- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Onlar yardimci yemek bana ana yemek yazmaya calistim daha cok :))Togukasi deriz biz yoresel corbamiz Ankaranin, sonra manti, makarna, kuskus, patates,makarna salatasi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar yardimci yemek bana ana yemek yazmaya calistim daha cok :))Togukasi deriz biz yoresel corbamiz Ankaranin, sonra manti, makarna, kuskus, patates,makarna salatasi :)
Ben düdüklüde kaynadıktan sonra 30 dk tutuyorum anca oluyor . :))Evet kolay duduklude sadece 8,5 dk :) sogan bende koyarim
Dudukluden dudukluye fark ediyor dedigim gibiBen düdüklüde kaynadıktan sonra 30 dk tutuyorum anca oluyor . :))
Ahaha Hayatımın geri kalan devamını yazdınAynısııı
Bilmiyorum aklıma bise gelmiyor dediğimde de kızar. Bi kere de siz söyleyin ben yapayım bıktım her akşam ne yapcam diye düşünmekten der sonra babamı arar ne yapayım akşama canın ne istiyor diye babamda yap kafana göre biseler deyince iyice çıldırır![]()
Manti oldu mu gayet de Ana Yemek oluyo tatlim bi ispanak ne kadar Ana yemekse o da o kadar ana yemek oluyo :)Onlar yardimci yemek bana ana yemek yazmaya calistim daha cok :))
Ben de sogani ikiye kesip atyorum dudukluye, muthis lezzet veriyobende oyleozellıkle bol sogan koyuyorum mısafırler ne koydun bunun ıcıne boyle tatlı dıyor cok begenıyorlar hemde cok kolay gelıyo bana
Ben de hep sarar sarar atarm buzluga sigara boregini biri filan geldi mi mikrodalgada hemen cozduruyorum cok pratik oluyoBenim annem çalışan kadın olduğundan kurtarıcısı buzluktaki şeyler ve kurutmaliklar oluyordu
Örneğin bamyanin kurutulmusu hem farkli hem çabuk bir tarif oluyor
Buzluktaki sigara böreği yemeğin yanına çeşit oluyor
Yazdan kozlenmis patlicanla 3 farkli tarif biliyorum mesela
Tarhana mukemmel kisinBiraz da ezogelin ya da yayla çorbası yapın bari :) çorba da kışın iyi gider yaa.
Anaa bizim menuyle ayniya :))Yaprak sarması kuru sebze dolması çorba salata
İki kisiyken makarna yap ,yanina tavuk sote mantar sote,yada guzel soslu makarna.Mesela bugün sizler ne pişirdiniz kızlar bana fikir olur...???
Merak ettim baktım.
Ay ben de bunu kendim buldum sanıyorum
Bi havalardaydım
Meğer zaten varmış da ben bilmeden yapıyormuşum![]()
Azcik da zerdecalgercekten 8,5 dk.da pişiyo mu ben 25 dk tutuyorum ama dıbıne yapışıyo. az tutarsam da pişmez dıye korkuyorum. bende az tutayım bundan sonra. kımyon koyuyor musun koymuyorsan dene acayıp lezzet katıyor oyle az koyma bolca koy