• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük yemek takımı hakkında. (bernardo)

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Kızlar selam,,

Günlük yemek takımı için hep bernardodan almak istiyordum ve araştırma içerisindeyim . Birkaç takım arasında kararsız kaldım.. Yardımınıza ihtiyacım var.

Floral Yemek Takımı | Bernardo

Rosy Yemek Takımı | Bernardo -bu takımda yazılar var. hani nasıl durur bilemedim..

Vintage Yemek Takımı | Bernardo -bunun modası geçer mi diye düşünüyorum..

Points Bone China Yemek Takımı | Bernardo - bu takımd açk hoşuma gidiyor fakat ablama alıydık şu anda kullanıyor aynısıından mı alsam yoksa beklesem mi bilemedim...

kahvaltı takımı
Soft Light Kahvaltı Takımı | Bernardo -aslında ben bunu hep yemek takımı olarak düşünüyordum ama kahvaltı takımı olarak varmış.

soluk renk biraz ama çokda hoşuma gitti çatal bıçak arayaşını gireceğim bunun için ne dersiniz..

http://shop.bernardo.com.tr/Urun/19418/154/floral.aspx bu takımda cıvıl cııvıl bilemedim:(
çok kararsızım ben ya:(

Son düzenleme:
canım sen gözüne hangisi daha güzel, daha hoş görünüyosa onu al :) zevk meselesi bu işler herkesin zevki başka, sen kullancaksın bunları içine hangisi siniyorsa onu al, ama yine de sormuşsun bende fikrimi söyleyim :) floral ;)

günlük yemek takımında önem verdiğim şey, yemek koyduğum yerin yazısız desensiz karışık kuruşuk olmamasıdır. Yaptığın yemeğin ne rengi düzgün gözükür ne de sunumu hoş durur. :) ama kahvaltı takımı için aynı şeyi düşünmüyorum bu nedenle Rosy i seçicem. :)

Sana tavsiyem floral ya da vintage :) yani yemek koyduğun zemin desensiz olsun da hangisi olursa olsun bence:)

:69: :16:

bence kahvaltı için floral çok hoş bir takım ben almamış olsaydım alırdım.
yemek takımı için de points.
iki takım birbirinden farklı olsun.

Bence de hangisi içine en çok sindiyse onu al. Ben eskiden geometrik desenlere çok meraklıydım, eskiden olsa point derdim. Ama floral kesinlikle bambaşka:) Hem çok renkli hem de kenarda desenleri, çizilme vs derdi daha az olur.

cıvıl cıvıl istersen kesinlikle floral al ben çok beğendim:16:

canım sen gözüne hangisi daha güzel, daha hoş görünüyosa onu al :) zevk meselesi bu işler herkesin zevki başka, sen kullancaksın bunları içine hangisi siniyorsa onu al, ama yine de sormuşsun bende fikrimi söyleyim :) floral ;)

günlük yemek takımında önem verdiğim şey, yemek koyduğum yerin yazısız desensiz karışık kuruşuk olmamasıdır. Yaptığın yemeğin ne rengi düzgün gözükür ne de sunumu hoş durur. :) ama kahvaltı takımı için aynı şeyi düşünmüyorum bu nedenle Rosy i seçicem. :)

Sana tavsiyem floral ya da vintage :) yani yemek koyduğun zemin desensiz olsun da hangisi olursa olsun bence:)

:69: :16:

bence kahvaltı için floral çok hoş bir takım ben almamış olsaydım alırdım.
yemek takımı için de points.
iki takım birbirinden farklı olsun.

Bence de hangisi içine en çok sindiyse onu al. Ben eskiden geometrik desenlere çok meraklıydım, eskiden olsa point derdim. Ama floral kesinlikle bambaşka:) Hem çok renkli hem de kenarda desenleri, çizilme vs derdi daha az olur.

kızlar yorumunuz için çok teşekkürler

kahvaltı takımım kesinlikle floral ,çok sıcak .cıvıl cıvıl bir takım .masamda harika duracak:)
ay başı gelse de gidip alsam.

Yemek takımı için hala kararsızlık sürdürüyorum maalesef:( ben de yemek taımında yazı ,desen olmasın istiyorm yemek koyulcak yerde. o yüzden rosy eledim.. soft light için sıcak bakıyorum ama onda da servis takımının kenarı hoşuma gitmedi. mağazaya gidip canlı canlı görüp alacağım yemek takımını.

Back
X