- 11 Şubat 2022
- 2.291
- 5.746
GelirimBundan sonra bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GelirimBundan sonra bekliyoruz
Yarın akşam yeni kategoriye başlıyoruz mutlaka beklerizGelirim
Benim için çok heyecanlıydı her şey çok güzel sadece senin tavsiyene uyulup gün ışığında çekim yapılmalı benceSağ ol canım sende aramıza yeni katıldın fikirlerini paylaşmanı isterim
Korkulacak bir şey yok değil miBenim için çok heyecanlıydı her şey çok güzel sadece senin tavsiyene uyulup gün ışığında çekim yapılmalı bence
İyi ki varsın, iyi ki bizimlesin Canom2018 den bu yana düzenli olarak katılıyorum. Mutfağı seven biriydim. Yarışmalar bana çok şey kattı. Tatmadığımız, bilmediğimiz bir çok yemeği bu vesileyle tanımış tatmış olduk.
Sadece yarışma olarak görülmemeli.
Bir okul, kurs gibi düşünün
Size çok şey katıyor
Katılmak isteyen gönül rahatlığıyla katılabilir
Şans vermek lazım
Nevreste editörümüz biriciğimiz çok yardımcı oluyor
Eminim öyledir katılırsam bende çok heycanlanırımBence geliin ben de ilk defa katıldım çok keyifli bir heyecandı
Aramızdan bir insta görlll çıktı2018 den bu yana düzenli olarak katılıyorum. Mutfağı seven biriydim. Yarışmalar bana çok şey kattı. Tatmadığımız, bilmediğimiz bir çok yemeği bu vesileyle tanımış tatmış olduk.
Sadece yarışma olarak görülmemeli.
Bir okul, kurs gibi düşünün
Size çok şey katıyor
Katılmak isteyen gönül rahatlığıyla katılabilir
Şans vermek lazım
Nevreste editörümüz biriciğimiz çok yardımcı oluyor
Sende iyiki varsın Nevoşum. İyiki sizinleyim sadece yemek değil güzel arkadaşlıklar da ediniyoruzİyi ki varsın, iyi ki bizimlesin Canom
Hemen dahil olmak zorunda değilsin hatta hiç katılmayabilirsin. Bölümde yarışmaya hiç katılmayan üyelerimiz var.Ama ortam etkiliyor yemek yapmayı seviyorsan birgün o deneyimi yaşıyorsunEminim öyledir katılırsam bende çok heycanlanırım
Topikteki mesaj sayısı baz alınıyor. Mesela bu kek yarışması konusunda Nevreste den sonra en çok mesajı ben yazmışım,bildirim benim adıma gönderildi.
Bdv ye dönerseİlk mesaja sadece yemek konuşmadığımızı çok güzel elti,görümce ,kaynana,eş,çocuk ,komşu çekiştirdiğimizi yazmalı mıyım
Topicte sohbet edecek ve bildirim göndermeye aday yeni üyeler arıyoruzTopikteki mesaj sayısı baz alınıyor. Mesela bu kek yarışması konusunda Nevreste den sonra en çok mesajı ben yazmışım,bildirim benim adıma gönderildi.
Bu da burada dursun
Yalan mı amaBdv ye dönerse
Doğru da onları karıştırmasaydıkYalan mı ama