Yemek yapmayı seviyorum. Ortam gerçekten çok iyiHemen dahil olmak zorunda değilsin hatta hiç katılmayabilirsin. Bölümde yarışmaya hiç katılmayan üyelerimiz var.Ama ortam etkiliyor yemek yapmayı seviyorsan birgün o deneyimi yaşıyorsun
Sesimizi duyurmamız lazımÖdül demişken… Pınaaaaar geri dön Pınaaaar
Eki Görüntüle 3343945
İki yıl yediğimiz peynirin hesabı yokÖdül demişken… Pınaaaaar geri dön Pınaaaar
Eki Görüntüle 3343945
O zaman mutlaka gelmelisin yarın bekliyorumYemek yapmayı seviyorum. Ortam gerçekten çok iyi
Bizde de eşim anıyor puahhashhshjİki yıl yediğimiz peynirin hesabı yokHer Migros’a gidince anıyorum
En iyi hediyeydiBizde de eşim anıyor puahhashhshj
İnsanlar dert anlatmaya gelmesin nevosİlk mesaja sadece yemek konuşmadığımızı çok güzel elti,görümce ,kaynana,eş,çocuk ,komşu çekiştirdiğimizi yazmalı mıyım
Aaa öyleyse bende geleyim sohbeteTopikteki mesaj sayısı baz alınıyor. Mesela bu kek yarışması konusundaNevreste den sonra en çok mesajı ben yazmışım,bildirim benim adıma gönderildi.
Bu da burada dursun
Posta gazetesi itiraflar köşesi olsunİnsanlar dert anlatmaya gelmesin nevosçen gönül abla mı olcan
Teşekkür ederiz Sosyal'im sende iyi ki geldin iyi ki varsınBen yemek yarışmasına katılmadan önce asla yapamam diyordum. Kendime hiç guvenmiyordum. Çünkü buradaki insanlar çok iyiydi. Nevos sayesinde desteğiyle bir kere yarışmaya katıldım ve hep katıldım. Araştırdım, konuştum,inceledim. Detayları öğrendim. Ben bu işi severek yaptım. Ortaya çıkan yemekleri görünce daha çok istiyorsun. Bu sayede birincilikler kazandım ve hatta fasulye oldum. Bir kere katılıp pes etseydim asla bu kadar ilerleyemezdiminsanın kendini denemesi için bile çok iyi bir fırsat bu ortam evinizin konforunda yemekleri yapıyorsunuz ve kendiniz için aslında sunum yapıyorsunuz. Birinci olup yine evinizden çıkmadan ödülünüz kapınıza geliyor.
Sunumların şahane olması da zamana yayılan birşey .Sunumlar şahane sunumlarıma güvenmediğimden
Değil miyizİnsanlar dert anlatmaya gelmesin nevosçen gönül abla mı olcan
İyi ki aşkomSunumların şahane olması da zamana yayılan birşey .
Hayatta da böyle sayılıdır herhalde ilk yaptığımız bir işte şahane sonuç çıkardığımız
Ben de senelerdir 2018 den beri bölümdeyim sunumum ,eşyalarım,vizyonum mutfak dolaplarım bile değişti,gelişti bu süreçte
İyi ki tanışmışımNevreste ile ve bölüm ile.
Kk itirafPosta gazetesi itiraflar köşesi olsun
Hayır aşkoİyi ki aşkomCidden mutfak kültürümüz,tarzımız bile değişti
Şimdi buraya herkesin ilk ve son sunumu ekleyeceğim
Yenilere özgüven gelir aşkomHayır aşko
Sensin o Sapşik kadın nevos baliTeşekkür ederiz Sosyal'im sende iyi ki geldin iyi ki varsın