Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım ben beğendim yemek odanı...güle güle kullanın...buarada nişanlın mustafa sanırım ismi...felsefe öğretmenimi o?yanlış anlama bi arkadaşıma benzettimde resimdekiyse eğer...gerçi bulunduğunuz şehir tutmuyo ama sormak istedim yinede...sakın başka bişi gelmesin aklınaa.s.
güzelmiş güle güle mutluluk huzur içinde kullanmayı nasip etsin allahım
yalnız içine dantel örtme bence hiç yakışmıyor böle modern mobilyalara a.s.
Super arkadasım ben cok begendİm mutlu mesut agız tadıyla oturmanı dİlerİm ....
çok güsel tatlım Allah güle güle kullanmak nasip etsinn
çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
slm canım evet nişanlımın ismi mustafa ve resimdeki kişi kendisi. felsefe öğretmeni değil makina mühendisi.hayır neden aklıma bişey gelsin canım .insan insana benzeyebilir..
çok güzelmişşş
Allah huzurla mutlulukla kullanmak nasip etsin canım
çok sağol canım.henüz evimiz yok.mobilyalar mağazada duruyor düğünden sonra inşallah evimin resimlerini ekleyeceğim..yatak odamı da koydum canım yatak odası başlığını tıklarsan sevinirim. koltuk takımım da kırık beyaz o da yine modern tarzda dizayn edilmiş fotolarını çektim ama çok bulanık olmuş o yüzden koymadım...waaawwwww tek kelimeyle süper bayıldım cnm
bende evde çektin sandım dantel serme bu tarz vitrinlere yakışmıyo diycektim cnm
güle güle güzel günlerde kullan inşallah allah ağzınızın tadını bozmasın
evinin resimlerinide ekle cnm
yemek odası zevkine bayıldım diğer mobilyalarınıda görmek isterim :))
çok beğendim güle güle kullanın inşallah huzur ve mutlulukla![]()
canım öncelikle Allah mesut etsin..almışsınız beğenmişsiniz gerisi boş..güle güle kullanına.s..ama ben beğenmedim kızmada.ben modern sevdiğim için bana hitap etmedi.çok klasik geldi...ama dediğim gibi siz kullanıcaksınız.samimi yorumuma alınmazsın umarım
![]()