• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Yemek Odası Olarak Bunu Aldık..Lütfen Bakınnnnn :)

peridot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
87
0
86
39
Kırklareli
koyu renk olduğu için çok kararsınız kaldım ama beğenerek aldım...
muhtemel sorularınıza cvp veriyorum :)
istikbalden aldık
modeli newton
fiyatı da 5000 civarıydı sanırım..

Eklentiler

• $ymk.webp
    $ymk.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $ymkkk.webp
    $ymkkk.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 85
arkadaşım gerçekten şık güle güle kullan.fakat fiyatı bence çok abartılı ne bileyim tabi senin bütçeni bilemem alabiliyorsan ne ala ama alabilsen bile bu fiyat çok bir yemek odası için.yinede ağız tadıyla güle güle kullan canım.mutluluklaropuyorumnanaktan

Güle güle kullan canım..
Ama bana da pahalı geldi ben bütün mobilyayı en fazla 8.000 -9.000 liraya çıkartmayı düşünüyorum.
Ağız tadıyla kullanın inş.

doğal ahşap olduğu için fiyatı böyle pahalıymış...biraz pahalı geldi bize de ama aldığım koltuk takımına bu model çok uyuyordu ve ilk gördüğüm andan itibaren aklım takılıp kalmıştı o modelde...nişanlıma biraz şebeklik yapınca dayanamadı o da aldı:)))

güzel bir model güle güle kullan kullanılan malzeme iyiyise fiyatta artıyor haliyle .Ben istikbale sağlamlık konusunda çok güvenmesemde inş. yanılırım.Yemek odası takımı almayı düşünenlere tepe home yi tavsiye ederim çooook güzel çeşitler var.

rengi çok koyu ama model olarak çok güzel güle güle kullan bu arada çook pahalı geldi bana ben okadar pahalı bişey hayatta almam.

Back
X