• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yemek odası

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gelbebegim2

BağrımaTaşBastırmaAllahım
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
524
2
66
Bursa
kızlar yemek odası oluşturma konusunda yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var..
ben kirada oturuyorum...evim 3+1 ...
bir odam boştu ıvır zıvır koyuyordum..
boş olunca dağınıklık çok oluyor hemde salonum çok çok geniş değil ..
masa salonu daraltıyor diye bu odayı yemek odası yapmaya karar verdim
ama neyi nereye koyacağım bilemedim.gümüşlüklerimi de yemek odasına mı koymalıyım
ha bi de o boş odada bir tane büyük dolap var.
yüklük gibi bişey.ev sahibinin ama çok işime yarıyor koli falan koyuyorum içine..
o mecburen orada duracak.koyacak başka bi yer yok :( çok abes durur mu ??
dolap ta bu..

$IMG_20120911_190217.webp$IMG_20120911_190217.webp

yemek takımım da koyu kahve ..

Son düzenleme:
bu odada pencere varmı canım ? ben olsam masa ve sandalye takımımı camın onune koyardım,Masa ıle dolabın rengını uyumlu yapmak ıstersen yapıskanlı folyolar var (ben v unıtemın cekmece ve raflarını beyaz yaptım cunku unıtemız cok koyu renk mesela)onlarla degısık dekorlar ortaya cıkarabılırsın.o raflara biblo resım koyabılırsın.Ben sahsen oturma odamda gumusluk fılan sevmıyorum kı almadım da.eger cok yerın varsa bunları da oraya koyabılırsın ıcersını bogmayacak sekılde.kolay gelsın.

bu odada pencere varmı canım ? ben olsam masa ve sandalye takımımı camın onune koyardım,Masa ıle dolabın rengını uyumlu yapmak ıstersen yapıskanlı folyolar var (ben v unıtemın cekmece ve raflarını beyaz yaptım cunku unıtemız cok koyu renk mesela)onlarla degısık dekorlar ortaya cıkarabılırsın.o raflara biblo resım koyabılırsın.Ben sahsen oturma odamda gumusluk fılan sevmıyorum kı almadım da.eger cok yerın varsa bunları da oraya koyabılırsın ıcersını bogmayacak sekılde.kolay gelsın.

canım pencere var da odada ,pencerenin bulunduğu duvar biraz çapraz ama yinede olur sanki güzel fikir..
çok teşekkür ederim canım...
bu arada yapışkanlı folyoyu sökmek çok zor olmaz ahşaptan demi...ahşapta folyo kullanmadım da hiç...
dolap ev sahibinin de o yüzden tereddüt ettim...

güzel fikrin için çok sağol tatlım...

hadi arkadaşlar yeni fikirlere açığım :))

Back
X