Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar yakında evleneceğim yemek odamızı aldık bakalım beğenecek misiniz?
ebrucum koltuk takımını çok beğendim mobilya takımında çok güzel ama herkesin dediği gibi dantel kullanma tatlım boncuklu örtülerden bir kaçtane serpiştir yeter bence vitrinin içine bardak çay bardağı sürahi falanda koyma mesala şarp takımı likör bardakları yada vazolar falan koyabilirsin ne çok heycanlısındır şimdi tatlı teleş bunlar kıymetini bil
çok guselmiş ben çok beğendim..
cik degisik ama sik hayirli olsun allah agzinizin tadini bozmasin gule gule oturmak nasip etsin![]()
bencede dantel fln koymaa .. baya ıdddıalı ztn kendısıı takımın..
gule gule eskıt canım
bende çok beğendim canım Allah ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin İnşallah
Güle güle kullanın, bizde bakıyoruz buna benzer modellerde gördüm, İpek'in modellerine benziyor sizinki...
güle güle kullan cnm
sanırım klasik şeyleri daha çok seviyosun sana tek tavsiyem eğer kiracıysan bu takımı eve bile sokma çünkü sürekli ister istemez taşınma sorunun olacağı için büyük geldi eve sığmadı gibi şikayetlerin olabilir.ben çok fazla klasik eşye sevmiyorum ama bu tabi senin zevkin güle güle kullan Allah mutlu etsin.eşyadan önce mutluluğunuz önemli sağlıcakla kal....
çok hoş canım güle güle kullan