• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yemek odam ve yatak odam :)

forest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
402
12
96
İstanbul
Henüz almadım ama bu iki takımı almaya karar verdim :)
$yemek_odam.webp$yatak_odam1.webp$yatak_odam2.webp

Çok güzel hepsi, güle güle kullanın.:nazar::nazar:

Yemek oda takımına vitrinli olan parça da dahil mi? Tam seçemiyorum ama camların arasında açıklık varsa (yani çerçevesizse), o aralardan çok toz giriyor, aklınızda olsun.
Gardoropun raflı kısmına da belki bir ilave raf istenebilir, diğer raflar sabit değilse tabi. Benim gördüğüm genelde raf aralarını fazla büyük tutuyorlar

çok güzel canım yatak odasını aynısını bizde çok beğenmiştik katalogtan ama gittiğimiz mağazada yoktu o yüzden vazgeçmek zorunda kalmıştık

çok şık ve hoş görünüyorlar..
güzel günlerde, sağlıkla kullanın inşaAllah..

çok teşekkürler

Çok güzel hepsi, güle güle kullanın.:nazar::nazar:

Yemek oda takımına vitrinli olan parça da dahil mi? Tam seçemiyorum ama camların arasında açıklık varsa (yani çerçevesizse), o aralardan çok toz giriyor, aklınızda olsun.
Gardoropun raflı kısmına da belki bir ilave raf istenebilir, diğer raflar sabit değilse tabi. Benim gördüğüm genelde raf aralarını fazla büyük tutuyorlar

çok teşekkürler.evet o parça da dahil. raflar bana yeterli geliyor şimdilik.

çok güzelmiş güle güle kullanın...:nazar:

çok teşekkürler

güzelmiş güle güle kullanın.

çok teşekkürler

çok güzel canım yatak odasını aynısını bizde çok beğenmiştik katalogtan ama gittiğimiz mağazada yoktu o yüzden vazgeçmek zorunda kalmıştık

çok teşekkürler.

çok şık görünüyor
güle güle kullanın

çok güzeller canım güle güle kullan bu arada nereden aldın ve fiyatları ile ilgili bilgi verebilir misin?
bizimde düğün telaşımız varda:)

çok teşekkürler. divan mobilyadan aldım. fiyatı 5600 civarı birşey tutuyordu ama nakitte indirim yaptılar.

yatak odasının dolabi ne kadar büyük ve kullanışlıymış
herşeyini bir araya toplayabiliyorsun :))
yatak odası büyük olunca çok işe yarıyo

güle güle kullan.

yatak odasının dolabi ne kadar büyük ve kullanışlıymış
herşeyini bir araya toplayabiliyorsun :))
yatak odası büyük olunca çok işe yarıyo

güle güle kullan.

çok teşekkürler. bu takımı zaten özellikle gardrobu için aldım. 2.80 genişliği var. herşeyimi rahat yerleştireyim istedim.

Genel olarak yatak odalarını bütünüyle beğenebilen biri değilim.Ya yatak başlığını beğenmem ya dolabını.İlla hoşuma gitmeyen bir tarafı vardır yani. =)

Ama bu yatak odasını her şeyi ile gerçekten çok beğendim.Açık renk olması zaten çok hoş..Evin başka bölümlerinde açık renk kullanımı zor olabilir ama yatak odası öyle değil.Uyandığın vakitte ferah bir oda da uyanmak gibisi olmaz sanırım.İyi günlerde kullanın. :nazar:

çok beğendim güle güle kullan:)

çok güzel canım sağlıkla, huzurla oturun inşallah :)

Genel olarak yatak odalarını bütünüyle beğenebilen biri değilim.Ya yatak başlığını beğenmem ya dolabını.İlla hoşuma gitmeyen bir tarafı vardır yani. =)

Ama bu yatak odasını her şeyi ile gerçekten çok beğendim.Açık renk olması zaten çok hoş..Evin başka bölümlerinde açık renk kullanımı zor olabilir ama yatak odası öyle değil.Uyandığın vakitte ferah bir oda da uyanmak gibisi olmaz sanırım.İyi günlerde kullanın. :nazar:

çok teşekkürler hepinize. amin inşallah :)

Back
X