hep bulaşık makinesinde yıkar hiç sorun yaşamadı ayrıca.

Güle güle kullan arkadaşım ben aynı takımı 2009 yılında 2300 liraya aldım geçen sene kullanmaya başladım ilk aldığımda acele etiğim için pişman olmuştum fiyatı düşer diye ama hiç fiyatı düşmedi sadece çatal bıçak kampanyası yapıolar ara ara..Gayet kullanışlı almak isteyen herkese şimdiden hayırlı olsun serisinin en şık takımlarından biri yıllardır üstüne takım beğenemedim henüz..:)

canım merhaba baya uzun zaman olmuş ama inşallah yazımı görürsün ve yardımcı olabilirsin..

çeyiz alışverişime başlıyorum:nazar: bugüne kadar hiçbir yemek takımını beğenmedim nişanlımın ve benim çevrem çok ailelerimiz kalabalık özellikle misafir yemek takımını çok sık kullanacağım bu yüzden bıkmayacağım bi model arıyodum ve bugüne kadar yalnızca Bernardo Paris Antique yemek takımını beğendim.. bernardo da şuan şöyle bi kampanya var ( henüz devam ediyomu tam emin değilim 2 hafta önce vardı yılbaşından dolayı tekrar olacağını ümid ediyorum ); paris antique yemek takımı+çatal kaşık bıçak takımı ( zaten yanında hediye veriyolar bunu ), günlük yemek takımı, günlük kahvaltı takımı ve pembe seramik tencereleri toplam 3.500 tl ne dersin sence bernardo almalımıyım? sen bu takımı aldın mı ve memnunmusun? emin ol cevabın benim için çok önemliiii

Güle güle kullan arkadaşım ben aynı takımı 2009 yılında 2300 liraya aldım geçen sene kullanmaya başladım ilk aldığımda acele etiğim için pişman olmuştum fiyatı düşer diye ama hiç fiyatı düşmedi sadece çatal bıçak kampanyası yapıolar ara ara..Gayet kullanışlı almak isteyen herkese şimdiden hayırlı olsun serisinin en şık takımlarından biri yıllardır üstüne takım beğenemedim henüz..:)

kızlar alıntı yapmayı unutmuşumm umarım bildirimlere düşer :))

canım öncelikle güle güle kullanm bende pazar günü aldım çok çok begenerek şimdi elde yıkama yapılması gerektigini okudum nette koca yemek takımı elde yıkanırmı her misafirde kulandınmı takımı herangi bir sorun çıktımı ürün bu ayın sonunda elime gecicek degiştirme imkanım var eger yanıt verirsen çok sevinirim yada kulanan arkadaşlar :50:

canım öncelikle güle güle kullanm bende pazar günü aldım çok çok begenerek şimdi elde yıkama yapılması gerektigini okudum nette koca yemek takımı elde yıkanırmı her misafirde kulandınmı takımı herangi bir sorun çıktımı ürün bu ayın sonunda elime gecicek degiştirme imkanım var eger yanıt verirsen çok sevinirim yada kulanan arkadaşlar :50:

Merhaba arkadaşlar, bu modelin çok benzeri biev de var. Kuzenim 2 yıl önce evlenirken bu modeli çok beğenmiş ama pahalı olduğunu düşünüp almamış. Daha sonra da biev de görmüş almış bu modele çok Bnziyor. O hem bulaşık makinesinde falanda yıkıyordu çok memnndu. Eğer onu iptal edebiliyorsanız biev seçeneğini bir araştırın isterseniz

Merhaba kızlar,bende bu takımı mağazasında gördüm resmen aşık oldum ama çok pahalı.3299 tl +800 tl hediye çeki veriyorlar.Bir de satıcıyla uzun uzun konuştuk,etrafında platin rimler olduğu için bulaşık makinasında yıkanması tavsiye edilmiyomuş.Aranızda kullanan varsa yorumlarını yazabilir mi?Çok teşekkürler

Back
X