- 9 Eylül 2013
- 12.012
- 27.616
- 798
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Çorba salata ve yoğurtmesela karnabahar yemeğinin yanına ne gider ne yapılır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çorba salata ve yoğurtmesela karnabahar yemeğinin yanına ne gider ne yapılır![]()
Benim annem çalışan kadın olduğundan kurtarıcısı buzluktaki şeyler ve kurutmaliklar oluyorduaynı dertten muzdaribim
yeni evliyim çalışıyorum 7 de evde oluyorum durum böyle olunca da ne halim kalıyor ne vaktim
sürekli başa dönüyorum aynı şeyleri yapıyorum .zahmetli olmasın pratik olsun ama farklı şeyler değişik şeyler olsun istiyorum fakat olmuyor
bende yemekleri 2 günlük yapıyorum . genelde hafta sonları evde yemiyoruz . kimi zaman kahvaltı hazırlamak bile zor geliyor.
sıkıldım ne pişirsem olayından .Allahtan eşim seçmiyor yemek filan![]()
Biraz da ezogelin ya da yayla çorbası yapın bari :) çorba da kışın iyi gider yaa.
aslında ezogelın cok guzelcorba ama evlendıgım 4,5 sene oldu ya 1 kere yaptımOnları yapmıyorum nedense zor geliyor
Yayla corbasi yaparsam ben yanina sucuk filan kizartiyotum :) ne alaka gibi gozuksede.. biri eknek arasi yaninada corba sicacikOnları yapmıyorum nedense zor geliyor
Banada gereksiz bi corba gibi gelio nedense:) mercimegi tek gecerim :)aslında ezogelın cok guzelcorba ama evlendıgım 4,5 sene oldu ya 1 kere yaptım
Ben liste yapmistim ramazanda, ama hic uyamanistim valla :)Bir haftalık yemek menüsü hazırlayıp,buzdolabının üstüne asın.
En azından bir hafta boyunca ne pişireceğiniz belli olur.
Ertesi hafta tekrar yeni bir liste yaparsınız.
İnternette pratik ve güzel tarifler var.Oradan faydalanabilirsiniz listenizi oluştururken.
bende oyleBanada gereksiz bi corba gibi gelio nedense:) mercimegi tek gecerim :)
Evet kolay duduklude sadece 8,5 dk :) sogan bende koyarimbende oyleozellıkle bol sogan koyuyorum mısafırler ne koydun bunun ıcıne boyle tatlı dıyor cok begenıyorlar hemde cok kolay gelıyo bana
gercekten 8,5 dk.da pişiyo mu ben 25 dk tutuyorum ama dıbıne yapışıyo. az tutarsam da pişmez dıye korkuyorum. bende az tutayım bundan sonra. kımyon koyuyor musun koymuyorsan dene acayıp lezzet katıyor oyle az koyma bolca koyEvet kolay duduklude sadece 8,5 dk :) sogan bende koyarim
Dudukluden dudukluye fark eder.. benimki fissler. Evet 8,5 dk pisiyor.. patates hasliyorum 10 dk.. yesil fasulye 10dk.. kuru fasulye nohut 20 dk:) kuru dolma 15 dk.. altina tutmasi altini cok acmandan olabiliyo..gercekten 8,5 dk.da pişiyo mu ben 25 dk tutuyorum ama dıbıne yapışıyo. az tutarsam da pişmez dıye korkuyorum. bende az tutayım bundan sonra. kımyon koyuyor musun koymuyorsan dene acayıp lezzet katıyor oyle az koyma bolca koy
Artk hamur isi yogurtlu yemekler corbalar vs vs :)Sayiyorum o zaman yemekleri :)
Ispanak
Kurufasulye
Nohut
Bezelye yemegi
Tavuk-et sote
Firinda tavuk
Kofte
Balik
Pirasa
Yesil mercimek
Ciger patates kizartmasi
Sebzeli bulgur pilavi
Kabak yemehi
Dolmalar boyle liste yap kulturune gore yemekleri ekle pisirirsin.
ben genelde kuru baklıyatları pişiriyorum. ve evet çok açık ocakta yapıyorum bundan sonra kucuk ocaga alayım.Dudukluden dudukluye fark eder.. benimki fissler. Evet 8,5 dk pisiyor.. patates hasliyorum 10 dk.. yesil fasulye 10dk.. kuru fasulye nohut 20 dk:) kuru dolma 15 dk.. altina tutmasi altini cok acmandan olabiliyo..
Ben buyuk gozunde kaynamasini beklerim, kaynayinca kucuk goze alip orta seviyeye getiririm.. o sekilde 8,5 dk. Jimyon koymadim hic nane severim ama:) kimyonda deniim..
Buarada baska ne yemekler yapiosunuz duduklude bi anlativerin hele:)
Yogurtlu yemekler ne oluyor.Artk hamur isi yogurtlu yemekler corbalar vs vs :)