• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yemek Bölümünde Neler Yapıyoruz

2018 den bu yana düzenli olarak katılıyorum. Mutfağı seven biriydim. Yarışmalar bana çok şey kattı. Tatmadığımız, bilmediğimiz bir çok yemeği bu vesileyle tanımış tatmış olduk.
Sadece yarışma olarak görülmemeli.
Bir okul, kurs gibi düşünün
Size çok şey katıyor
Katılmak isteyen gönül rahatlığıyla katılabilir 😍
Şans vermek lazım 🩵
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. editörümüz biriciğimiz çok yardımcı oluyor 🫶🏻

2018 den bu yana düzenli olarak katılıyorum. Mutfağı seven biriydim. Yarışmalar bana çok şey kattı. Tatmadığımız, bilmediğimiz bir çok yemeği bu vesileyle tanımış tatmış olduk.
Size çok şey katıyor
Şans vermek lazım 🩵
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. editörümüz biriciğimiz çok yardımcı oluyor 🫶🏻
İyi ki varsın, iyi ki bizimlesin Canom :KK200:

Size çok şey katıyor
Şans vermek lazım 🩵
Aramızdan bir insta görlll çıktı 🥳💃🍒🫶

Eminim öyledir katılırsam bende çok heycanlanırım😅
Hemen dahil olmak zorunda değilsin hatta hiç katılmayabilirsin. Bölümde yarışmaya hiç katılmayan üyelerimiz var.Ama ortam etkiliyor yemek yapmayı seviyorsan birgün o deneyimi yaşıyorsun :KK19:

Eklentiler

• IMG_20231130_190914.jpg
    IMG_20231130_190914.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 52
Back