Yemek odam ve yatak odam uymuyor.. Sizce hangisi?

Justtlovee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
151
140
31
Merhaba hanımlar. Ben 29 ekimde düğünü olan ve evini yetiştirmeye çalışan bir genç kızım.. Yemek odamı bayılarak alıyorum. Değiştirmeyi düşünmüyorum. Ama velhasıl kelam yatak odamla uymuyor.. Bende evimde bi uyum düzen olsun istiyorum.. Sizce yemek odamla hangi yatak odası daha çok uyuyor?

Eklentiler

• IMG-20180724-WA0020.jpg
    IMG-20180724-WA0020.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 578
  • vitella-yatak-odasi-markiz-ekleme-tab-01.jpg
    vitella-yatak-odasi-markiz-ekleme-tab-01.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 594
  • Screenshot_20180724-151904.png
    Screenshot_20180724-151904.png
    100 KB · Görüntüleme: 562
  • Screenshot_20180724-151848.png
    Screenshot_20180724-151848.png
    147,6 KB · Görüntüleme: 564
bende neden uyumlu olması gerektigini anlamadım ama bu fotolardaki hiç biri birbirine uymuyor
eger takıntılarınız varsa malesef yemek odasına bu yatak odaları uyumlu değil baska bulmanız gerek

çekmecelerinde ayna olan takım daha uyumlu
nevresimi de düz mavi veya gri seçerseniz uyumu yakalarsınız diye düşünüyorum.
diğer takımda çok fazla gold detay var.
Çekmeceleri ayna olan takım düz ayna değil. Daha bakır tonlarında. Bu yüzden bir yerde çok gri tonlarda ayna bir yerde çok bakır tonlarda ayna abes durur mu diye bunu dert etmiştim..

Eklentiler

• Screenshot_20180724-151904.png
    Screenshot_20180724-151904.png
    100 KB · Görüntüleme: 528
Çekmeceleri ayna olan takım düz ayna değil. Daha bakır tonlarında. Bu yüzden bir yerde çok gri tonlarda ayna bir yerde çok bakır tonlarda ayna abes durur mu diye bunu dert etmiştim..

bence bu kadar dikkat çekmez
mesela yatak odanızda sarı yada bakır tema kullanırsınız aksesuarlarda
yemek odanızda gri tema
tam yumuşak bir geçiş olur hemde uyumu yakalarsınız.

bende aynı senın gibiyim nevresim takımıyla mutfak süzgecim bile bir biriyle uyumlu olmak zorunda zaten de öyle :KK70:

ama bazen çok yoruluyorum , :KK34:

ikisinin birbiriyle uyumlu olmasına ne gerek var. yeni ev kuruyosun heycanlısında, herşeye bu kadar takılıp yorma kendinni

Şimdiden hayırlı olsun.Yemek odanız çok şık sanki bu takımlar uymaz gibi geldi.Ama illaki bunlardan biri diyorsanız aynalı olması daha uyumlu olacak gibi.Mutluluklar dilerim

niye uyumlu olsun ki? o kadar mı tekdüzesiniz? her odayı ayrı coşturun, hastane gibi her yer aynı, daralır insan

Ay komedi ya
Kocanıza da yemek odası ve yatak odasıyla uyumlu ev kıyafetleri alın yoksa uyumlu olmaz atmosfer bozulur
Yok giymem derse atın evden
Sonuçta ev ahengi önemli :kahve:

Ay komedi ya
Kocanıza da yemek odası ve yatak odasıyla uyumlu ev kıyafetleri alın yoksa uyumlu olmaz atmosfer bozulur
Yok giymem derse atın evden
Sonuçta ev ahengi önemli :kahve:
Kocayı evden atma kısmı muazzam😀
Eşyalar alınmış eskimiştir bile artık dimi🙄

X