Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yemek odam ve koltuk takımım resimler sıcak sıcakk :):):)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya
Kızlar alışverişten daha şimdi geldım hemen koymak istedim yorumlarınız benim için önemli..ben çok beğenerek aldım klasikten çok spor tarzı şeyleri daha çok seviyorum ve çok içime sinerek aldım...

siyah beyaz alma düşüncesiyle gitmiştim aslında ama heryerde siyah beyaz ya da sadece beyaz moblyalar var hep aynı şeyler modası çabuk gececeğini düşündüm ve bu daha çok hoşuma gittiği için bunu aldım...lütfen gerçek düşüncelerinizi söylerseniz olumlu olumsuz çok sevinirimm

Gerçekten güzelmiş canım, ben normalde 2 renk sevmem düz beyazlar hoşuma gidiyo, ama seninki değişikmiş. iyi günlerden kullan

canım yemek odana bayıldım ... koltuklarında hoş ama pek benim tarzım değil... sondaki servis sehbasını da aldın herhalde.. renk olarak çok uyumlu ama bi arkadaşımın evinde gördüm hiç kullanışlı değil.. parçaları birbirine göre çok alçak.. özellikle en küçük parçası çok alçak olduğu için kullanılmıyo.. fırsatın varsa beyaz başka model bak bence canım... hayırlı olsun, güzel günlerde kullan hepsini...

gerçektenmı yaa alçak olduğunu bende farkettim ama kullanılmayacak kadar olduğunu düşünmemiştim diğerleri mobılyalara uymuyodu ve zaten onlarda bu şekılde küçük olanları baya bi alçak eskisi gibi zigon sehpalardan yok hep bu tarz modeller (

benim bakmış olduğum yatak odanın takımları benimde çok hoşuma gitti tam olarak netleştiremdim ama bunun yatak odası çok kibar ve kullanşlı

iyi günlerde kullan canım güzel bir şecim

sağlıklı güzel günlerde kullanın inşaAllah canım..
yemek odanı çok beğendim ben de...
sehpalardan bende de var...en küçüğü koltuklara göre biraz alçak, evet... ama yine de uzanılabiliyor. sorun olmuyor.deri olduğu için temizliği de kolay ben seviyorum ...
hayılı olsun...
:80:

iyi günlerde kullan cnm,
alçak sehpadan bendede var, ben kullanıyorum misafirin önünede koyuyorum, koltukların çok yüksek değil bence kullanabilirsin

canım yemek odan ve koltukların çok uyumlu ama bana göre parçaları biraz hantal . ben daha ince çizgileri olan monilyalardan hoşlanıyorum. ama evın geniş ferah bi evse mobilyalar da kendını gösterecektri. güzel günlerde kullanın..

benim bakmış olduğum yatak odanın takımları benimde çok hoşuma gitti tam olarak netleştiremdim ama bunun yatak odası çok kibar ve kullanşlı

iyi günlerde kullan canım güzel bir şecim

bende takım olarak aldım yatak odasınında resimleri var annem yatak odasını pek beğenmedı yemek odasını daha çok beğendı ben hepsini severek ve çok beğenrek aldımm

mobilyaların çok güzel koltukların da...ama koltukların bana klasik geldi altın sarısı da olduğu için herhalde bide minderleri de mobilyanın kahvesi gibi olsa daha uyumlu olurdu.renk seçeneğin varmı? :44:

yemek odan güzel begendim sadece vitrini bana kaba geldi koltuklarini yakistiramadim hem göz yorucu hemde klassik kalmis mobilyalarina tek renkte koltuk daha stil durur simdiden mutluluklar dilerim

koltuklar bu şekılde olmayacak kumaş seçimi farklı daha açık sütlü kahve tonlarında mobılyaya uygun bi kumaş seçtık altın sarılı olmayacak koltuğun kenarları

ayaklarıda altın sarı yerıne beyaz yapılacak yoksa bu halıyle tabıkı haklısınız uyumlu değil biz daha uyumlu bi hale getirdik :)) artık evlenınce evımın resımlerını çekıp koyduğumda yenı halını görürsünüz :)):))

çok beğendim mobilyalarınızı.. Ben de ewlilik hazırlıkları içindeyim. Nerden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim ?

güzel günlerde kullanırsın inşallah yemek odası takımın spor tarzda ama koltuk takımların klasik tarzda birbirleriyle pek uyuşmuyorlar

çok beğendim mobilyalarınızı.. Ben de ewlilik hazırlıkları içindeyim. Nerden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim ?

tek tek fiyatlarını bılmıyorum ama öğrenebılırım nişanlımdan biz bunların harıcınde yatak odası ve kayınvalıdeme de koltuk takımı aldık hepsi içinde 15 mılyar tuttu tek tek fiyatlarını öğrendığmde söylerim...

güzel günlerde kullanırsın inşallah yemek odası takımın spor tarzda ama koltuk takımların klasik tarzda birbirleriyle pek uyuşmuyorlar

dediğim gibi daha farklı olacak kumaşları falan o zaman daha hoş olur gibi me geliyor bilmiyorum bakacaazzz :):):):))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…