Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadslar mrhaba dun bernardo mağzasından paris antique yemek takımı we kasık takımını aldım 3200 liraya..800 tl de cek kampanyasından faydalandım cek werdıler..arkadaslar bu yemek takımını alan kullanan almayı dusunen warsa lütfen cewap yazabılırmı
arkadslar mrhaba dun bernardo mağzasından paris antique yemek takımı we kasık takımını aldım 3200 liraya..800 tl de cek kampanyasından faydalandım cek werdıler..arkadaslar bu yemek takımını alan kullanan almayı dusunen warsa lütfen cewap yazabılırmı
Güle güle kullan arkadaşım ben aynı takımı 2009 yılında 2300 liraya aldım geçen sene kullanmaya başladım ilk aldığımda acele etiğim için pişman olmuştum fiyatı düşer diye ama hiç fiyatı düşmedi sadece çatal bıçak kampanyası yapıolar ara ara..Gayet kullanışlı almak isteyen herkese şimdiden hayırlı olsun serisinin en şık takımlarından biri yıllardır üstüne takım beğenemedim henüz..:)
canım öncelikle güle güle kullanm bende pazar günü aldım çok çok begenerek şimdi elde yıkama yapılması gerektigini okudum nette koca yemek takımı elde yıkanırmı her misafirde kulandınmı takımı herangi bir sorun çıktımı ürün bu ayın sonunda elime gecicek degiştirme imkanım var eger yanıt verirsen çok sevinirim yada kulanan arkadaşlar![]()