• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim ve gece uykusu

Canım benim oğlum da 4,5 aylık.Bize de çok nazar değiyordu bazen sabah 5 e kadar ağlıyordu sürekli dua okuyunca geçiyordu.Bir de midesi de ağrıyor olabilir kusma varsa sıcak su torbası koy kıyafetinin üzerinden yap.Dikkat et çok sıcak olmasın Allah yardımcınız olsun
Canım benim oğlum da 4,5 aylık.Bize de çok nazar değiyordu bazen sabah 5 e kadar ağlıyordu sürekli dua okuyunca geçiyordu.Bir de midesi de ağrıyor olabilir kusma varsa sıcak su torbası koy kıyafetinin üzerinden yap.Dikkat et çok sıcak olmasın Allah yardımcınız olsun
Amin hepimizin yardimcisi olsun yok kusmuyo oğlum

Hic demedi zaten her gittiğimizde kilosu artmis oluyodu gram gram valla bn fok dert ediyorum yine o öyle diyince süüm yetmese gündüzleride ağlar emmmez ama bu salsiriyo meme ariyo bnde emziriyorum hemen gunduz keyfi yerinde cok sukur tek sorun gece uyumamasi bizide uyutmamasi
Ay kontrolüne gittiginde bir kilo yada 800 900 gr mi aliyor.. yoksa bunlarin aşagisinda bir sayi mi.. ilk 6 ay ayda 1 kilo ideal almasi gereken..her gece ayni saatlerde agliyorsa gazi vardir.. doktora goturup anlatin.

Doymuyor mu denmesi neden moralinizi bozuyor anlamadim eninde sonunda sutumuz bebeklere yetmeyecek gayet normal. Isin ucunda aglayan bir bebek var sorunun cozulmesi icin ne gerekiyorsa yapilir takviye mama vs.

Ay kontrolüne gittiginde bir kilo yada 800 900 gr mi aliyor.. yoksa bunlarin aşagisinda bir sayi mi.. ilk 6 ay ayda 1 kilo ideal almasi gereken..her gece ayni saatlerde agliyorsa gazi vardir.. doktora goturup anlatin.
Bkalim yarin gidip baktirAcaz kilosuna falan

O kayinvalidene soyle canim annesinin sutu varken durduk yere ne mamasi mamayi yesin biberonla sonra hoppp anasinin sutu geri gitsin emmesin benim kizda dort aylikken bazen glayarak uyuyordu ayagimda sallarken cingarani salliyodum eline emzigini veriyodum onunla ugrasirken uyuyordu birde dandini soyluyodum rahatliyodu zamanla geciyo

Doymuyor mu denmesi neden moralinizi bozuyor anlamadim eninde sonunda sutumuz bebeklere yetmeyecek gayet normal. Isin ucunda aglayan bir bebek var sorunun cozulmesi icin ne gerekiyorsa yapilir takviye mama vs.
Yok doydugunu biliyorum soyledigim halde tekrar tekrar soruyolar doymuyomu diye

O kayinvalidene soyle canim annesinin sutu varken durduk yere ne mamasi mamayi yesin biberonla sonra hoppp anasinin sutu geri gitsin emmesin benim kizda dort aylikken bazen glayarak uyuyordu ayagimda sallarken cingarani salliyodum eline emzigini veriyodum onunla ugrasirken uyuyordu birde dandini soyluyodum rahatliyodu zamanla geciyo
Ninnide fayda etmiyo ogluma emzikte emmiyo tutamiyo ağzinda

Bende az daha mamaya alistiriyordum anne sutu almiyor doymuyor diye bi kutu mama bitirdim biberonada alisti sonrasi zor geldi ona noluyo dedim en sagliklisi anne sutu tekrar bi mucadele cok sukur alti bucuk aydir devam anne sutune az az ek gidalarda baslandi zaten sende yakinda baslarsin zaten

Agladiginda odalari gezdir emmek istemedigi zaman biberonla su akit emecegi yere yada sekerli su bazen anlamiyorlar alamiyorlar ben faydasini gordum benimkide emzik emmiyor elinde oynuyor agzina goturuyor falan oyalaniyor kvalidene doktor kesinlikle verme diyo de oyle demez bidaha

Valla benim bebeğindebir aylikken cçok aglardi. Emer ağlar uyur uyanir tekrar aglardi ssonra yorulur duyurdu. meğer acliktanmis hatirladikca o günleri mahvoluyorum . Cocugum mama icicek diye sakin ama sakin onu ac birakma. Ben de sutum var doyuyor saniyordum . Emiyor ya emdikce sut ciktigini düşünüyordum.Tecrubesizlik... Kayinvalidede hep derdi kizim bu doymuyor mu acaba diye kadin hakli cikti. Bendesütunvar degip dururdum. Şimdiki aklim olsa tavsiyeleri dinlerdim.Size tavsitem ego savasina cevirmeden bebegibiz için en iyisini dusunmeniz

Benimde oğlum 1 aylıkken başladi ağlama bizde doymuyor diye mama verdik yine ağlıyordu doktora götürdük bu çocuk boģazına kadar tok gazdan ağliyo dedi. Bizde habire mam veriyoruz aç diye. Doktora gidin cnm en iyisi

4 buçuk aylik oğlum geceleri yani hep uyumadan önce kriz geçiriyo yarim saat kesintisiz ağliyo emmiyo ağlarken hickira hickira agliyo bide elimden bisey gelmyo ne yapsam susmuyo en son kendi kendine susyo bn kaynanamin yanina geldim oda uyuyamamis sese geldi salladi yine susmadi bna doymuyomu bu mama alalim falan diyo cok üzülüyorum oyle diyince doyuyo desem bile inanmiyo ya gazdan ağlar ya doymadigindan diyo takti doyup doymamasina doktorlar kilo alimi iyi demslerdi bn ek gidaya gecmek istemiyorum daha küçük diye mamada almak istemiyorum sütümün yettiğini düşünüyorum sonra uyudu yarim saat kadar agladi emdi sonra uykusu geldi zaten uyudu hemen gazida cikmisti iki kere valla ne desem inandiramiyorum sütüm yettiğine her bi lafin arasinda doymuyomu diyor bu durumda olan varmi siz napiyorsunuz bebeginizi susturamayinca
Buyyk ihtimalle gazdan agliyodur bebeginin doyup doymadigini sen anlarsin emerken yutkunmasina dikkat ederek kvye kendini kanitlamaya calisma bebek aglarsa bu ac ondan agliyo derler hmn ayni seyleri bnde yasadim baktim olmuyo dedim artik anne ben emziriyorum pekala doyup doymadigini anlayabilirim diye bidaha kimse bu vebek ac demedi..

Back
X