- 7 Ağustos 2017
- 9.950
- 37.020
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kiz canimi cektirdinMenemen ve çay ohhhhhh mis
Menemen ve çay ohhhhhh mis
Bayılırım menemen'e 15'da yapılır o arada çay'da demle ohhhhhh, canın çektiyse yapKiz canimi cektirdin
Esim aradi az oncee onada dedim acim die bana dediki " o bebiside aen ac birakiyon kalk patatesini kizart bnada az ayir " meyve yogurt kesmez bnimeyve yoğurt ye bari. hazırlaması kolay
Vala oyle oluyo bn yemek yiyince karnimda dans ediyo resmen oyy kurban olurum :)Bebeğinizin çok acıktığını düşünün.
Siz aç kaldıkça onun enerjisi bitiyor, hareket etmek bile istemiyor
Nutellali ekmek ve sut hemencik hazir hemde misss :))
Ayyyy o'da süperrrrrr olur ağzım sulandıPatates kizartmasi ustune boleketcap mayonez dokcen ne guzel olur dimi
Oyle deme vicdan azabi cekiyorum az once esimde oyle dedi zaten.tmm bn gidiyom hazirlamayaKarninizdaki masumun aç olduğunu biliyor ve kalkamiyorsaniz bizim soylememizlede kalkmayin
Ne yiyeceksin bize de soyleOyle deme vicdan azabi cekiyorum az once esimde oyle dedi zaten.tmm bn gidiyom hazirlamaya
Ne bulursa yesin can boğazdan geçer, patates pekmez o bu şu farketmez ye sen boşverPatatesin bebeğe ne yararı olacak, pekmez ye bence...
Hadi durdugun kabahat.Oyle deme vicdan azabi cekiyorum az once esimde oyle dedi zaten.tmm bn gidiyom hazirlamaya
Suan patateslerim kizariyoHiç üşenmedim bu saatte peynirli kabaklı kek yapıyordum,
Kalk yap kız,kızart patatesleri ya da ne varsa miss gibi ye
Ohh afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?