- Konu Sahibi sosyalbilimci
Ben bi gün sebzeli makarna yapıyorum bi gün Kıymalı makarna bi gün Yoğurtlu bi gün mantarlı bi gün sade bi gün otlu:)) tek gün de boş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennde hep aynı yemekleri yapıyorumMisafirler farklı da kendimize de hep aynı yemekler yapıyo gibi hissediyorum :)
En çok patates bakliyat
Ben bi gün sebzeli makarna yapıyorum bi gün Kıymalı makarna bi gün Yoğurtlu bi gün mantarlı bi gün sade bi gün otlu:)) tek gün de boş.
Kuzum benim ev hanımı ya da çalışmakla ilgisi yok bunun bende kısır döngü yaratıyorum yemek konusunda. Nefis yemek tarifleri var ordan tarif bulabilirsin videolarda mevcut hem izleyerek yaparsın. Bu arada denetim ben nick değiştirdimKızlar şuan çalışmıyorum ama çalışıyor olsam da evde olsam da yemek pişirmek daha doğrusu hergün ne pişircem düşüncesi çok can sıkıcı
Bir buçuk yıllık evliyim şimdiden sıkıldım yani arada kahvaltı hazırlarken bile üşengeçlik yaşıyorum off keşke hep önüme hazır gelse diyorum
Hadi kahvaltı yemek hazırlaması sıkıntı değil de ne pişircem diye düşünmek özellikle misafirler geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyo
Hep aynı yemekleri yapıyor gibiyim
AynısıııEvli değilim ama o dert beni bitiryo
Mesela annemin hergün gelip aksama ne yapim demesi gibi![]()
Kızlar şuan çalışmıyorum ama çalışıyor olsam da evde olsam da yemek pişirmek daha doğrusu hergün ne pişircem düşüncesi çok can sıkıcı
Bir buçuk yıllık evliyim şimdiden sıkıldım yani arada kahvaltı hazırlarken bile üşengeçlik yaşıyorum off keşke hep önüme hazır gelse diyorum
Hadi kahvaltı yemek hazırlaması sıkıntı değil de ne pişircem diye düşünmek özellikle misafirler geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyo
Hep aynı yemekleri yapıyor gibiyim
Misafirler farklı da kendimize de hep aynı yemekler yapıyo gibi hissediyorum :)
En çok patates bakliyat
Bende sürekli et suyu çıkarıp mercimek çorbası yapıyorum . . Eşim bıktı galiba içmez oldu ..