- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Böyle bir köşeye ihtiyaç var bence düşünülmeliKk itiraf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bir köşeye ihtiyaç var bence düşünülmeliKk itiraf
Aslında yarışmada sunum dışında mutfağın hali ve nasıl çekim yaptığımız gösterilmeliBöyle bir köşeye ihtiyaç var bence düşünülmeli
Itiraf göörrlllllBöyle bir köşeye ihtiyaç var bence düşünülmeli
Eyvah yanarız, oy vermezler nevosAslında yarışmada sunum dışında mutfağın hali ve nasıl çekim yaptığımız gösterilmeli
Perde arkasıAslında yarışmada sunum dışında mutfağın hali ve nasıl çekim yaptığımız gösterilmeli
Doğru bir kerede olmaz zamanla yaptıkça katildıkça daha çok gelişirsinSunumların şahane olması da zamana yayılan birşey .
Hayatta da böyle sayılıdır herhalde ilk yaptığımız bir işte şahane sonuç çıkardığımız
Ben de senelerdir 2018 den beri bölümdeyim sunumum ,eşyalarım,vizyonum mutfak dolaplarım bile değişti,gelişti bu süreçte
İyi ki tanışmışım Nevreste ile ve bölüm ile.
Before afterPerde arkası
Pis derler kesin. Her yer savaş alanı oluyor. Gerçi benim mutfak bağışıklık kazandıAslında yarışmada sunum dışında mutfağın hali ve nasıl çekim yaptığımız gösterilmeli
Sen insta gorlsün,o videoları ben ceksemyerimden kalkamam bide iki çocuk canomPis derler kesin. Her yer savaş alanı oluyor. Gerçi benim mutfak bağışıklık kazandı
Çocukları çekim alanına sokmuyorum. Kapıyı kapatıyorum mecburSen insta gorlsün,o videoları ben ceksemyerimden kalkamam bide iki çocuk canom
Yapma yanarsınız.ahshsjsjsjdİyi ki aşkom Cidden mutfak kültürümüz,tarzımız bile değişti
Şimdi buraya herkesin ilk ve son sunumu ekleyeceğim
Bizim tam yemek saatine denk geliyor gelmeye çalışacamYaaaaaaaa yarın sekizde gelsene canım sende Eslii
Karizma yerlerdeYapma yanarsınız.ahshsjsjsjd
Ana terörüÇocukları çekim alanına sokmuyorum. Kapıyı kapatıyorum mecbur
Senin bir kurabiye varHayır aşko
Sekiz sekiz buçuk arası konu açılıyor canım,hemen nevosa mesaj atıyorsun tarif almak için. En sevilen tarifler erken alınıyor ondan sekiz dedim. Son gün bile katilabilirsin aslinda en azından denemeniz tavsiye ederim tarif konusunda nevosta çok yardımcı oluyor. Öneri yapiyorBizim tam yemek saatine denk geliyor gelmeye çalışacam
Benim üstüme oynama yersin kafanaSenin bir kurabiye var
Favorim o benim ne üstüne oynaması yaBenim üstüme oynama yersin kafana